- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
EmberXY #28095 üzenetére
Utánanéztem az oltási tervnek:
"I. Egészségügyi dolgozók.
II. Szociális ellátásban dolgozók és szociális ellátásban részesülő személyek.
III. A COVID-19 fertőzés szempontjából kockázati csoportba tartozó 60 évesnél idősebbek.
...
VII. Valamennyi 16-18-59 éves, akik a fenti kockázati csoportokba nem tartoznak."Ezek alapján én sose kapom meg, mert nem vagyok se 16 se 18 se 59 éves.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #28094 üzenetére
Én is láttam már 1-2 ismerősnél kirakva face-en, meg tegnap az egyik szomszédos cégnél az egyik faszi dicsekedett vele, hogy ő már megkapta... Gondoltam is magamban, hogy "honnan a g**iből", de aztán elengedtem.
Lehet, hogy bizonyos nagyobb munkáltatók már lerendelték, vagy ilyesmi, de hogy az egyszerű halandó köznép mikor kapja meg, arról lövésem sincs.
Apám is nagyon várja már, mondjuk ő a kora miatt valószínűleg prioritást élvez, de ő is csak a spameket kapja, ráadásul annak fényében, hogy sok fiatalt is beoltottak már, ugyancsak nem értem, hogy az idősek közül hogyan lehet még olyan, aki regisztrált hónapok óta és még csak időpontot se kapott, vagy ilyesmi...
Ez az egész úgy kabaré, ahogy van, az is hülye, aki ezt komolyan veszi, az se érdekel, ha innen visz el a TEK. -
EmberXY
veterán
-
koshmar
addikt
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #28082 üzenetére
Igen, az eddig se volt kérdés, de az látszik, hogy meg volt egy kicsit hatódva. Szerintem kihozta belőle amit lehetett, gondolom improvizáció volt a nagy része, nem gondolom, hogy sokat próbáltak volna előtte, na de ebben profi a srác.
Arra kíváncsi lennék, mennyivel dobta meg a feliratkozói számát ez a videó, erre nem találok adatot.
Nekem se a kimondott kedvencem a Scorpions, de a lírai dalai nagyon bejönnek, nameg a Hurricane, azokat bármikor meghallgatom. -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #28077 üzenetére
Én még csak most értem haza, és söröm sincs, csak borom, akkor ez el lett cseszve.
A zoom-ot én se használtam még, csak közvetve a munkahelyen egyszer volt egy ilyen meeting, de mivel az én asztali gépemhez sincs se kamera, se mikrofon, ezért én csak a háttérben maradtam, néha felém fordítottak egy laptopot, akkor látszódtam, de különösebben nem érdekelt. Itthon sincs se kamerám, se mikrofonom, csak ötletként hoztam fel.
-
-
Pötyi
őstag
Talán össze lehetne kapcsolni egy másik esménnyel a találkozót? Mondjuk öt ukrán kurváknak casting a szereposztódíványon. Zsűri: huszonöt tag a fórumból.
Kellemest a hasznossal, ugyebár.
-
DJ WOKKY
addikt
Te jó Isten, micsoda találkozó szervezések folynak itt!
Holottittaharmadikhullámhééé!!!!!!!! -
somogyib
őstag
Én azt mondom kétféleképpen oldhatjuk meg a találkozót:
1. Azonos helyszínen találkozunk de mindenki más időpontban legyen ott.
2. Különböző helyszíneken legyen ott mindenki de azonos időpontban.A fentiek közül mindenki azt választja amelyiket akarja.
-
EmberXY
veterán
válasz
shifty! #28067 üzenetére
"9 évesen még nem alkoholizáltam"
Akkor mi keresnivalód lenne egy troll találkozón? Nem is olvastam tovább az írásodat.
Meg az, hogy a többiek azt mondják, hogy eljönnek, én meg hiába szervezem meg, meg hogy otthon kell maradni, vagy nem, meg hogy rossz hely, rossz idő, meg hogy én is troll vagyok...
Ebből nem lesz találkozó. -
shifty!
senior tag
válasz
EmberXY #28066 üzenetére
Szerintem ez egy 22-es csapdája helyzet.
A cél az, hogy összejöjjön a találkozó. (és még ki is fizesse valaki a szállodát, plusz alkohol is legyen, lehetőleg annyi, amennyinek a harmadát az adott ember életkorának harmadakor sem bírta, ez esetemben érdekes megközelítés, 9 évesen még nem alkoholizáltam, tehát itt nullával kéne osztani-szorozni, ha ezt elvégezzük, tuti nem lesz találkozó, mert fekete lyuk keletkezne vagy mi)
De trollokat akarsz összehozni találkozóra, tehát te is troll vagy. De hogyan is vagy igazi troll, ha egy találkozóról van szó?
Hát úgy, hogy trollkodsz a többiekkel, tehát vagy nem szervezed meg igazából a találkozót (és így senkinek nem kell kifizetnie a szállodát, de az meg nem trollság, hogy nem varrjuk valaki nyakába a költségeket), vagy megszervezed, de nem a jó helyet és/vagy időt adod meg a találkozóra.
Így lehet igazán troll a találkozó, ami nem is fog összejönni.
Persze, a többiek is trollkodhatnak azzal, hogy azt mondják hogy eljönnek, de közben hiába szervezed meg, amúgy nem jönnének el, sem a jó sem a rossz helyre vagy időre.A legjobb tehát ha mindenki otthon marad és a topicot gyarapítja.
Vagy elmegy a találkozóra.
-
EmberXY
veterán
válasz
shifty! #28065 üzenetére
Én szállodázok, ha akarok üzleti út nélkül is, maximum kidobnak.
Nem is ez volt a gond, hanem az, hogy ki fizesse a szállodát."mint egyébként a sört vagy bármilyen alkoholt nem bírják"
A sör nem alkohol, itt ellentmondás van a tételben, és valójában Mordor lenne az úticél, nem az attól való távolság maximalizálása. Ilyen szervezési előkészületek mellett csoda, hogy a topik egyáltalán létezik, nem hogy egy találkozó összejöjjön.
-
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #28058 üzenetére
Szálloda? Majd biztos fizetek 10-20 ezret egy éjszakáért. Nekem egy buszváró is megteszi.
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #28049 üzenetére
Felőlem lehet Pesten, de akkor valaki fogadjon be éjszakára, mert nekem az annyi ide, mint Mordor.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #28053 üzenetére
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #28049 üzenetére
Hova?
-
somogyib
őstag
válasz
customer114 #28045 üzenetére
A találkozó szervezés a másik topikban is ment a levesbe.
Szerintem ne erőltesd. -
customer114
őstag
válasz
customer114 #24682 üzenetére
Soon..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #28035 üzenetére
Na megjött a boss is, csönd legyen lusta bagázs.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #28035 üzenetére
Ebben a topikban téma? Kizárt.
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #28029 üzenetére
Nem teljesen mindegy, melyikőtöket küldöm előre az aknamezőn? A másodikat is az első után küldöm...
Tőlem mindketten jöhettek a topikba, a színvonalon nem változtat, az már 10 éve konstans 0.DJ WOKKY: Én nem akarok semmit felmelegíteni, még a vacsorát is hidegen eszem.
Lassan olyan jó lesz itt a hangulat, hogy megint jelentkezek topikgazdának, hogy ellensúlyozzam valamivel...
-
Apika
addikt
Látom osztálytalálkozó van! Jelen!
-
DJ WOKKY
addikt
Hívjuk, hívjuk csak
Honnan szedtek ilyen 1000 éves dolgokat elő -
koshmar
addikt
Üdvözöljétek a falu bikáját, F34R-t! Sokáig győzködtem, hogy jöjjön ide!
-
koshmar
addikt
válasz
customer114 #28000 üzenetére
Rettenetes volt, 1500 hozzászólást vesztettem, pedig pont a gyüjtésért jártam ide.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
customer114 #28000 üzenetére
Akkor sincs baj. Keresnénk új játszóteret magunknak. Néhány modi biztos nem örülne neki. Amíg lecserélik az avatarom addig ígérem jó leszek
Ember!
Szerintem ez már nem változik köztük. Én nem is érezném jól magam, ha kettejük viszonya ily mértékben mozdulna el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest