- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213 #22633 üzenetére
Szia!
Látom, megtaláltad a VTT-t..
Ezek az értékekmessze nem vészesek! VTt-nek sem, de nem is kellene neki ennyi se, inkább quadnak.
Szerintem a memóriákon csúszol el valahol..
Sajna nekem túl drága játékszer lett volna az alaplapod, nem ismerem a biosát, jó lenne, ha valakit ram ügyben megkeresnél. Az tuti, hogy a procid emberi feszen sokkal többet tud!
Nekem nagyon kis buta 8500-ös procim volt, de ment, mert mennie kellett:
[link] és nem is kapott akkora feszt..(viszonyítás kérdése, Intel nem szab határt..amit sokan félre is értenek)
"Emberi" feszen is ment, de mint mondtam, ez a proci kis kuka volt mint a 8400-es procim is, nem volt szerencsém velük..[link]
Csak léggel hűtöttem, bírta is és hidd el, nem sajnáltam a fesz ha valami 5GHz-es eredmény kellett éppen.[link]
Ma nagyon az alulfeszes tuning a menő, jó is az, de ha teljesítményt akarsz..Érted. NEM! Nem azt mondom, hogy el kell égetni, de az említett feszekem a procid túlélne téged!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest