- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz koshmar #4695 üzenetére
még csak 10 éves vagyok a válasz rá szerintem az ő részéről.
Valamelyik nap nekem meg ez volt:
Kérdés: Magyarországot melyik ország határolja délről?
Válasz1: Oroszország
Válasz2: Románia
Válasz3: Szlovákia
Válasz3: Horvátország.Az egyik illető na melyiket jelölte be? Naná, hogy Oroszországot Azt hittem kifekszem azonnal.
-
koshmar
addikt
Akkor jön el a extreme facepalm ideje, amikor egy jennybabah (vagy valami ilyesmi) nevű lány Honfoglalón a Hány sorosak a Himnusz versszakai? kérdésre beírja, hogy 16...
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4690 üzenetére
Meg ugyebár állítólag kommandós is volt, így nyilván a fizikai tűréshatárai kicsit mások, mint egy átlag turistának, aki a nehezen összekuporgatott nyaralási pénzén valami érdekeset szeretne látni, aztán ott találja magát az isten háta mögött, aztán nesze neked túlélés....
aram01: Feltétlenül vigyázni fogok... (Bár szerintem nem hogy a repülőre nem jutnék fel efféle cuccal, de még reptérre se jutnék ki... )
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4688 üzenetére
Nem törte össze az eset, lehet, hogy elgondolkodott rajta, lehet, hogy nem, mindenkinek más az ízlése, mindenki maga dönti el, hogy mit hisz el, vagy mi tetszik neki...
Én nem azt mondom, hogy az az ember szélhámos lenne, csak azt, hogy ő is ember, lehet, hogy van némi ismerete a túlélésről, de kicsi annak az esélye, hogy egy ilyen tévéműsor (sőt egész sorozat) megnézése után ha bárki olyan szituációba keveredne, akkor tudna bármit is használni az efféle technikákból...
Éppenséggel azt sem tudom elképzelni, hogy egyedül találjam magam a sivatag vagy az őserdő közepén, és kígyóbőrbe kéne pisálnom...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4686 üzenetére
Egyszer az egyik ismerősömnél voltam, amikor éppen az ment valamelyik csatornán... Ö nagy rajongója, és tátott szájjal nézte, amint éppen tüzet csiholt valami fadarabbal, és elkezdett füstölni..
Aztán volt egy vágás, a következő jelenetben már lobogott a tűz, és már sütögette rajta a húst.. Mondtam is ismerősömnek, hogy gondoljon már bele, hogy a valóságban ezt hogyan kivitelezhették...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4684 üzenetére
Nyilván a nagy túlélőre, Berrr Grilllsz-re gondolsz....
Egyik részben valami fortyogó vulkáni cuccon mászkált, ha jól emlékszem, és magyarázta, hogy milyen veszélyes, pláne ha az ember teljesen egyedül van, stb... Mögötte meg ott volt egy autópálya, amin jöttek-mentek a kocsik...
Szerintem őt is ugyanúgy megették volna akárhol első nap, ha nem egy teljes stábbal, meg gondolom megfelelő biztonsági felszerelésekkel ment volna forgatni (utóbbi nyilván csak összeesküvés elmélet, biztosan meg tudna élni a jég hátán is, és még tüzet is tudna gyújtani akár a jégből is.. )Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #4683 üzenetére
nem is kell nagy állatnak lennie, ahogy hogy mérget juttasson a szervezetedbe.
De van 2 ember aki mindezt túléli akármeddig is maradjon ott.
Az egyik a híres Csak NOrisz. A másik meg a nagy kalandor jéghátán is megélő tv műsoráról híres teveürülék evő nem tom mi a neve hirtelen -
ch003067
addikt
Nem jár valaki Kántorjánosi felé mostanában ?
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4669 üzenetére
Köszönöm..
Már be is telepedtem a tévé elé, a notit kiraktam az ágy mellé egy székre, mert úgy jobban szellőzik, ha a hasamon tartom, akkor mindig túlmelegszik, lehet, hogy a takaró elzárja a szellőzés útját...
De vezeték nélküli billentyűzettel megoldottam, hogy emiatt se kelljen aggódnom... Kaja, pia idekészítve, jöhet a jobbulás...Up the Irons!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #4668 üzenetére
Velem a múlthéten volt ez. Egy egyszerű megfázás, ami könnyen orvosolható volt nálam forró teával, és fokhagymás pirítóssal.
Jobbulást!Nálam egyelőre passz. A biciklit tuti rendbe fogom tenni, ebéd után, ugyan is akkor lesz várhatóan a legjobb idő. Aztán nem tudom, szerintem én is csak pihenek majd. Zenét hallgatok, filmezek, és netezek.
Rákészülök a holnapi melóra -
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4666 üzenetére
Nekem pihenés, közben tévézés, gépezés, egy kicsit szarul is érzem magam, valami megfázás jöhetett ki rajtam, az előbb elmentem a boltba, de alig bírtam menni...
Mintha el lennék fáradva, pedig aludtam..
Ma mindenképpen pihenek, és persze fórumozom is...
Nálatok mi lesz a napirend?Up the Irons!
-
ch003067
addikt
Jó reggelt !
Zsíír, spagetti lesz az ebéd ma Kedvencem
-
DJ WOKKY
addikt
válasz EmberXY #4665 üzenetére
Mi lesz a mai napirenden ?
Jó reggelt mindenkinek!Apika: az jó kis elfoglaltság. Szeretem az ilyen ház körüli munkákat
Idén nekem is vannak tervek, hogy miket kellene csinálni, újítani.
Pár dolog: kerítés újítása, garázs építése, csirke ól építése + udvar kiépítése, illetve egy biciklis.
No meg a logout-omban szerepló felső szinten a fürdőhelyiség befejezése.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Szép jó reggelt!
Megnyitom a mai ülést...Up the Irons!
-
Góliát
őstag
Aki szeretné megnézni a Tetovált lányt, az nézze meg.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Apika
addikt
Sziasztok!
Jöttem a zárásra. Árokásás volt a mai menü. Friss, és fiatalos lettem tőle...
Hol az asszony?[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
itt nézz szét. Bele is tudsz olvasni, és rendszerezni is tudod őket, a típusuk szerint.
-
aram01
nagyúr
mongyatokmá valami jókis szkifit estére,mert semmi adás nem lesz megint,kikölcsönözném a tékából ilyen elpusztul a világos is jó
#4661:katasztrofa film is jó de ne ilyen régi szarokat az még tán dián is megvan itthon
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
DJ WOKKY
addikt
-
koshmar
addikt
Legközelebb 2015.02.09-én kérhet egyéni arcképet. Az korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
nem tudom miért vagytok oda azért az egyedi arcképért annyira???
ch003067:addigra téged már rég bannolnak
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz ArchElf #4640 üzenetére
Köszi, de a scriptest kihagyom
(#4641) ch003067 Pedig de . Ez van én se értem miért, mert sokkal durvább adatlappal rendelkező egyének is kapnak. 1x voltam rossz akkor kaptam is érte 1 órát, más kihágásom nem volt a fórumon. Szóval ezt megszívtam[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Na nem kaptam engedélyt arcképhez, úgyhogy ez szívás
Mi az az ekezet dragasag??
-
ch003067
addikt
látom megint kinyírtam a topikot, mint ahogy szoktam... csudajó
-
aram01
nagyúr
trollok ebben kitudna segíteni?
-
EmberXY
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
EmberXY
veterán
válasz DJ WOKKY #4615 üzenetére
Bizony.. Ma reggel végre nem 4:25-kor keltem...
Amúgy már hozzászoktam a melóhoz, már kezdem győzni a keményebb napokat is, amikor macerásabb a töltelék és még masszát főzni is kell...
A szervezőkészséget nagy mértékben javítja a munkahely, ez mindenképpen hasznos, eleinte nem értettem, hogy tudok egyszerre két dolgot csinálni, most már hármat is tudok akár..Up the Irons!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
koshmar
addikt
válasz DJ WOKKY #4605 üzenetére
Szerintem tudnál róla, mert ugye az arcképigénylés első lépése az az, hogy beírsz a topikba, hogy megtudd, alkalmas vagy-e. Ott valamelyik moderátor írta volna, hogy az adatlapodon van két strigula. Elképzeltem volna az arcod...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest