Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27404 üzenetére
Nem viccből irtam ám le vagy 10-szer azt a 2.66-os szorzót, ha nem hiszel nekem és még mindig 3.0-as szorzót használsz (amivel már 300-as FSB-nél is 900Mhz-en mentek a VALUE 800-as ramjaid), akkor 320-as FSB-nél már 960-on hajtottad őket. Hiába Kingston, az nem tuning ram, még ha nem is fog elpukkanni ennyitől nem biztos hogy bírja azt a sebességet.
A legrosszabb amit tehetsz hogy csak egy részét fogadod meg a tanácsaimnak. Egyrészt veszélyezteted a zsír új gépecskédet, másrészt meg segíteni sem tudok mert más történik mint amire számítok, pedig én csak jót akarok nekedSzerk.: Na mind1, remélem azért sikerül és elégedett leszel az eredménnyel, holnap majd esetleg folytatjuk, feszeket is probálgathatod alacsonnyabban, 3.6-hoz szvsz pl nem kell 1.3V-os Vcore, de a többit is inkább 3.8-hoz mondtam..... Jó éjt, sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest