Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #30623 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Pár éve hívtak segíteni költözködni. Jajj igyak már sört. Mondom nem csak a munka után. Kb 8 órás volt az etap, 4 óra után a hosszas unszolásra elkezdtem inni... az utolsó 2 órában kb semmit sem csináltam.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30634 üzenetére
Normál munkaidőben én sem iszok soha, több okból sem.
Azonban volt egy hely, ahol ezt nem úsztam meg :
Cipruson dolgoztam pincérként, és volt egy román kollegina, aki már este 8 körül rendszeresen hasraesett a tálckákkal és hátra kellett vinni pihenni mert "fáradt".
Volt a bárban egy magyar csaj, Zsani, ő konkrétan úgy élt, hogy délután kettő fele felkelt, kávé+cigi, 4-re bement dolgozni a bárba, jött a töltés, este 10túl hajnalig szintentartás, majd hazament és bedőlt az ágyba. Mikor este 10kor nekem a műszakom után felmentem hozzá, sokszor kevert nekem valami koktélt, és rendszeresen látszott rajta, hogy már nem szomjasan tolja.
Május elejétől aug végéig én nem ittam munkaidőben csak utána a staff roomba. Igen ám, de a vendégek időnként akarták h igyunk velük, és egyszer a hárommal magasabb főnököm (Restaurant manager) meglátta amint visszautasítottam egy vendéget.
Hátrahívott és azt mondta, hogy igyak a vendéggel ha a vendég inni akar (később azért voltak trükkjeim h ziwania helyett vizet ittam, meg ilyenek). Majd este az egész Staff előtt bejelentette, hogy a vendéggel inni kell, SŐT... Ha úgy érezzük, hogy a munkavégzésben 1-2 feles segít, akkor hátul - semmiképp sem a vendég előtt - verjük le nyugodtan.
Na, attól kezdve, valahogy az egész Staff azt érezte, hogy neki kell 1-2 stampli már a műszak elején, és megszaporodtak a vendégekkel látványosan ivó felszolgálók is.
Ráadásul volt olyan, hogy a közvetlen főnökömtől kaptam egy literes üveg bontatlan vodkát, hogy az enyém, majd segít pörögni vagy akármi...
Valamint ha valami súrlódáés volt az alsó vagy a közepes főnökség és a beostottak köztt, akkor általában azonnal valami munkautáni staff roomos ivászatot szerveztek, és hogy, hogy nem valahogy mindig keresztülvitték az igazuk.így volt az, hogy volt egy munkahelyem ahol majdhogynem előírták, hogy igenis igyunk munkaidőben.
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #30638 üzenetére
ÓÓÓÓ, én szégyellem magamat xD
Szereted a hülye kérdéseket?
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30640 üzenetére
Nem volt rossz munkahely egyébként, én szerettem csinálni, nagy volt a pörgés, főleg főszezonban, viszont emiatt rakétaként is teltek a napok.
Jó társaság, szép táj, (tenger pálmafák meg hegyek meg minden ami kell), szép orosz csajok, idegesítő ciprióták ... de hát na.
nekem is volt mikor azt hittem, hogy kihajítom a vendéget ....
Egyszer telibe öntöttem egy angol családot, na az nem direkt volt, a nagyobbik lány igencsak jóféle volt (20 körüli) és olyan dekoltázst villantott, hogy nem tudtam másra figyelni, ezért rossz sorrendben kezdtem el leszedni a dolgokat a tálcáról, és kiborult a kezemből, telibeöntve az egész családot... A durva, hogy a végén mikor mentek haza, külön odajöttek elköszönni tőlemA másik amit csíptél volna, hogy első nap azt mondta a restaurant manager, hogy dugjunk meg minél több orosz lányt, és kérdezni fogja időnként, ki hol áll. Később ez az ember megkérdezte tőlem (szeptember körül) az egyik orosz csajról, hogy tetszik-e? Mondom igen, erre megadta h melyik szobában lakik, és mondta h kapok egy órát. Felmentem a csajhoz aki nagyon nem értette miért is vagyok ott, eléggé kínos volt a helyzet (pedig nem azzal mentem hozzá h "dugni jöttem angyalom, 5 perc és itt leszel a farkamon", hanem rendesen elkezdtem vele dumálni stb. ) végül pár perc után visszamentem dolgozni.
Ez persze már a Xenia (egyik vendégünk volt, munkaidő után buktam le a restaurant manager előtt, hogy az egyik vendéggel csőrözök, de likeolta) meg Nadja (vele munkaidőben buktam le hasonló tevékenység folytatása közben) után volt. Aztán később még akadt egy "munkahelyileg támogatott" move-om Lisával is, szóval.. volt amiben nagyon tetszett a főnökség hozzáállása.
Persze megvolt az árny oldal is, mert jártam úgy, hogy bementem szabadnapomon kajálni, és megkaptam, hogy kaja után ugyan álljak már be, dolgozni, ha már úgyis ott vagyok. (egy idő után inkább külső kajáldákba mentem szabadnapomon, ígyis előfordult, hogy behívtak hosszabb-rövidebb időkre)Meg azért mint semmi ez sem volt tökéletes... Elég ha arra gondolok, hogy voltak kollégák akik sokkal több pénzért sokkal kevesebbet dolgoztak, csak mert görög/Ciprusi...
hajjjajjj kéne már blogolnom erről az egészről, csak mikor meg nekiülök, hogy na most írok erről, akkor üres lesz a fejcsiInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30646 üzenetére
Van a társaságban egy csaj, Szandi, ő volt még folyami hajópincér... hát érdekes dolgokat mesélt, a napi 16 órai munka mellett náluk is aktív volt a piálás és az h életük sem volt mellette. (egy hajón ugye nagy kincs a hely, ezért előfordult h váltótársak egy ágyban aludtak, vagy szobatársak max látásból ismerték egymást).
Mesélte h volt egy kollégája, minden fizu után, mikor kikötöttek kiszaladt a városba, és elkaszinózta a pénzt, azzal, hogy most tényleg megcsinálja a szerencséjét. Ő volt az, akinek sosem volt egy fillérje se.Szandi meg 2-3 év után hazajött, és 6 év elteltével fogyott el a pénze ... Azért nem mindegy.
-
KROK640
nagyúr
BURP
(remélem megfele a követelményeknek ez a hozzászólás)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #30527 üzenetére
Zöldfűszeres kockasajtot kenyérre kenve parizerrel, és mindezt 15:46kor "reggeliként".
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #30693 üzenetére
Bámulatos szervezés
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #30710 üzenetére
Attól, hogy tudod melyik kocsma merre van, az nem jelenti azt, hogy be is jársz inni.
Debrecenben minimum 7-8 olyan kocsmát tudok aminek a nevét meghallom azonnal beugrik, de még sosem voltam benne, vagy max egyszerInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #30721 üzenetére
Virsli
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #30770 üzenetére
Kiét?
-
KROK640
nagyúr
Ugyanmá' a 114.ik én szoktam lenni, mikor buszhoz sietek, és előttem 113 baromira ráérő, nyugdíjas, meg órabéren munkaidőben bevásárló ember támolyog, akiken látszik, hogy a fél napot rászánják a bevásárlásra...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #30796 üzenetére
Slot mascine, gyümölcspóker, félkarú rabló
-
KROK640
nagyúr
kojdümün
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #30832 üzenetére
Akkor nem is nézitek, hanem félitek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest