Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eckerol
újonc
Sziasztok!
Ma csalás áldozata lettem, feltételezem valahonnan, ahol korábban használtam, kiszivárogtak a Wise kártyám adatai és csalók 3 aliexpresses tranzakciót terheltek rá török lírában, amit nem én kezdeményeztem. Egyébként életemben nem rendeltem aliról, még felhasználom se volt a mai napig, amíg kénytelen nem voltam az ottani supporttal is felvenni a kapcsolatot emiatt. Kártyát blokkoltam, amint észrevettem és a Wise-nál belejentettem a panaszt, wise accounton jelszót váltottam, illetve Ali supporttal is felvettem a kapcsolatot, elmondásuk szerint ők is eszkalálják az ügyet felele.
Kérdésem az lenne, hogy mi a tapasztalatotok, a Wise mennyi időn belül válaszol a panaszjelentésre, hogy néz ki egy ilyen folyamat? Illetve ilyen esetekben van arra egyáltalán esély, hogy ezeket az összegeket visszatérítik nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs