- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumi1980
tag
válasz
darál0w #21170 üzenetére
Az a baj hogy kezdetben( 2006-os a PC) csak 2GB memória volt a gépben. Aztán pár év múlva lett bővítve újabb 2GB-tal. Nem biztos, hogy tudtam volna pont ugyanolyan típust venni, de akkor erre nem is figyeltem
Azt sikerült elérni, hogy most megy a gép 3200MHz-en 4-5-4-12-6 időztések mellett stabil Prime-al.
A 3200MHz-es tuning is csak azért kellet volna mert átmenetileg van egy ATI6870 VGA a gépben.
Szerintem a CPU 2800MHz-en nagyon visszafogja ezt a VGA-t, de most már próbáltam 3200 MHz-en is, és ott sem sokkal jobb a helyzet. Ez a proci ide kevés lesz.Ha kiveszem a 2*1 GB ramot akkor biztos menne a tuning, csak akkor meg a memória lenne kevés (Win7 64bit).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest