Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
hardverapró bejön valakinek?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
nem a föld forog,hanem csáky mókuskerekezik(ezt én találtam ki ) jó reggelt
-
Apika
Közösségépítő
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Mit szóltok, hogy milyen szeszélyes az időjárás. Tegnap szinte egész nap esett még a hó. Estefelé 0 körül volt a hőmérséklet. Ma szikrázó napsütés, és legalább 10 fok van... -
EmberXY
veterán
Szia!
Ezt is Chuck Norris intézte így, de nagyon jól tette...
Komolyra fordítva, már éppen ideje volt, mert a télből szerintem éppen ennyi elég is volt.... Pláne a -20-25 fokokból (bár legalább nem lesz annyi kártevő, mert remélem, hogy szétfagytak a lárváik, és nem csak mi szívtunk a rohadt hideggel... )
Visszatérve Chuck-hoz, youtube-on keresgéltem, és találtam egy-két érdekes videót, pl valahol egy talkshow-ban vele olvastatják fel a róla szóló viccek egy részét... ([link]), a másik, amin jót mosolyogtam, az egy oktatóvideó, ahol gyakorlatilag az edzőpartnerét még a pajzson keresztül is szétüti és szétrúgja.... ([link])
Azért egyben van a srác, nem hiába a sok Chuck Norris "tény"...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Hajnalt!
Ha Chuck Norris benyúl a konnektorba, akkor ő bassza meg az áramot...
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a túrót. Akkor is, ha lekváros...
Chuck Norris körzővel is tud négyzetet rajzolni.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
aram01
nagyúr
válasz koshmar #4827 üzenetére
Chuck Norris nem lesz vizes.
A víz lesz Chuck Norris-os.
Isten mondta: Legyen világosság!
Chuck Norris: Kérd szépen!
Néhány kisgyerek Supermenes pizsamában alszik.
Superman Chuck Norrisosban.
Chuck Norris tíz éve meghalt,
de a halál nem meri elvinni.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
EmberXY
veterán
Azt csak a film kedvéért játszotta el, de ha belegondolsz, Bruce Lee később meghalt, Chuck még mindig él, a lassú halál támadás kifejtette a hatását..... (Ide nem teszek szmájlit, mert ezzel nem jó viccelni, de Chuck Norrisra nézve meg kell említeni...)
Egyébként itt van egy jópár tény, ha nem az összes.... [link]
Amin ledöbbentem: van egy Iron Maiden-nel kapcsolatos is....:
"A "Run To The Hills" (...run for your life...) című Iron Maiden számban a fiúk a Chuck Norris-szal való találkozásukat zenésítették meg."
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
Mi folyik itt Hardveren uraim ?
-
-
EmberXY
veterán
+ DJ WOKKY:
Hát ne tudjátok meg, nem is tudom, hogy mikor voltam utoljára említésre méltóan "beteg"... 10 évre visszamenőleg nem tudnék példát mondani... és most is a kemény tél alatt simán bírtam, keltem baszki 4-kor, melóztam 12 órát, hazajöttem a kihűlt lakásba, fűtöttem kb 2-3 órát, aztán szunya, és semmi... Most meg gyakorlatilag a tavasz kezdetén majdnem megdöglök.. nem értem én ezt... A háziorvosomnál tavaly novemberben jártam utoljára, akkor is csak a munka alkalmassági beutaló miatt, előtte meg fene tudja hány évig nem, még szóvá is tette, hogy csak úgy benne vagyok a rendszerében, de sose jelenek meg... Erre most tessék..
Hiába, én is öregszem....Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
fiaim lehetnétek ti még a homokozót csákányoztátok amikor nekem már két egyesem volt környezetből
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4848 üzenetére
Mindenki öregszik.... Te '88-as vagy, én '86-os, nekünk már nem sok nyugdíjat kell elkölteni, Tibi még megéli a nyugdíjt, csak ő akkor már rabszolga lesz...
aram01: én is egyszer majdnem megbuktam környezetből, ez alapján még nem tudjuk eldönteni, hogy ki az öregebb...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest