Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
Annyira nem értek a szivattúdhoz, de ha nincs benne víz, akkor nem lehet erősen megfújni? És a kimenő oldalon nézni, hogy jön-e a levegő?

Vagy felülről feltölteni a csövön keresztül vízzel, és nézni, hogy alul kifolyik-e. Bocsi, ha hülyeségeket írok...(#5900) aram01: Áramtalanított állapotban gondoltam azokat, amiket leírtam...
-
Apika
addikt
-
aram01
nagyúr
na lehet hogy beszoptam a szivattyúval,van itt valami szaki?
-
F34R
nagyúr
sztem csak április 1-re lett ilyen.
-
ch003067
addikt
csekkojátok yetike avatarját
Nagyon nagy 
-
albert8
veterán
Ahoy
-
EmberXY
veterán
Jó reggeleket!
-
aram01
nagyúr
jó reggelt mindenkinek
-
F34R
nagyúr
Jónapot huligánok de régen voltam már itt : D
-
Apika
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem!
Természetesen egy egy foglalatos asztali lámpába kell betekerni, nem csillárba. Magad felé irányítod, és kb. öt percig használod. Ha valakinek be van gyulladva a füle, akkor bal füllel három percig, jobb füllel szintén három percig kell felé fordulni. Naponta kétszer szoktuk alkalmazni. Fontos, hogy utána ne menj ki hidegre. És szigorúan csak porcelán foglalatba tekerhető be! -
EmberXY
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
Szép ára van, azt tudom, egyszer engem is be akartak szervezni a céghez, hogy ügynökösködjek... Én az ilyesmit meg nagyon szeretem...
Egyszer valahol kitöltöttem egy kérdőívet, mert a csajszi, aki osztogatta, nagyon kedves volt, én hülye még a telefonszámomat is megadtam, másnap felhívtak, hogy nyertem, és személyesen kell átvennem....
Érdekessé vált, amikor láttam, hogy rajtam kívül még kb 50-en "nyertek"...
Végig kellett hallgatni egy szentbeszédet, aztán kaptam egy törlőkendőt ajándékba, meg a lehetőséget, hogy kedvezményesen vehessek lámpát...
Hát amit ilyen sumák módon, az embereket hülyének nézve, a telemarketing minden aljas eszközét bevetve terjesztenek, az számomra nem hiteles... (Meg ugyebár mi a lóf**z kerül abban a ketyerében olyan sokba?
)
Ahogy Hofi mondta annak idején: "Etessétek anyátokat..."
Apika: Most már értem, köszönöm. Nincs ilyen lámpám sem, de most elgondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy megérné. Árban sem túl drága, ha használ, akkor megéri, ha nem javulok, akkor lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
-
Apika
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem a Bioptronra gondoltam. Az valóban drága... Én a sima infralámpára gondoltam, amit porcelán foglalatú lámpába szabad csak betekerni, mert 250W körüli a teljesítménye. Így néz ki. Erősen melegít, illetve a fénye gyógyászatilag is hat. Pár percig használjuk, és infralámpa szemüveget veszünk fel hozzá, vagy csukott szemmel ülünk előtte...
-
EmberXY
veterán
Pontosan milyen lámpára gondolsz? (Nincs ilyesmi lámpám egyébként, de nem a Bioptron-ra gondoltál?)
Amikor jártam kezelésre, akkor Bioptronnal kezelték minden nap, de nem vagyok biztos benne, hogy ér valamit, pláne ilyen kevés idő alatt. Itthon nincs ilyen lámpám, mert elég borsos ára van... -
EmberXY
veterán
Az égvilágon semmi gond..

Hosszú hétvége van, hétfőn kelek megint 4:20-kor, ma meg 17:00-kor értem haza, mert becsúszott egy kis hétvégi meló...
DJ WOKKY:
Üdvözöllek!
Sajnos nem az igazi, 19-én voltam kontrollon, a röntgen szerint az arcüregem gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a táppénz alatt, de mivel nem szédülök, meg nincs más bajom, ezért abban maradtunk a dokival, hogy melózok, és 10-én vissza kell mennem, és megint megnézik.... Ha akkor se javul, akkor CT-re küldenek, hátha ott kiderül, hogy miért nem ürül ki a váladék az üregekből rendesen...
Ugyebár ez keddhez egy hétre lesz, viszont most úgy érzem, hogy még mindig tele vagyok, mert a beszédemen is hallatszik, hogy nagyon az "orrom alatt beszélek", meg állandóan fújom az orrom...
Bízom benne, hogy előbb-utóbb megjavul, meg hogy nincs komolyabb gond, de egyrészt a meló mellett nemigen tud gyógyulni, másrészt meg melózni is kell, mert élni kell valamiből, a betegségből nem lehet, nameg a táppénzt a munkáltató se szereti... Szar ez az egész, de a lényeg, hogy Schmitt Pál újra fog doktorálni...
-
Apika
addikt
Látom, hogy figyelmesek vagytok!
A hét közepén kaptam meg az új titulust...De még aram01 kolléga a rangidős tiszt...
-
EmberXY
veterán
Szép jó estét!
Most már végre nekem is hétvége van...
-
aram01
nagyúr
jelentem itthon van a szivattyú

-
koshmar
veterán
Tiszteletem!
Nálatok fúj a szél?
Itt kegyetlenül.

-
DJ WOKKY
addikt
-
ch003067
addikt
yoo reggelt ! jó napnak nézek elébe. Lesz egy csomó régi gépem

-
DJ WOKKY
addikt
Felénk tavaly ősszel olyan 200-210 Ft volt métere a 25mm-esnek.
Régen papámnak is volt lábszelep rajta, de valamiért mindig visszaengedte a vizet, nem tudom mi lehetett a baj vele...
Én amúgy pvc csővel (32-es vagy 40-essel) szívattam az ásott kútból. A végére tettem egy harisnyából és szúnyoghálóból készített szűrőt és szívta szépen. -
aram01
nagyúr
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
én is felöntöm vagy felrázom,a régi szívócsövön van lábszelep ha sikerül ráeszkábálnom akkor nem fog leengedni,jah meg pisztoly lesz a végén.Ha pedig nem sikerül akkor veszek kpe csövet vagy 4-5 métert és csinálok szívócsövet meg veszek rá egy szelepet.Néztem az obiba 8k-ra tartják valami flexibilis csőből tiszta rablók.Nem tudod hogy mennyi lehet a kpe métere?
-
DJ WOKKY
addikt
Biztosan jó lesz.
Én úgy csináltam régen, hogy az otthoni fúrott kutat felöntöttem, felhúztam, ugye így már nem kell akkorát emelnie.
Aztán 50m-es 1/2 colos slagon engedtem, majd egy 5m-es sugarú kört locsoltam, mert ilyen leszúrható locsolófej volt.
De volt, hogy mamáméknál az ásott kútból több mint 5m mélyről húzta a vizet, igaz itt is a szivattyút előtte felöntöttük, hogy ne neki kelljen teljesen felkapnia a vizet, de ott is dolgozott szépen, figyeltem nem-e melegszik, de nem. Mondjuk itt is 50m-re szállítottam vele a vizet, de itt annyiban volt másabb, hogy kicsit kisebb volt a víznyomás.
Szóval szerintem nem lesz vele gondod. -
DJ WOKKY
addikt
Bőven elég lesz neked is.
Nekem ilyen van jelenleg, amivel jelenleg édesapámék locsolnak otthon. A teljesítménye, és egyéb tulajdonságai szinte egyezőek a tieddel.
Pedrollo pkm60 -
aram01
nagyúr
jó regelt urak,már megint hideg van kint.Veszek ma egy kerti locsolószivattyút mert eső nem nagyon lesz

-
aram01
nagyúr
becopyzom nektek is:
A rendkívül csinos fiatal hölgy jegye a repülőn egy pap mellé szól, akit megszólít.
- Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?
- Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?
- Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy
elkobozzak. De Ön talán titokban
át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt.
- Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra.
- Önnek olyan becsületes az arca, hogy Öntől sohasem fognak kérdezni semmit - mondta a hölgy és már át is adta a szőrtelenítőt.
Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál.
- Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? - kérdezi a vámtiszt.
- A fejem búbjától a derekamig semmiféle elvámolni valóm sincs fiam.
A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi:
- És deréktól lefele?
- Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.
A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:
- Rendben van, tessék továbbmenni Atya! Kérem a következőt!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Még nem teljesen, de már kezdek... Most leginkább az dühít fel, hogy holnap is melóznom kell....
Apika: Végül is vélemény szabadság van... Szabadon megakadályozhatjuk, hogy rossz véleményt mondjanak rólunk... (Csak még nehogy megüssék a bokájukat a hozzászólók, lehet, hogy a titkosszolgálat már böngészgeti az IP-ket)

-
Apika
addikt
Pont most mondták be a híradóban, hogy holnap még erősebb szél lesz...
-
Apika
addikt
válasz
ArchElf
üzenetére
Valóban! Nem tudom, hogy Nálatok a Prohardver, a Mobilarena és az IT Café megy teljes verzióban? Mert nekem nem. A Gamepod, a Logout viszont átváltható. A mobilos verzióban alig lehet hozzáférni bármihez is...

Szerk.: Korábban ezzel nem volt gond. A múltkor a Prohardver már nem, de a Mobilarena még átváltható volt. Most már az sem...
-
ArchElf
addikt
Mobilról sz@r fórumozni...
AE
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nem értem mi a baj

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( monitor nem kéne)