- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
@RandomName: bejött az üzlet, találtam még 2 lejárt Red Bullt, 500-ert odaadták a kettőt (1200 helyett)
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #42377 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Krok: 10 km
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #42373 üzenetére
Na, akkor hátha hajlanak majd az ajánlatomra.. szerinted féláron kérjem (600 eredetileg),. vagy még annyi se, 200 per darab?
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #42371 üzenetére
Ne érts félre, meg fogom inni, mert TUDOM, hogy semmi baja nincs.. de te visszamennél a boltba, hogy ezt eladták, pedig ezt kurvára tilos lenne?
Nem, ehelyett én azt fogom, hogy a hűtőben lévő párra teszek egy ajánlatot, féláron elhozom mindet (mert amúgy Red Bull
)
-
koshmar
addikt
Ma vettem eredeti áron.. ti visszamennétek reklamálni?
-
koshmar
addikt
Névnapi ajándék lvl koshmar
-
koshmar
addikt
Kaptam egy ingyen ásványvízet, ahol festek most, és már jobban örülök az 50 forintos üvegnek, mint a víznek!!
Foglalkozási ártalom??? -
koshmar
addikt
Jövő hétfőn névnapom.. mire (nem) számíthatok tőletek?
-
koshmar
addikt
Napi botrány: tegnap rövidnadrág pólóban nxirtam a füvet, ma pulóver kabát téli nadrág kombóban biciklizek!
-
koshmar
addikt
Össze kéne állnunk egy zenekarrá.. a Raid 0 tömb!
-
koshmar
addikt
Így olvasom a kommenteket, mert az én gépemen Win7 van..
-
koshmar
addikt
válasz
KROK640 #42146 üzenetére
Öngerjesztő folyamat volt.. 5 percet vártam, na jó legyen 10.. 15..20 körül már vagy 4-5-en vártak ott, mondom akkor most menjek el?
Nálam az is nyom a latban, hogy én 8 km-t hoztam őket biciklivel, tutira nem megyek haza tele táskával.. másrészt így vásárolni se tudnék, mert hát hova a rákba rakom a cuccot??
És persze a lustaság is, LIDL-ben szinte tuti, hogy nem kéne ennyi várni, de az a város szélén van, Tescoban még inkább, de az meg a város legszélén -
koshmar
addikt
Napi repont siralom: ti várnátok 20 percet arra, hogy a Penny egy dolgozója kijöjjön és kiuritse az automatát? Én ma megtettem..
-
-
koshmar
addikt
válasz
KROK640 #42073 üzenetére
Nekem is bevette mindet.. nem is kellett várnom senkire szerencsére. Mondjuk én még sose jöttem vissza egy dobozzal se, 10 km-t tekertem velük, biztos nem hozom haza!
Ha mas nem, kimegyek a Lidl-be (Lidü? lidli?), az ottani automaták valamilyen okból tisztábbak, és sokkal kevésbé hajlamosak visszadobni az (egyébként hibátlan) dobozokat. -
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #42014 üzenetére
"most az egyszer tényleg szép munkát végeztél! (ha igaz)"
Még mindig olyan fáradt vagyok a favágástól, hogy nincs erőn ezen felkapni a vizet!Ha az egész kertet lekopaszítottam volna, még ennek a felével több is lenne ott.. viszont ebben az esetben a kert a végső nyughelyem is lett volna.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #42003 üzenetére
"hány munkaóra" sok..
A néni eredetileg azt hitte, hogy öcsémnek ketten fogjuk, aztán tegnap aszonta le a kalappal, hogy egyedül megcsináltam.. és nyilván tudod, miért egyedül csináltam.Ha már így számon kéred: kivágni egy eperfát fent, a lenti kertben egy diófát (amit átölteltem és az ujjaim épp csak elérték egymást), egy kisebb eperfát, és a legnagyobb akácokat (4db) + két szilvafát, ezeket feldarabolni, ami nagyobb, azt fejszével hasítani, aztán az ól elé sorba rakni, hogy a jó kis 38 fokos nap majd megperzselje, így őszre használható lesz.
Tegnap a gallyakat huzigáltam egy kupacba, ami szintén kurva nehéz volt, mert az ágak imádnak egymásba kapaszkodni -
-
koshmar
addikt
Jól vettem ki a hsz-ekből, EmberXY már Szegeden lakik? Hát így most totálisan más lesz a viszonyunk!
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #41900 üzenetére
Nekem a Tesco ilyen, a város legkülső részén van (konkrétan mellette már semmi nincs, csak fák, szántóföldek, stb, úgyhogy oda ritkán járok.. Lidl is messze, szóval Penny (főleg mert a legolcsóbb és centrum), illetve most már Aldi is, tegnapelőtt volt az első nyitvatartási nap
-
koshmar
addikt
Boldog névnapot Krokinak!!!
-
koshmar
addikt
Mostani eszemmel jó lenne most a Tibii91,de anno annyira zavart, hogy inkább fizettem..2x is
Most inkább Hellre költeném azt a 2000-et, amibe került..Igen, Rammstein koncerten ott voltam, 2011.11.10, és már linkeltem is ide a videót, amin látszik a kezem, ahogy 3x magasra ugrok (kroki látta már???
)
-
koshmar
addikt
válasz
RandomName #41815 üzenetére
Természetesen nem egyedüli, nagybátyám önmagában 50%-os, én és öcsém 25-25..
És a szántók tényleg többet érnek, van egy ami 5270 nm, csak az 2,1 millió és van még kettő másik is..
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #41791 üzenetére
Amúgy igen..bár tavaly voltam nála fát behordani (54 mázsa egyébként
), kerítést festeni, ablakot gittelni, szóval már bizonyitottam.
Van itt helyben egy másik csávó is, aki kivágta volna, de ő tavaly balesetet szenvedett.. fenyőfát vágott ki, és SAJÁT MAGA ALATT kivágta az ágat, leesett, combnyak törés.. szóval kevésbé kompentes, mint en.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #41775 üzenetére
Amióta "gyűjtöm" a dobozokat (lassan 9 hónap?), a 100 ezer forint talán ötöde volt eddig
Egy eperfa volt, ami átlagos méretű (törzse olyan 50 cm széles), és egy diófa, ami viszont már masszív volt, a törzsét vagy 6 tönkőre vágtam, de azok olyann nehezek (mert élőfa tele vízzel), hogy fel se bírtam hozni a kert végéből, ott vágtam őket ketté lánccal, hogy egyáltalán fel bírjam hozni a fejszés helyre.
Mindkettőt írányítottan kellett dönteni, mert kerítések voltak, szóval ez már nem ilyen ahogy sikerül munka volt.
Így szokták, ahogy lerajzoltam, persze ez csak elmélet..a háromszöget ott vágod ki, amerre döntöd, aztán a másik oldalán belevágsz a közepéig, és dől is.Haveromék egy "professzionális" csávó csinálta 3 éve kosaras teherautóval (feketén persze) egy ugyanekkora diófát 130 EZERÉRT (és az csak a vágás volt, szó se volt aprításról), szóval a 100 ezer nem is sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest