Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Hogy Ausztráliában mi van, azt nem tudom. De Ausztriában és Dél Német o-ban (ahol én járok : Bregenz, Lauterach és környéke, illetve Lindau, Weiller-Simmerber gés környéke) csak voucher vagy jótékonyság van, számlára utalás nincs. Pedig lenne olyan számlám, amire kimehetne. Ennyiből a magyar fejlettebb és kényelmesebb.

-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ausztriában szoktam így járni ... A
repontosPfandrück-ös fecnik a zsebemben maradnak, és csak akkor jut eszembe, hogy vannak, mikor már 4-5db is van. Legutóbb Lauterachban már azért kellett minden vackot összevásárolnom a Hoferbe, mert többet értek a nálam lévő fecnik mint amit venni akartam a boltba, de a fecniket hazahozni semmiképp sem akartam. Végül vettem egy csomó Mars csokit belőle, még most is van 6db belőle
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Hát nem tudom mennyit vártál rájuk, de szerintem még minidg jobb mint a múltkori alkeszes kalandom, vagy legutóbb mikor Marikának telt be a gép, aztán némi rázogatás után lehett félni mikor telik meg megint.
A megköszönés és a köszönés hiánya az már más.
Bár én nekem attól ios ki volt a hócipőm, mikor múltkor vártam egy fiatal csajjal a buszmegállóban. Fejben épp ott tartottam, hogy akkor kettes vagy hármas ikreket csinálnék neki, amikor megjött a busz, kinyítl az ajtó ő pedig :
"csókolom" - majd azt én tudom! vágtam rá magamban
"Tessék csak menni" --- Ezen a ponton nagy sóhajjal megköszöntem és tudomásul vettem, hogy más a sminkesem sem tud csodát tenni velem
-
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Crocodille csirkefalatkás szendvicset, extra sajttal és rostos baracklével
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 84 : (9:06 2026. 04. 28.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg, és egy fél literes kólás üveg volt.
Úton géphez előttem egy alkesz nyanya cipelt két hatalmas szatyornyi üveget, hiába úgy ment a járdás, hogy lehetőleg tele legyen vele, és ne tudjam megelőzni, az útra kimenve megeleőztem.
Odamentem a géphez, az ajtó zárva, mikor kinyitottam, akkor a kocsmaszagtól megszédültem XDLehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket. Az elsőnél megérkeeztt egy lerobbant alkesz pofa, aki telefújta szovarka füsttel a helyéget, nem győztem mégjobban sietni. Majdnem minden üveget bevett elsőre a gép, kivéve az egyik 2 Literest, amit vagy 5× visszadobott vonalkód hibával, már épp készültem feladni, mikor végre bevette. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok. 250ft-al gazdagabban távoztam.
Eddigre az alkesz nyanya is befutott, és sűrűn sápitozott, hogy előtte vagyunk, és várnia kell. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Érdekes, hogy nekem is épp a NERes meg (ex)poltiikusaink jutottak eszembe, és rögtön olvastam, hogy neked is

Így van, Julika kapott az alkalmon, bár a történeten nincs benne, de nyilván nem ingyen ment az "ördögűzés", meg hát jól jött a hírnév is. Mondjuk nem tuidom hibáztatni, hasonló helyzetben hülye aki nem használta volna ki a lehetőséget. Csak nem kellett volna meszelgetni a repedést, hogy a jó ügy érdekáben cselekedett, ahogy most ugye az (ex)poltiikusaink ugyanezt teszik. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Ferike kellett, hogy a legkésőbb legyen. Mert Szalacsit láttam először, pár héttel rá Polgár Jenőt. Aztán 2004 márciusában még az atombunkerben is jártam (vannak képeim is róla), Fogarasival is találkoztam, Ferike meg 2004 novemberében robbant be a köztudatba.
Egyébként megnéztem tegnap a régi videót, azért rudva, hogy az apját leköpi, meg felpofozza mikor "megszállja a démon". Meg hogy az a Julika vagy ki simán látja, hogy műbalhé, de azért asszisztál a Ferikének, meg szerintem a családnak is.
Egyébként a korabeli netes hősök közül (Szalacsi, Polgár Jenő, Ferike) messze Ferike volt a legunszimpatikusabb, plusz ahogy írtad is, addigra már kezdetett ez az egész felhígulni. Gátvéder meg a többi már rá is játszott nem kicsit.
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 83 : (10:15 2026. 04. 25.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt.
Odamentem a géphez, ahol finom illat és tisztaság fogadott.Na meg egy falubeli ismerős nő Marika, két zsák cuccal, és már 40db a gépbe. Dobálta be 51-ig, persze segítenem kellett, hogy hogy dobja be, hogy leolvassa a kódot stb. Szidta az egészet mint a bokrot, mondtam neki, hogy a Németeknél régen ez van már, és bizonyos szempontból az ottani gépek rosszabbak (pl nem tud számlára utalni). 51 bedobottnál a gép kérdezte, hogy mit akar? Bolti utalványt kért. Majd beledobott 4-5öt, és megint. Ezúttal ki is írta a gép, hogy megtelt. Szólt a boltban, majd mikor visszajött, mondtam neki, hogy nekem amúgy csak 4 palack van, mondta, hogy akkor előre enged. Kijött boltból egy nő, kinyitotta a gépet alaposan megrázogatta a kb 60%-ig lévő tárolót, visszazárta a szekrényt, és mehetett tovább a menet.
Itt ugye előre lettem engedve.
Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, mindet bevette elsőre. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok. 200ft-al gazdagabban távoztam. Ez a lehető legsimábban ment, ahogy csak mehetett.
Marika meg nézett, hogy szó szerint kb 30mp alatt megvoltam, hogy ezt lehet ennyi idő alatt is? -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nálunk Ferike nem ment nagyon valahogy, persze TVben láttuk, de inkább Szalacsi volt a sztár, akit 2004 elején meg is látogattunk egy haverral.
Akkoriban még keveseknek volt net, és inkább írott CDken terjedtek az ilyesmik.
Nekem volt '99-től 56K-s netem, 2003-tól ISDN, de mind percdíjas és rohadt lassú volt, letöltésre alkalmatlan. Majd 2004 decemberében lett ADSL-em, ami sebességben is jó volt (512/128-al kezdtem, de hamar 1024/256-ra emelték) és nem percdíjjas, hanem fix havi díjjas volt. Akkor azért szépen kinyílt a világ
Főleg, hogy a faluban én votlam a második ember akinek lett, és a haverok még hónapokig vártak rá.Én majd szerintem holnap a darts mellé iszogatok. van ugyan sok fehérborom (pár doboz söröm, egy fél üveg vodkám) itthon, de most nincs kedvem italozni.
-
KROK640
nagyúr
Nos, utána kerestem, lesz mit nézni

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Tán piros biciklit kapott ha jól emlékszem (azta, de rohadt rég volt). De összejátszott a fél családdal is mikor kiment a stáb emlékszem, hogy voltak erre jelek, hogy na akkor már a család is benne van a műbalhéban.
Igen, bűnöző lett, többször is ült börtönben, egyszer a zárkatársát is megölte, és a tán nem is él részét is simán eltudom képzelni.
szerk : Jah és paprikás coated mogyit eszek kedves Koshmar

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Olyan régen kellettek már ezek a kifejezések, hogy ezekszerint már elkevertem őket XD jah, és igen, persze, hogy ne mtudok angolul, elvégre Ausztriában dolgozom
(Mondjuk a munkahelyi nyelv pont agol, de ez maradjon köztünk
)Egyébként mai napig nem értem, hogy Ferike miért biciklit kapott, mikor a démonnal füzetet kért? XD
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Plaza, TK, Nagytemplom vonalon haladtam el, délnyugati irányba tartva.
Ez, ha légvonalba nézed, kb 350 méter (tehát átrepülsz a házak fölött, vagy fúrsz egy alagutat. Egyébként pedig útvonal függően, de akkor is párszáz méterre.És gondolom a képnél pedig helyes a megfejtés

-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
hogyne ismerném fel

Meglepően sokat jártam erre egy időben, mivel erre mentem dolgozni. Ráadásul épp ebben a házban lakott Emre haverom. (nem, nem elírás, török a srác)Megjegyzem ma sem voltunk messze egymástól, légvonalban 350 méterre sem.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
ÓÓÓ clubcardom az természetesen van, meg app a telefonomon.

Ezaz előre lődd el a kuponokat megint logikus és jó megoldás, ezzel sincs hiba. (bár ez azt jelenti, hogy a rewin utalványok és az offline kuponok helyből kiesnek, ami esetemben annyit jelent, hogy mindössze a clubcardon lévő pontjaim maradnak bevethetőek -- azt nem tudom, hogy az appban van-e kupon, pláne olyan ami érdekel).
De látom eléggé részteles útmutatót linkeltél
Majd mindenképp akkor próbálom ki, mikor nem tudok arra járni, és már egy nagyobb bevásárlás kellene (mindenképp 10K feletti --- mert hogy átlagban 7-8 ezreket hagyok ott, most a két legutóbbi 9500 környéke volt, amiben az a poén, hogy 10 meg 12 ezer felett lett volna 10%-os kedvezményem).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Szerintem olyankor fogom kipróbálni mikor amúgy nem járnék arra (lesz ilyen bőven, pl a nyáron biztos), meg amiatt kéne amúgy külön bemenni.
Nem tudom milyen extra regisztrációkat meg egyebeket igényel a dolog ennek még utána kell nézzek, vagy még jobb lenne ha leírnád. Az viszont tök jó, hogyha mikor kihozzák elfogadnak utalványokat, kuponokat, és gondolom kártya/KP is játszik. Mert ilyen esetben tuti a megtakarítás időben és pénzben is."a bevásárlást eddig sem szabadidős programnak, hanem egy szükséges rossznak tekintettem." --- ezzel én is így vagyok, bár ha barátnőmmel megyünk (ő is szeret hamar túlesni rajta) akkor valahogy még ez is kellemesebb, de komolyan
Ráadásul ő nem olyan mint a korábbiak, hogyha vele megyek akkor 10 perc helyett 110 perc ... -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Mindig elfelejtem, hogy Szerbiában vagy hol laksz ... De mostmár megnéztem poontosan hol is van ez a Karakószörcsög ahol laksz. A belső móka (nekem erről csakis szexuális dolgok jutnak eszembe XD ) partjáról nézve igazad lehet, hogy a Hunyadi u-n szállsz fel. Csodás kis buszmegállók vannak ott, sokkal praktikusabb mint azok a csilivil semmire való szarok amik nálunk vannak.

Viszont Püspökladány csak 33km oda, míg Debrecen 52km, szóval a pont annyi azért nem áll meg, én közelebb vagyok Debrecenhez, mint ennek a kettőnek a különbsége.Eszek is erre egy kis coated mogyit

-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Logikus amit mondasz, és egyre inkább érik bennem, hogy ki fogom próbálni

Egyébként viszont : Mosóport, tusfürdőt ilyesmiket már Német/Ausztriából hozok magammal, legutóbb olyan adaggal hoztam, hogy mosóporom még vagy félévig van, és tusfürdőt se igen kell hozni ennyit legközelebb. Ahogy szalámit és pár más dolgot is (nyilván ez max 1 hónapra elég) is hozok.
A másik, hogy optimális esetben hetente kétszer járok Tesco felé, tehát igazából csak bedobom a táskámba ami befér és kész. A rendszeres látogatás és a nagy táska miatt technikailag nekem nincs is nagy bevásárlás, csak két egymást kiegészítő bevásárlás.Ha viszont sietek, vagy ha pláne valamiért nem megyek be, akkor mindenképp jobb, ha nem megyek be olcsóbb is, mert igaz, hogy 900ft oda-vissza a busz, de ha más miatt is bemegyek, akkor a kiszállítási díj +700ft-nak értendő. Ha csak vásárolni mennék be akkor a "kiszállítási díj" 900ft, és még fáradok is vele.
Ne is mondd, tegnap a pénztárnál szerintem két NER oligarcha is volt, olyan púpos bevásárló kocsikkal furakodtam elém...
A szarakodós kuponost meg ne is említsd, pont ma először a Coopban is így jártam (ráadásul egy fiatal vonzó csaj volt), de tegnap a Tescoban is : kipakolt egy rakás kupont, persze a 3/4-ede lejárt volt, ott válogatták a pénztárossal vagy 1 percig, hogy melyik jó, melyik nem. Aztán mikor ezen túl volt, akkor simán kifizetett valami 61-2 ezret úgy, hogy 60-at tett ki, aztán a maradék 1-2 ezer ft-ot meg szó szerint 100-as 50-es meg ilyesmibe lapátolta össze. Csak egymaga feltartotta vagy 5 percre a pénztárost.
Ok, hogy ő ráér, de én nem, és ha nem engedett előre a tized annyi cuccommal, akkor legyen benne annyi, hogy ne érjen rá az én kontómra. Pláne ha csak addig volt sietős még elém kellett repülni...
Nekem még felpakolva is 5 perc az 5-700 méter (sok mindentől függ pl a lámpáktól is) és nekem oda még 1200 méter a buszmegálló, általában igen kicentizett idővel. Ami neki csak 5 perc, az nekem lehet pont egy busz lekésése, és akár 40 perc extra késést is jelenthet.Szóval adott esteben, pláne ha elhúzódnak a dolgaim, elegáns lehet csak elsétálni a Tesco előtt, és egyből a buszhoz venni a z irányt, sőt, adott esetben akkor nem is arra venni az irányt (van egy B útvonalam is, de azt nagyon ritkán használom, akkor elve másik megállóban szállok fel a buszra is).
A kisboltokba meg persze, alap, hogy én is biciklivel járok, viszont ha bemegyek a városba, akkor ott gyalog vagyok. Mindössze 2006 óta ígérik a falumat összekötő bicikliutat Debrecennel. (Aminek akkor azért örültem, mert azt gondoltam majd lehet járni biciklivel Debrecenbe este kocsmázni, és nem kell az utolsó buszhoz rohanni ... aztán arra eltelt 6 év, utána jött 8 hajnalozós év, aztán az újabb évekbe már sokszor utolsóig se maradok, ha meg mégis, akkor egyszerűen hívok egy taxit --- jajj de korán kezdtem XD )
Nos ez addig jutott, hogy majdnem lerakták az alapkövet, de jött a Covid. Aztán szélesítették a 4-est, és most ott tartunk, hogy már a korábbi tervek is tárgytalanok, sőt már igazából egy ideje nem is hallok az egészről. Ide jutottunk 20 év alatt.jól elkalandoztam, és a virslit se raktam oda főni ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ha Debrecenig mentél vele újfaluból (gondolom Püspökladány-(Nádudvar)-Hajdúszoboszló-Debrecen útirányon át) akkor mindenképp elmentél mellettem

Na, akkor jó, hogy nem mentem be oda tegnap hazafelé, csak a tescoból hoztam két sima paprikásat (sok-sok más dolog mellett).BTW - ez inkább Ember XYnak érdekes - mostanában sorra kapom, már a nem is 12K felett vásároljak, hanem csak 10K felett vásároljak kuponokat, és elengednek 1000/1200/1600ft-ot. Erre a legutóbbi két alkalommal pont 9500ft táján állt meg a vége mindig
Legközelebb már tudatosabban kell költsek, BTW egy ilyen kupon és egy ekkora bevásárlás komolyan elgondolkodtatna azon, hogy kipróbáljam a házhoz szállítást. -
KROK640
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Spagetti, milánói mártással, sok-sok gombával, csípős szósszal, indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal, és fehér borral.
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 82 : (10:06 2026. 04. 18.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 3db 2L-es műanyag üveg volt, meg 3db fél literes kólás palack.
Odamentem a géphez, ahol finom illat és tisztaság fogadott.
Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, mindet bevette elsőre. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok. 300ft-al gazdagabban távoztam.
Ez a lehető legsimábban ment, ahogy csak mehetett. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Ki bántott??
ebbe e a megállóba?
Csak mert ha igen, akkor jelzem, hogy 11:30 körül itt voltunk barátnőmmel, és megint elkerültél. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Tiszás pólóban az Ukrán frontról írok, ti(t)sza vizet iszok, egy Szenkirályis üvegből :
Jól bánnak velem, néha még wifit is adnak. Eddig nincs gond, az elmúlt 3 napban egy egész szelet kenyeret is kaptam, szóval nincs okom panaszra.
Jah igen : Éljen :Obá.. Putyi... Zelemiért is vagyok itt? Jah igenhoholMagyar Péter!
Valaki kimossa a teleszart gatyámat? Nem talált el közvetleül a tűzérségi gránát, de azé' elég köze' vót' Ondi itt vagy még?
Mindet egybevetve remekséges, leszámítva, hogy se Koshmart se a bal lábszáramat nem találom... Remélem legalább az egyik meglesz.
(itt már nyilván kétségebeesett reakciók indulnak el, a 165db levesemmel és a 17 csomag mogyórval ... de imádom, ahogy Koshmar lefutja a km-ket és kis
vállakozik) pályázik -
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 81 : (10:02 2026. 04. 14.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, meg egy pezsgős üveg, több nem fért a táskámba.
Odamentem a géphez, ahol épp előttem egy öregebb fószer dobált be kerek 30db sörös dobozt. Többet elsőre se olvasott be neki, szitkozódott. Mikor végzett akkor :
Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, mindet bevette elsőrea pezsgős üveg két nagy koppanás után jkól hallhatóan összetört. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok. 250ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
No, maradt még egy orosz pezsgő is, most paprikás coated mogyival azt is begépelem

miután már végeztem egy Tomyum levessel, és egy bazi nagy csirkés szendviccsel.
#nemtalalomcustomerkommentjetamugysemreggeli
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Egyébként igen. Meg ha azt nézem, hogy nekem 900ft a buszjegy, akkor is megéri, mert még spórolok is, meg be se kell mennem. Csak mint mondtam általában akkor Tescozok amikor más miatt is bemegyek, és akkor már "ingyen".
De a jövőben hasznát fogom látni, mert lesznek bizonyos helyzetek mikor jól jön. Alapvetően örülök, hogy mostm,ár ide is kiszállítanak. 2017-ben néztem utoljára akkor még csak Debrecen belterületére szállítottak ki. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nos, a jó hír az, hogy tényleg elérhető

A 700ft-os szállítási díj miatt viszont nem sokszor lesz használva
Általában akkor megyek Tescoba mikor amúgyis megyek valami miatt a városba, és akkor 6-8000ft-ot költök átlagosan, ehhez mérten a 700ft az 10% extra.
Ugyanakkor : Ideális lehet nagy bevásárláshoz, vagy pl mikor karácsony előtt hazaesek Ausztriából, és általában 1 napom van elintézni mindent, akkor nagyon jól jönne.
A weboldalon mondjuk láttam, hogy elvileg 3 után ingyenesen is kiviszik, meg valami klubtagsággal, az megint érdekes lehet. Rewin utalványom nekem is van, meg a clubcardon is már vagy 1000ft.Mindenesetre ezt érdemes lesz fejben tartanom.
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 80 : (10:20 2026. 04. 11.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, meg 2 fél lietres kólás palack.
Odamentem a géphez, ahol épp a személyzet már sokadjára "javította" de úgy tűnt nem ürítették. Volt előttem egy csávó, bedobta a 6db palackját, majd távozott. Nem mellesleg ő is utalással dolgozott. A gép végig úgy visított mint egy disznó, sőt néha kétes mély hangok is előjöttek belőle...
Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, kettőt se akart bevenni elsőre, de másodikra igen. Aztán mikor bnedobtam a hatodik üveget is, akkor megköszönte, hogy papírmentes vagyok. Anélkül, hogy kifizetésre nyomtam volna, és rögtön írta, hogy hívjam a személyzetet. - hogy fognak nekem ezek örülni - gondoltam magamban. 300ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hogy ismersz már

Teszt futások voltak csak a későbbi rekordokhoz. Egy Athlon XP 1466@3250MHZ és egy C2D E2140 1600@3800MHZ. Mindkettőben lesz még! Meg memória, alaplap beállítások, finomítások kellenek majd.#44948 RandomName : Hát ez szomorú... de én is diszkréten pezsgőzhetek mert másnap dolgom van. 24 óra?
Gondolom lesz della belőle... -
KROK640
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Isten őrizz... a lányokat szeretem

Azonkívü mostanában Tigris haverom is nagyobb népszerűségnek örvend nálam, pedig tegnap mikor rámírt az volt az első gondolatom : "már megint mennyit akar kölcsön kérni?" Szerencsére csak zenét küldött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Mit keresett a macska az ágyadon?*

Nekem míg volt, hidegben bejött, a nappaliban a földön lehetett, meg a kis ládájában, aztán ennyi. Tudta nagyon jól, hogy vannak helységek ahová be sem léphet, ágyra meg ilyenkre meg pláne nem mehetett fel.* Jó, pár szép cica anno nekem is volt, de azok nem macskék voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 79 : (10:36 2026. 04. 07.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, meg 2 fél lietres kólás palack és két cappy-s üveg.
Odamentem a géphez, finom illat, tisztaság várt. Lehúztam a QR kódot, "Szia, KROK". Elkezdtem bedobálni talppal előre az üvegeket, és hiába volt több is kissé horpadt, mindet elsőre bevette. Kifizetésre nyomtam, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 200ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nem tudom, de oroszlánnak durva lenne.

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez igencsak jól hangzik. Mint írtam Air-fryen magam is gondolkodok. Itt meg gomba pöri volt, ma sonka tojás lesz a menü
#44920 koshmar : Akkor majd holnap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
Akkor Boldog nyulat
mindegy kinekmindenkinek
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Egy órával később mész, simán összefutottunk volna

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Ez a Temus hűtőszatyor jó nagy lehet. És nem mellesleg hűtve tudod vele tárolni a palackokat mielőtt visszaviszed XD
Hánykor jártál a Tescoban? mi is jártunk barátnőmmel, paprikás coated mogyiért meg pogácsáért. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 78 : (10:35 2026. 03. 31.)
Még itthon lekértem a QR kódot. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg volt, az ötödik sehogy sem fért a táskámba.

Ahogy megérkeztem a visszaváltóhoz, akkor láttam, hogy egy lerobban erősen alkesz kinlézetű ürge dobál be dobozokat, persze nagyszatyrokkal, már épp 9-nél tartott. Nem volt túl gyors, és 25-nél kikérte a bolti bónt, majd dobálta tovább. (Ezt sokaknál látom, hogy menetközben több bónra osztják). Még további 13-at tudott bedobni, a végén már olyan horpadtak voltak, hogy mondtam neki h hagyja a francba, meg haladjon már. Jah és az összes HELLes/XIXO-s doboz volt, pedig az arc nem úgy tűnt mint aki ezen élne.
Különben enyhe kocsmaszag sem volt, cska az ürgének volt erősen piás szaga. Mikor végre eloldalgott, akkor : gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket.
Mindet elsőre bevette. Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 200ft-al gazdagabban távoztam.Mentem be a boltba, és látom, hogy az előttem lévő csávó épp az italos részlegről viharzik ki egy Szilvás jellegű laposüveges szeszes itallal. Odaadta mindkét bónt még valami aprót is ráfizetett, aztán kiment a boltból, és az első az volt, hogy felbontotta és meghúzta.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
/Internet könyve/
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na igen, hátha tanulnak belőle.
Nekem sajnos ott az volt a rossz, hogy olyan járda szakasz volt, hogy hiába voltam biciklivel, egy biciklivel és két emberrel (persze a zsákot is jól kilógatva) tökéletesen lezárták a járdát, és nem tudtam őket megelőzni. Aztán hiába látták, hogy nekem csak pár palack van a gyerek gyorsan direkt bedobott egyet, jelezvén, hogy "akkor sem mész előre". Ami érdekes volt, hogy utána álltak neki még szarakodni a gumikesztyűvel (Addig lehúzhattam volna a QR kódom
csak kár h nem fértem oda), amit már csak azért sem értek, mert egyik üveg sem volt koszos, a sajátjainak néztem, nem ilyen talált meg kukázott cuccnak, így pláne nem értettem. -
KROK640
nagyúr
Mohus ital csomagolás visszavevő repont automata kalandok 77 : (09:40 2026. 03. 28.)
Még itthon lekértem a QR kódot, ami jó is volt, mert valamiért kidobott az appból, pedig most nem is frissített. Aztán összeraktam a szállítmányt, ami ezúttal 4db 2L-es műanyag üveg, és 4db 0,5L volt.
Mikor mentem a visszaváltóhoz, akkor láttam, hogy egy anya fia páros elém vágott, nagy zsákokkal, hiába peróbáltam őket bicikllivel megelőzni (szerintem direkt) elfoglalták az egész járdát.
Gyorsan be is vágódtak elém, a srác bedobott egy üveget gyorsan, hogy jellezze ők vannak itt. majd szépen lassan felvették a gumikesztyűt, és jó lassan bedobáltak 73db a palackot. A végefelé az volt az érzésem, hogy tuti mindjárt megtelik, na nem náluk, hanem majd nálam. mire végre végeztek, szó nélkül eltolták biciklit (szó szerint).
enyhe kocsmaszag sem volt, gyorsan lehúztam a QR kódot és már dobáltam is bele talppal az üvegeket.
Ugyan votl amit visszadobott vonalkód hibával, sőt az egyikre jött, hogy óvatosan tegyem be az ép palackokat, de valamiért csaka 2 literesekkel szenvedett a kicsikkel nem.
Kifizetés, megköszönte, hogy papírmentes vagyok és 400ft-al gazdagabban távoztam. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Sejtettem

-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Legalább nem éhségsztrájkkal

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legközelebb már tudatosabban kell költsek, BTW egy ilyen kupon és egy ekkora bevásárlás komolyan elgondolkodtatna azon, hogy kipróbáljam a házhoz szállítást.