- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #24093 üzenetére
Hülye vagy kásztomerszáztizennégy.hu
-
somogyib
őstag
Tegnap jól bepálinkáztam Tarcalon (ma délután még sikerült leszállni a vonatról). Aztán hívnak a cégtől, hogy holnap reggel 6-ra bent kell lennem.
Ha most nyertem volna a lottón, elküldtem volna az egész céget a búsp@csába. -
törölt tag
válasz
customer114 #24088 üzenetére
Na igen....
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #24084 üzenetére
Fél 8-ra még akkor se, mert előbb be kell menni a HVI-be az összes szavazókör teljes cuccával és személyzetével, hogy aztán ott "hivatalosan" átvegyék és feltöltsék az adatokat a központi rendszerbe, és még ez nincs meg, addig ott kell kuksolni. Mert ha valami gebasz van, ott legyünk kéznél.
Aztán amikor 1-1 választókör "kész van", akkor szólnak és azok hazamehetnek.
Mi 9-kor szabadultunk meg, viszonylag hamar.
De hiszen Neked mint veteránnak ezt tudnod kellene... -
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #24077 üzenetére
Én kifejezetten várom már, tavaly volt egy kis drukk bennem, de most már tudom mire számítsak, a csapat is ugyanaz lesz, és ráadásul 400 méterre lakok a szavazókörtől.
Szerintem annyi dolgunk nem lesz mint tavaly.Az eredményt illetően szerintem kár is jósolgatni, jövőről beszélni meg méginkább.
De egy troll biztosan szavazni fog. -
somogyib
őstag
Vasárnap mentek szavazni?
#24074: 333
-
pikszel
addikt
4444
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #24070 üzenetére
Munkahelyi gépen csináltam, HP Officejet akármi, beszkennelni simán engedte, de kinyomtatni nem. Csak az egyik sarkát nyomtatta ki, és a weboldal címét írta alá. Ráadásul közben valahogy hozzáérhettem az érintőkijelzőhöz, mert a gép típusát és az IP címét írta ki rajta. Gondoltam, fasza, bankjegyhamisító lettem és le se tudom tagadni, pláne a céges irodában.
Ekkor kezdtem vadul utánanézni, hogy mennyi időt tervezzek még szabadlábon.
Aztán láttam az oldalon, hogy a technológia csak megakadályozza a nyomtatást, de nem alkalmas a felhasználó azonosítására. A kijelzőt meg én nyomtam el véletlenül, erre is rájöttem.
De az a másfél perc adrenalin szempontjából FELBECSÜLHETETLEN volt.
Kurva nehéz manapság meggazdagodni. -
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #24069 üzenetére
Mi cégnél már régebben szembesültünk ezzel. Az egyik kolléga próbált lemásolni egy bankjegyet egy Konica géppel, és nem az volt, hogy egyszerűen csak nem lehetett, hanem még le is tiltódott valamelyik funkció, ezért szakszervizt kellet kihívni hozzá.
És olyanról is hallottam már, hogy a mai nyomtatók rejtett jeleket nyomtatnak a papírlapra ami megadja, hogy pontosan mikor is nyomtatták ki az adott dokumentumot (de ez lehet, hogy csak afféle összeesküvés elmélet, nem tudom
).
A TEK-től ne félj, az ilyenre nem fognak kijönni, mert nem értenek hozzá.
-
EmberXY
veterán
Ti erről hallottatok már? https://rulesforuse.org/
Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik, de tényleg van és működik.
Kipróbáltam, tudok-e poénból beszkennelni és kinyomtatni egy tízezrest, de nem tudtam. (Most várom a TEK-et
)
-
somogyib
őstag
A macskákat már régebben kitiltottuk a lakásból, de ma hajnalban beengedtem az egyiket. Első nekifutásra leszarta a notebookom földön heverő akkucsatlakozóját.
Letisztítottam és fertőtlenítettem (nem a macskát, azt kapásból kidobtam) és miután bedugtam a csatlakozót és indítottam a notebookot a Windows frissítéseket kezdett el telepíteni.
Lehet valami összefüggés a kettő között?
-
pikszel
addikt
válasz
customer114 #24062 üzenetére
Ha lement az évad, akkor nekiülök, egyben az egésznek. Most a True Detective 3. évadát darálom. Az első részben nagyjából nem történt semmi, de nagyon feszes volt így is.
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #24064 üzenetére
Elképzelni sem tudom, ki vagy mi szűri ezt, de pl a BS-TH csoportban napi több ezer ilyen komment keletkezik, gyakran filmes idézetekkel válaszolunk, és ez még a szalonképesebbek közé tartozik. Ez teljesen elfogadott dolog, mindenki érti a viccet.
Ha valaki esetleg direkt jelentette, azt sem érteném meg, hogy miért pont ezt, ha pedig algoritmus szűri, akkor meg a facebook 90 %-át szűrhetné. -
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #24062 üzenetére
Én jobbat tudok:
Tök jó, hogy egy Bud Spencer-Terence Hill rajongói csoportban elhangzott filmes idézet fennakad a rostán, de mondjuk egy élőben közvetített tömeggyilkosság simán mehet.
No comment. Kértem az újraellenőrzését, de semmilyen megjegyzést nem lehet hozzá fűzni, remélem, a következő ellenőrzés után ki is b***nak. -
customer114
őstag
Trónok harca új évad 1. rész:
45 percnyi mindenki néz mindenki szemébe, mindenki találkozik mindenkivel, 2 ú, 1 dugós és egy komfortzónából kimozgató jelenet.
Kicsit többet vártam.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #24060 üzenetére
Az én aktivitásom is csökkent némiképp, és fog is még valószínűleg. Meló egyre több, plusz tanulni is kezdtem mellette, az idei évem húzós lesz.
Vagyis nekem nem hiányzol egy cseppet se... -
customer114
őstag
Bocs, hogy nem vagyok valami aktív. Biztos hiányzom. Hátha egyszer sikerül mindennek a végére érnem.
-
pikszel
addikt
válasz
customer114 #24017 üzenetére
N/A?
-
somogyib
őstag
Kiiktattam a hálózatból a régi routerem. 2004 körül vettem, de az utóbbi időkben már nagyon döcögött, és most most végleg meghalt.
Tetemét a héten eljuttatom a veszélyes elektronikai hulladékok temetőjébe. -
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24034 üzenetére
Én se magamtól találtam, úgy mutatták, aztán megtetszett.
Bruti nagy király, őt én is imádom.
A Pilvakert csak azért nem tudom befogadni teljesen, mert a stílus idegen tőlem, de elismerem, hogy igényesen össze van rakva és nem hiába ennyire népszerű, viszont az a tendencia rohadtul nem tetszik, hogy a mai fiatalokat egy ilyen témakörrel csak ebben a formában lehet megfogni. Teltház, de minden második az okostelefonjával veszi, vagy csápol az ütemekre, itt rohadtul nem a mondanivaló a lényeg, hanem a forma, ez elborzaszt egy kicsit.
Mindent összevetve, hol az a hal? -
törölt tag
válasz
EmberXY #24033 üzenetére
Ilyesmit ritkán találok magamtól... De talán az Ötéves terv - Fizu jutott először eszembe róla, arról meg a Bruti féle Byalex elgondolás.
Amúgy most meg Pilvakert nézek.
Verjetek tarkón egy hallal, de tetszik.
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24032 üzenetére
Nem rossz duó egyébként (régen még hárman voltak, de csak ketten vannak már), átmenet a paródia és az irónia közt, sokat röhögtünk rajtuk a haverokkal. Aztán egyszer éjszaka arra ébredtem, hogy a Győzike show ment valamelyik csatornán, és velük haknizott valahol. Na onnan datálva nem követem őket többet.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #24022 üzenetére
Nem.
-
pikszel
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
customer114 #24026 üzenetére
-
customer114
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz
Végre valami értékelhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nincstéma!!!44négy
-
törölt tag
válasz
befagytunk :))
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #24013 üzenetére
Tényleg, kicsit szétszórt vagyok már..
Neked pedig boldog "azt ami van, de nem Ajtony", illetve visszamenőleg boldog "a másikat", ha esetleg még nem köszöntöttelek volna fel.
customer114: Nem tudom, egyáltalán az országban van ilyen nevű illető?
Pedig a név már nem új, nagyon régóta van már a naptárban, de embert még nem láttam ezzel a névvel.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #24003 üzenetére
Már nem tart, most már a márciusi program indul ugyanezzel a névvel.
(De azért jut idő a netre is.
)
-
törölt tag
válasz
customer114 #24005 üzenetére
megyek!
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #24003 üzenetére
Jó ötletnek tartom. Beszedjük évente az adó 1%-ot és nem csinálunk semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest