- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Elkezdtem kicsit újra foglalkozni a proci tuningal de sajnos elakadtam.
Gigabyte G31M-ES2L
Intel Dual Core E6300 2,8 GHz VID Voltage Range (0.8500V-1.3625V) --1,2875 megy.
Kingston Hyper X 800Mhz ram
Szóval a prockó még alapfeszültségen is beindul 3,5Ghz en ahogy most is használom csak adtam neki egy kis plusz feszt hogy ne legyen porbléma (1,3V).
Tesztekben egyikben sem hibázik jól ismerjük van sokféle én a Super PI meg Orthos , Intel Burn testet futattam le. Orthos kb egy órát mennt.
Én arra gyanakszom hogy az alaplapom nem bírja a strapát nem tudom pontosan nem teszteltem ki de 3,57GHz még ok a dolog. Ez kb 343 -342 Mhz FSB 10,5 ös a szorzó.Ha ettől fentebb rakom akkor gondolkodik kétszer újraindul és visszaáll defultra.
Van egy pár dolog amit nem tudom micsodaerformance Enchance
FSB Overvoltage Control +0,1V -0,3V
Arra vagyok kíváncsí tudok e még kicsikarni párszáz MHZ a prociból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest