Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
megint én #20130 üzenetére
Nem értem miért ilyen meleg...a Hyper TX-2 nem olyan rossz hűtő úgy tudom. A pasztát sem túl régen vettem, egyenletesen van elkenve a procin.
Az előfordulhat, hogy nincs jól feltéve a hűtő, de ha belepusztulok sem tudom felrakni jobban. Az alaplap hajlik, a kezem vérzik, mert folyton lenyúzom valamelyik bordán róla a bőrt, mivel sehogy nem férek hozzá a kis pöckökhöz rendesen, amiket le kell nyomni. Hiába vennék mondjuk egy TX3-at azzal sem lenne jobb a helyzet, mert azt se tudnám jobban feltenni, az is húzná az alaplapot, ráadásul azt is ezzel a **** technikával kell feltenni. Elvenném a diplomáját annak a mérnöknek, aki kitalálta ezt a rögzítési formát.
Vagy a TX3 ilyen szempontból előnyösebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest