- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Hello, pont ez a topic való nekem.
Jelenleg ilyen konfigom van: Gigabyte P35 DS3 (Rev 2.1) | Intel Core2Duo E8200 2,66 Ghz | 2*1GB DDR2 800MHz Geil Ultra Dual Kit | Asus EN8800GT 512MB Glaciator | Seagate 250 GB SATA-II | FSP Bluestorm II 400W
Szeretnék segítséget kérni olyan emberektől akik ilyen lappal rendelkeznek, mint én.
Előre megjegyezném, nem nagyon értek a tuninghoz, még, és még intelem sem volt, vagyis régen volt celeron
Póbáltam a tuningot, de valszeg valamit nagyon rosszul állítottam be, mert először el sem indult a gép, másodszor meg win betöltés után előugrott a kék képernyő.
A ramokank alaból adtam +0,2 feszt, így mennek 2,0-án.
Kezdem az elős problémámmal: nem tudom hol lehetne kikapcsolni az Intel EDAT (Enhanced Dynamic Acceleration Technology) funkcióját. Valaki mondja meg hogy kell.
Második gond ugye a tuning.
Belinkelem hogy néz ki a bios: p35 ds3
Először ilyen órajelekre állítottam: 3200Mhz (8*400) ekkor el sem indult a gép.
Másodszor: 2800Mhz (8*350) ekkor meg win betöltése után "kékhalál", gép ujraindul.
Valaki mondja meg nekem hogy mit hogyan állítsak be, mit milyen értékekre. Ott a Bioskép, írja le nekem valaki mit hogy.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest