Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greyfoot
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Az egész cikk azt jelenti hogy lényegében a LLC-t ha megemeled akkor korrigálja a feszkót ha a proci teljesítménye leesne. Végülis ha a feszkót emeled, de a proci nem dolgozik akkor azzal megrövidíted az élettartamát, tehát a cél hogy a feszkónövelés többé kevésbé rugalmas legyen. Itt jön képbe az LLC, azonban a második angol írás azt mondja, hogy igazából amikor az LLC beavatkozott és csökkentette a feszkót, az alaplap nem tudott elég gyorsan reagálni így a proci kapott egy egy nagyobb pofont, akkor is maxon futott amikor már nem kellett volna. Értelemszerűen ez is csökkenti a proci élettartalmát. Én azonban, személy szerint kiiktatnám, mert inkább elviselem hogy állandóan emelt feszkót kapjon a proci, bár én lecsiszoltam illetve políroztam az enyém, így nem produkál túl magas értékeket egyik mag sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Videó stream letöltése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Temu
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest