Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdomester2
tag
válasz
Blaze71 #14692 üzenetére
Hát persze, az FSB meg a szorzó. Látom, felnyomtad a géped rendesen. A procit és az alaplapot egyszerre rendeltem és az volt a durva, hogy úgy kaptam meg, hogy az alaplapba már beletették a procit. Egy kicsit kiakadtam ezen, úgyhogy kiszedettem a lapocskát, de azon kívül, hogy újnak tűnt, nem tudtam megállapítani mást. Mégis hogy garantálják, hogy az egy új processzor? Ha a procit nem az alaplaphoz veszem, hanem mondjuk ajándékba, akkor majd átnyújtom kézben, vagy mi? Antireklám: Bluechip
A tápot korábban az A4Teamnél vettem, azt is a kezembe adták, néztem egyet de ok. Viszont náluk már többször vásároltam, úgyhogy nem problémáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest