-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Itten esik a' eső..
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #35189 üzenetére
De a lónak ember fia volt? Mert akkor ahhoz képest a Monyók nem is komoly motyó...
Melyik mit, eléggé széles meglátásaik voltak, a nem tudom-tól a legvadabb teóriákig is, de sok esteben előkerült az is, hogy valamifél értéket képvisel a királylány. És igen, volt aki azt gondolta, hogy a sárkány és a királylány majd az ágyban rosszalkodnak (de ez nem volt jellemző)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
somogyib
őstag
válasz customer114 #35180 üzenetére
-
koshmar
addikt
válasz customer114 #35180 üzenetére
-Jean, mi ez a rotyogás a konyhában?
-Fő az egészség, uram!Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
customer114
őstag
7 személy, akarom mondani fő, vagy mi, de ti biztosan jobban tudjátok.
-
KROK640
nagyúr
A híd túl messze van ...
-
koshmar
addikt
Kép lemaradt
-
koshmar
addikt
Akkor én köztetek így érzem magam..
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #35154 üzenetére
Nálam is van készlet Bár sokszor azért van, mert nem ittam meg
Pl a tavalyi fesztiválokról hazahozott söröm még mindig van, mindezt úgy, hogy öcsém szokott belőle behúzni. De úgy 10-12 doboz német söröm (3-4 fajta) meg 4 L magyar söröm még most is van, akad pár liter vodka, páleszből is vagy fél liter, de van még jager is egy 3/4-ed üveggel.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koshmar
addikt
Most mértem magam, 75,7kg.
-
somogyib
őstag
Elvesztettem a fonalat, kiszállok pár napra.
-
koshmar
addikt
Nem így értettem.
-
koshmar
addikt
Nálatok?
-
koshmar
addikt
Ti hogy várjátok a locsolókat?
-
sztanozs
veterán
válasz EmberXY #35128 üzenetére
Oh, mind a kettovel van boseges tapasztalat :
A pelenkakra miattam irjak ra, hogy nem tartalamaz egeszsegre karos anyagot a toltelek. Az italautomatak hackeleseben meg nagyon jok voltnk mar kozepiskolaban isJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz KROK640 #35126 üzenetére
Igazabol programozonak tanultam, de a munkakori leirasomban ez a resz kb 20 eve nem szerepel
Jogaszkodni meg nem tanultam (es nem is nagyon szeretnek).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
KROK640
nagyúr
Na igen. Viszont tudja ugyanúgy a varázslatot, hogy este 10kor már csak izzik benne a parázs, de még reggel is langyos a radiátor
És a radiátor mögött isInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz sztanozs #35118 üzenetére
Fő a szólásszabadság. Illetve ott már meg is főtt...
(Amúgy sosem jutott volna eszembe, hogy a céged (amiről azt sem tudom melyik) nevében nyilatkozol, vagy hogy a nicked a valódi nevedből lenne, bár némi János áthallást érzek benne).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
sztanozs
veterán
válasz KROK640 #35112 üzenetére
Marmint az alairasom? Benne van a corp policyban, es mivel "valodi" nicket hasznalok (nevembol van kepezve), igy inkabb odateszem...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
KROK640
nagyúr
sztanozs : éged ennyire ellenőriz a munkálatód???
-
sztanozs
veterán
válasz KROK640 #35106 üzenetére
Legalabb jo gyorsan eleg (ha lesz ideje kiszaradni) - nalunk kb egy hetre eleg ennyi a cserepkalyhaba (kemenyfabol)...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Path of Exile 2
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest