- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hogy Ausztráliában mi van, azt nem tudom. De Ausztriában és Dél Német o-ban (ahol én járok : Bregenz, Lauterach és környéke, illetve Lindau, Weiller-Simmerber gés környéke) csak voucher vagy jótékonyság van, számlára utalás nincs. Pedig lenne olyan számlám, amire kimehetne. Ennyiből a magyar fejlettebb és kényelmesebb.

-
homerhamm
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Ausztriában szoktam így járni ... A
repontosPfandrück-ös fecnik a zsebemben maradnak, és csak akkor jut eszembe, hogy vannak, mikor már 4-5db is van. Legutóbb Lauterachban már azért kellett minden vackot összevásárolnom a Hoferbe, mert többet értek a nálam lévő fecnik mint amit venni akartam a boltba, de a fecniket hazahozni semmiképp sem akartam. Végül vettem egy csomó Mars csokit belőle, még most is van 6db belőle
-
hegezsolti
tag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Plaza, TK, Nagytemplom vonalon haladtam el, délnyugati irányba tartva.
Ez, ha légvonalba nézed, kb 350 méter (tehát átrepülsz a házak fölött, vagy fúrsz egy alagutat. Egyébként pedig útvonal függően, de akkor is párszáz méterre.És gondolom a képnél pedig helyes a megfejtés

-
KROK640
nagyúr
hogyne ismerném fel

Meglepően sokat jártam erre egy időben, mivel erre mentem dolgozni. Ráadásul épp ebben a házban lakott Emre haverom. (nem, nem elírás, török a srác)Megjegyzem ma sem voltunk messze egymástól, légvonalban 350 méterre sem.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Mindig elfelejtem, hogy Szerbiában vagy hol laksz ... De mostmár megnéztem poontosan hol is van ez a Karakószörcsög ahol laksz. A belső móka (nekem erről csakis szexuális dolgok jutnak eszembe XD ) partjáról nézve igazad lehet, hogy a Hunyadi u-n szállsz fel. Csodás kis buszmegállók vannak ott, sokkal praktikusabb mint azok a csilivil semmire való szarok amik nálunk vannak.

Viszont Püspökladány csak 33km oda, míg Debrecen 52km, szóval a pont annyi azért nem áll meg, én közelebb vagyok Debrecenhez, mint ennek a kettőnek a különbsége.Eszek is erre egy kis coated mogyit

-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Ha Debrecenig mentél vele újfaluból (gondolom Püspökladány-(Nádudvar)-Hajdúszoboszló-Debrecen útirányon át) akkor mindenképp elmentél mellettem

Na, akkor jó, hogy nem mentem be oda tegnap hazafelé, csak a tescoból hoztam két sima paprikásat (sok-sok más dolog mellett).BTW - ez inkább Ember XYnak érdekes - mostanában sorra kapom, már a nem is 12K felett vásároljak, hanem csak 10K felett vásároljak kuponokat, és elengednek 1000/1200/1600ft-ot. Erre a legutóbbi két alkalommal pont 9500ft táján állt meg a vége mindig
Legközelebb már tudatosabban kell költsek, BTW egy ilyen kupon és egy ekkora bevásárlás komolyan elgondolkodtatna azon, hogy kipróbáljam a házhoz szállítást. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Ki bántott??
ebbe e a megállóba?
Csak mert ha igen, akkor jelzem, hogy 11:30 körül itt voltunk barátnőmmel, és megint elkerültél. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Egyébként igen. Meg ha azt nézem, hogy nekem 900ft a buszjegy, akkor is megéri, mert még spórolok is, meg be se kell mennem. Csak mint mondtam általában akkor Tescozok amikor más miatt is bemegyek, és akkor már "ingyen".
De a jövőben hasznát fogom látni, mert lesznek bizonyos helyzetek mikor jól jön. Alapvetően örülök, hogy mostm,ár ide is kiszállítanak. 2017-ben néztem utoljára akkor még csak Debrecen belterületére szállítottak ki. -
KROK640
nagyúr
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Mit keresett a macska az ágyadon?*

Nekem míg volt, hidegben bejött, a nappaliban a földön lehetett, meg a kis ládájában, aztán ennyi. Tudta nagyon jól, hogy vannak helységek ahová be sem léphet, ágyra meg ilyenkre meg pláne nem mehetett fel.* Jó, pár szép cica anno nekem is volt, de azok nem macskék voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RandomName
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kenwood3
addikt
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Akkor nem is tudom minek szomorkodsz ...
Ez olyan lenne, mintha mikor barátnőmmel dartsozunk szomorkodnék mikor kikapok. (inkább csak büszke vagyok rá, mert én tanítottam). nem érdekel, hogy nyerjek
Egyébként ahhoz már jó sok dobozt össze kellett szedjél az út mellől ...

-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Nekem is csak muszájból van. (és több külföldi mint magyar)
De amúgy megnéztem, és légvonalban 31km van a kettőnk faluja között, vuiszont ha csak nem a falud legkeletibb csücskében laksz, mindenképp egy árnyalattal nyugatabbra esel mint én
Nekem a zsákmány a többi cuccal jön a bevásárláskor, a pfandért kapott lecsó meg gyarapítja a számlát, sokszor nem is azt amelyikről vásárolok. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
De miért vennék Rékának jeggyűrűt?
V-nek vennék csak, de még a játszótársamnak is előbb mint Rékának 
Na de tudod mit ... tudom kire gondolsz "Réka" alatt. Szóval akár azt is vehetnék, de ő már kapott egy Cappys kupakot az ujjára
annak is hogy örült. 
Komolyra fordítva a szót, RTX 5060Ti 16GB-t, ahogy az én pénzemből is. Vagy legalább MOL részvényt, vagy ilyesmi. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Ott van nálad Emillió, és azt mondod neki, hogy bye, bye?
Ha én úgy élnék mint te, akkor kétszer átgondolnám, hogy biztos ez-e a legbölcsebb felhasználása a pénznek. Pláne, hogy a cig... rejtett erőforrá... szóval az elemek, majd úgyis kiverik a fogad
De persze kinek mi ... -
KROK640
nagyúr
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Látom te már tartod is az 1 perc néma csendet annak tiszteletére ahogy ma jártam

Bementem a Tescoba, hogy huh, most nagyon bevásárolok, de három fő dolog van :
1. Thai Chef Tomyum leves, ebből 20db-ot akartam
2. 99ft-os vanilliás joghurt ebből 8-at
3. paprikás Coated mogyoró ebből 4 csomaggal.... és egyik sem volt vazze!!!
EGYIK SEM!!

Úgyhogy csak 6000ft-ot hagytam náluk. Coated mogyi még hagyján van 1 BBQ meg 1 paprikás, a joghurt nélkül is kibírom, de ami igazi katasztrófa az a leves : Abból 1db van itthon
Plusz a német és az osztrák készlet, nyilván most ahhoz fogk nyúlni
de azok meg még limitáltabbak, mert azt csak kint tudok venni (viszont van amelyikből 10+ db van még
) -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Mivel többször dolgoztam már folyékony nitrogénnel, CPU (proci) tuning esetén, elmondhatom neked : Bizony bőrre kerülve komoly égési sérüléseket tud okozni. Tapasztaltam magamon is, mai napig látszik.

Szóval ha ebből indulok ki... Akkor csak néha veszed ki belőle a farkad, mikor már tényleg lankadt, akkor is csak bekenni ...
Akarsz róla mesélni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Gratula.
A natúr kesudió kiba jó, nekünk barátnőmmel nagy kedvencünk, csak marha drága.
Tegnap nem tudtam BBQ-sat vadászni az Aldiba, mert hamarabb végeztt barátnőm mint gondoltuk, így máshol taliztam vele, nem volt időm Lidl-zni. Sebaj, van két csomag paprikás, jó az is
-
KROK640
nagyúr
-
kenwood3
addikt
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Aztapaszta, ezt nem, gondoltam volna!
Na, majd ha összefutunk megint fogsz
Randomname-el majd kezelésbe veszünk
(csak viccelek)A virsli a nyúl mellett végezte. Azt, hogy Rékának meséltem-e ezt a storyt nem tudom. De a barátnőmnek (aki továbbra sem Réka) V.-nek meséltem. Amúgy tudja, hogy jó páran megfordultak nálam előtte, tegnap épp kérdezett is az egyikükről, hogy <a csaj neve> milyen volt?
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
Azta ... Te voltál buliban? és alkoholt is ittál?

Amúgy ezen nagyot nevettem. Olyasmi lehetett mint nekem a Balatoni 40 percig maxuimum gázon főzött virslim. Csakhát Betti is meg Bogi is szépek voltak, és elba... barátkoztam Bettivel az időt
(a haverom meg Bogival). A virsli meg csak főtt, és főtt ... -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és mi lesz Rékával? És a Rüffkével?
Legközelebb már tudatosabban kell költsek, BTW egy ilyen kupon és egy ekkora bevásárlás komolyan elgondolkodtatna azon, hogy kipróbáljam a házhoz szállítást.

)