Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz UberMutant #5410 üzenetére

Bocs, nem tettem különbséget aközött, hogy igen, te használsz, és mi a kérdés, vagy szimplán csak a hozzászólásban nem látható-e a lényeg.

Szóval a kérdések nem olyan hosszúak, Remov nagyjából meg is válaszolta, ezért köszönöm neki is), szóval röviden a sztori:
    A problémamentesség megszűnése, és az akadékoskodás lett az utolsó csepp a pohárban, az egész pénzügyi vonal innentől elágazni látszik, megoldást kell találnom.
    Csütörtökön ki kellett volna fizetnem egy kisebb, 780 usd értékű rendelést, de nem sikerült, 5-6x- i próbálkozás után se ment, mondom akkor töltök egy keveset a google ads-re, majd kiderül, a kinti cég, a paypal, vagy a bank a hunyó, de mivel az se ment, egyértelmű lett, hogy az mkb-nál van baj. Telefon, beazonosítás egészen lábméretig- horgászigazolvány- számig, utána nekem zenehallgatás, az ügyfélszolgának meg kb 40 perc kérdezősködés odabent, hogy ez mégis mi lehet... Oké, a rendszer gyanúsnak találta a tranzkciót, (15 éve minden héten minden csütörtökön ugyanoda fizetek ennél nagyságrenddel nagyobb pénzösszegeket is) 24 óra múlva menni fog, köszi, rendben, annyit kibírok.
    A rendelés meg sürgős volt, de tegnap este még mindig nem ment, úgyhogy megvettem magán számláról, de ugye így a befizetendő kb 70 ezer áfa huss, szóval azon túl, hogy 417-ért váltana az mkb, és 405 körül a wise, még pénzt költeni se hagynak... Ráadásul a kártyával ma délelőtt se megy a google ads, még mindig nem tölthető direktben a mentett kártyaszámmal sem, tehát még mindig az mkb-nál pattog a labda, ez viszont nekem nem fér bele.
    Nem akarom teljesen lecserélni az mkb-t, de amíg eddig a váltások során kidobtam az ablakon az egyszerű ügyintézésért és a megbízhatóságért csak a 10Ft árfolyamkülömbözet miatt heti 25-30 ezret, most már elpárolgott ez is, szóval a céges wise számlát fogom a vásárlásoknál használni, a lényeg, hogy ne szőrözzenek. Semmi susmus, minden teljesen hivatalos, mindenről papír van, az időfaktor nekem sokkal fontosabb.
    De ismeretlenül nem tennék a wise számlára 2-3 millát, hogy vagy benyelik hetekre, vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés