- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
aram01 #12099 üzenetére
megkérdezheted mindet, mert kíváncsi vagyok, milyen árat mondanak, de szerintem fuvarral együtt 1500Ft / mázsa árnál kevesebbet nem.
Én pedig meg tudnám venni 980 - 1200 Ft / mázsa áron fuvarral, csak a papírokat nem tudom mi kell hozzá.
Tegnap este már google-tam annyit, de semmi hasznos.Szóval nagyon megköszönném, ha esetleg ki tudnál deríteni valamit ez ügyben.
Amúgy ma cseréltünk ki két bejárati ajtót, majd dobok képet papa, mert ezt is nagybátyám csinálta.
-
aram01
nagyúr
DJ WOKKY: kiültettek a füzeket, csinálom róla a képeket folyamatosan,még egy kicsit gyomlálni kell mellette, mert sok a tarack (azokat kitalicskázom), lassan haladok mert sok melóm van, a cikket sem tudom mikor kezdem el írni, lehet hogy csúszni fog, de ha érdekel dobok majd fel ide némi képet
-
kenwood3
addikt
válasz
aram01 #12077 üzenetére
Na ma megjött a nemes vakolat és megnéztem neked! Holnap fel is húzunk belőle vagy 6-700 nm2-ert szerintem
Ez van a zsákra írva :
Ha 1mm vastagon van húzva 14 nm2.re elég
Ha 2mm- akkor 10
Ha 3mm akkor 7 nm2-re elégTehát 1 zsák durván kb 10 nm2-re elég,. Neked 3 zsákkal elég lenne belőle ha jó alatta a felület amire húzod. Viszont ehhez kell mély alapozó is amit a falra(vakolatra) kell teddy hengerrel felkenni(vízzel lehet hígítani). Ebből én eddig csak 5l-es vagy nagyobb kiszerelésben láttam, de ettől függetlenül lehet kisebb kiszerelésben is.
De nagyon sok fajta nemes vakolat van, mind más és más. Nekünk most Lasselsberger-Knauf nevű gyártó egyik terméke jött a sok közül, de meg nem mondom pontosan már, hogy melyik , mert elfelejtettem
-
pro70
senior tag
-
kenwood3
addikt
válasz
aram01 #12075 üzenetére
Mind alá alá kell dolgozni! A puszta téglán se a kőpor se a nemes vakolat nem fog megállni. Mondjuk ha meg is állna érdekesen mutatna ( de megnézném
)
Általában 40 kg-os zsákokban van, de meg nem mondom most neked, hogy 1 zsák mennyire elég, mert általában mindegyikre más van írva, de olyan 6-7 nm2 szerintem mindegyikből kijön . Árban kb 2-3 k közé mondanám
De ha a héten megkezdődnek nálunk a színezések megnézem neked pontosan, hogy mi milyet fogunk használni, és mit írnak a kiadósságra.
Mert elvileg holnap kezdik el kiszállítani a 3 telepre
-
kenwood3
addikt
válasz
aram01 #12063 üzenetére
A kőport így ömlesztve veszed [link]. Ha zsákba vagy vödörbe van, akkor az nemes vakolat.
Igazából legalább 10 éve nem kőporoztunk már (ma már mindenhol a nemes vakolat a menő) így az emlékek elég haloványakSzóval emlékeim szerint a kőporhoz oltott mészen kívül mást nem kell hozzákeverni, esetleg lehet fehér cementet, de mi sose tettünk hozzá na meg a színt ha nem fehér lesz . Ha simítotuk alatta a vakolat mindig be volt karcolva így a jobb tapadás érdekében, mert előfordulhat, hogy simított falról lehullik. Serpenyővel fel kell csapni majd kartecsnivel elhúzgálni, majd simítóval lefele húzgálva elsimítani.
Esetleg lehet pergetni is pergetővel( mi így hívjuk, nem tudom mi lehet a rendes neve, ha nem ez
) ez mehet simított falra is . Ez így működik [link]
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #12064 üzenetére
most hogy itt vagy már nem olyan jól
-
Bjørgersson
félisten
Hello mindenki!
Rég nem jártam felétek, mi újság veletek, hogy vagytok manapság?
-
aram01
nagyúr
Urak kőporozáshoz kéne tanács, valaki vágja? füles? kenvúd?
-
DJ WOKKY
addikt
Én inkább dolgoztam, mint napoztam
3-ig meló volt minden nap, aztán pedig ástam majdnem minden délután. Már egy kicsit jó a mai pihenés, de azt is csak délig tervezem, mert du. le kell vágnom a sövény tetejét, meg festeni akarok, fűnyírózni, de utóbbit lehet asszonyka fogja megcsinálni, mert szeret -
aram01
nagyúr
Hello Urak, rég jártam itthon, mi újság?
-
Apika
addikt
Úgy tűnik, hogy megérkezett a tavasz... Nálunk kisütött végre a nap is...
-
-
DJ WOKKY
addikt
Ezt nézzétek miket szereztem, én nagyon jól szórakozok velük
-
aram01
nagyúr
hideg van
-
aram01
nagyúr
mondtam hogy gay lesz
-
aram01
nagyúr
lassan át kéne nevezni gay topikká ezt
-
DJ WOKKY
addikt
Most már csak Apika és kenwood3 magasságára vagyok kíváncsi, mert a kg-ok megvannak, a többieket pedig tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest