- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Új Index RSS:
Katy Perry exe lemondott a közös házról
2012. április 3., 14:23:00
Még a házról is lemondott Russell Brand, annyira meg akar szabadulni volt nejétől, Katy Perrytől.Első pillantásra azt hittem valami Trójairól szól a cikk
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ArchElf
addikt
Nem fogadja be a csúnya állatkert a nyuszikat: [link]
Mondjuk szerintem akármelyik vidéki hentes befogadná - sőt lehet, akár fizetne is érte ~2-400 Ft-ot kilogrammonként
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
aram01
nagyúr
vagy kakas?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ch003067
addikt
válasz EmberXY #5968 üzenetére
jó hétnek nézek elébe
Tegnap este kaptam 2 gépet, amibe volt egy marha jó táp, kerámia proci, meg egy pár alaplap...
holnap kapok egy rakás nyákot, meg még gépeket.
aztán megyünk másik városba szinházat pakolni, meg valami céget
lesz sok gép, meg nyomtatók, faxok ( azok a jó nagyon) meg monitorok... meg minden szar Szar jól lesz
-
Domxc
senior tag
Ez van a számban.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
ch003067
addikt
Jó estét
-
-
koshmar
addikt
Az, hogy papucsban és pólóban, most lényegtelen, mert a KRESZ jelenleg csak sisakot ír elő, más védőfelszerelést nem.
Viszont az, hogy egy 50-esként nyilvántartott motorral városban 140-nel ment...
Hatalmas bukta. Többszörösen is.Debrecenben egyáltalán van olyan városrész, ahol egy robogó fel tud gyorsulni 140-re?
Egy 600-as vagy 1000-es sportmotor például simán, alig pár másodperc, de egy robogó?Egy 1000-es motornak a helyből 140-re kb. 4 mp lehet. Vazze...
De a 0-200 is csak kb. 7,4.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
aram01
nagyúr
válasz koshmar #5934 üzenetére
módosított hengerfej volt rajta,azt hiszem könnyebb görgők,sportkipufogó,meg a variátor is megvolt bütykölve 21le(alapból annyi) 150 km/h kb 6 literes fogyasztás,többit holnap ha érdekel
DJ WOKKY:
jóéjt urak
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
na elvitték a szivattyút piálás+a locsolás is elnapolva
nagyon csendbe vagytok,megy a gálvölgyi show?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
vagy locsolok nemsokára vagy jól bebaszok
-
aram01
nagyúr
egy bő másfél óra múlva kiderül vagy a kert ázik vagy én fogok durván elázni
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #5922 üzenetére
Reméljük a következő kontrollon már jobb eredményekkel szolgálnak.
Apika: félek, hogy nem, mert ez meg sem fordul. Amennyiben szorulna csak, akkor megérné, mert akkor szerintem segítene, de így nem tudom. Azért egy próbát megér, ha van neki ilyen spray-e.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #5917 üzenetére
Egy próbát megérhet, az igaz.
Az egészségre visszatérve, ha 10-én sem lesz jó az eredmény, akkor a doki sem fog tovább engedni szerintem, legalábbis ha tényleg CT-re küldenek, vagy ilyesmi, akkor már én is úgy leszek vele, hogy nincs mit tenni, meg kell gyógyulni...
De most addig még melózok, mert kell a pénz, nem érzem magam szarul egyébként, leszámítva, hogy tele vagyok takonnyal.
Abban bízom, hogy most a hideg időnek már vége van, így talán már kevesebb gond lesz majd vele.Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
félek be van rohadva belül. Szét tudod venni ? Nem nagy ördöngösség.
Már csak azért is lenne jó szétszedni, hogy megnézed a villanymotor külön elindul-e nem e azzal is van valami bibi.
Aztán ha az rendben van, befogod satuba, vagy megfogja valaki, és te a tengelyt megfogod egy csőkulccsal aztán megpróbálod hajtani.[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #5916 üzenetére
igen, de azért egy próbát megér, mert nagyapámén is le van szakadva a hűtőlapát közvetlen a tengelyen, szerintem valamit bekapott, és nem a műanyag lapátok törtek, hanem a tengely közvetlen eltört.
szerk.: igen, mihelyst elküldtem leírtam azt is, de közben meg indokoltam is itt fent
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Hát igen, paint-tel is lehet szakszerűen rajzolni, a lényeg látszódik, az a lényeg...
Én meg innék már, mint a disznó, de holnap korán kell kelni... Majd a jövő hétvégén bepótolom..DJ WOKKY: Ha a ventilátor eleve nem forog, akkor nyilván a motor sem forog, így nem tud szívni, az biztos...
Szerk.: közben látom, te is belegondoltál...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
Hali. Ha ennyit állt és nem hagyták kiszáradni, illetve nem öntötték ki a vizet belőle, akkor a szívórésznél berohadt a motor. Szét kell szedni, mert sokszor kézzel nem lehet mozgásra bírni.
Esetleg még annyit nézz meg, hogy ha a kezed odateszed a szívórészhez, a hosszabbító cső nélkül, akkor érzed-e hogy szív ? Bár ha nem forog a hűtő, akkor elméletileg nem szívhat, mert áll a motor, és így ne járasd 2-3 másodpercnél többet, mert leég.(#5866) EmberXY: ez nem túl biztató így. Az egészség rovására soha ne tégy semmit !!!!
Amit Apika mondott, az nekem is új. Szerintem annyi pénzt megér neked.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
azt mondja a gyerek hogy neki egy kútra volt rákötve
szerintem úgy is működnie kell ahogy én akarom
ezen a szakszerű ábrán?
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Erről a fajtáról még nem hallottam, de szerintem hasonló felépítésük lehet úgy általában a szivattyúknak, legalábbis kinézetre hasonlítanak. Ráadásul azt már tudjuk, hogy akad a ventilátor, ez a Pedrollonál is előfordul, elsődlegesen ott kell majd beavatkozni, remélem, hogy sikerül majd megoldani, és beindulhat a rendszer, mint ahogy a szakszerű ábrán is látható. ()
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
A Pedrollo is elég elterjedt, nekünk is ilyen van, a pontos típusát nem tudom, nem akarok lemászni az aknába megnézni, de ahogy olvasgattam a belinkelt szivattyú tulajdonságait, pl beépített hővédelem a miénkben is van, időnként ki is kapcsol egy időre, ha túl sokáig megy a locsolás nyáron.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Akkor lehet, hogy egy kicsit összerozsdásodott.... Remélem, hogy sikerül kipofozni, nem egy bonyolult szerkezet egyébként, általában két baja szokott lenni, az egyikkel szerintem most találkoztál, a másik meg az, amikor tekercselni kell... az kicsit drágább..
Errefelé is sokan használjuk, locsoláshoz főleg, az idősebbek már úgy szedik szét és rakják össze, mint annak idején a kalasnyikovot..Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
válasz EmberXY #5903 üzenetére
nem bírom kézzel forgatni lehet hogy van benne valami retek,jön mindjárt egy ismerősöm8ha még ma ideér nála nem ritka hogy elfelejt jönni ) azt elviszi az apjához megnézetni ha nem jön holnap beleállok azt szétszedem én
jah? csavaron nem bírtam lazítani sem le kell venni a burkolatot ezért is várok
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Hát akkor nem a vízzel van a gond, hanem be van akadva, vagy valami kosztól, vagy tényleg a hátlaptól, ha azelőtt jó volt, akkor nem hinném, hogy a motornak lenne baja.
Lazíthatsz rajta, illetve próbáld ki, hogy kézzel tudod-e forgatni, természetesen áramtalan állapotban... Ha kézzel is tudod fordítani, akkor már biztosan nem akad, akkor már jónak kell lennie, és bekapcsolva is kipróbálhatod.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Írtad, hogy csak "búg", a motor végén a ventilátor forog, vagyis a motor működik, csak éppen a vizet nem szívja?
Ha igen, akkor valószínűleg tényleg le van levegősödve valahol, és nem tudja "felkapni" a vizet.
Ha a ventilátor nem forog, akkor lehet, hogy a vége van úgy felcsavarozva, hogy akad, azon lehet segíteni, ha nem az a gond, akkor visszavinni...Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest