Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aydora
újonc
Szia! Igen, TW Borderless Account. Ingyenes a számlanyitás és a fenntartásnak sincs díja. Több devizában tudod vezetni a számlát, mindegyikhez külön számlaszámot kapsz, így extra költségek és
a valutaváltásból származó veszteségek nélkül tudod bonyolítani a banki ügyleteket a kül. országokban. Több valutában is tudsz rajta tárolni, nem szükséges helyire váltani, pénzfogadás ingyenes. -
Flinter
tag
Annyiban egészítem ki, hogy már fizikai (nem virtuális) Mastercard kártyát is kaphatsz, ingyen.
A honlapon - nem belépve - azt írják, hogy "Debit cards are currently available by invitation-only. Create your borderless account to be eligible for a invitation. Coming soon for everyone".Én pár éve használom a TW-t, ez év elején hoztam létre a Borderless Accountot, eddig EUR és HUF pénznemekben.
Vagy 2 hete jött egy e-mail meghívás, hogy igényelhetek Transferewise Mastercard debit kártyát.
Igényeltem, kb. 1 hét alatt itt is volt a dombornyomásos bankkártya, sima levélben jött.Belépve a TW oldalára lehet aktiválni, ekkor TW ott adja meg a kártya PIN kódját.
A PIN-t állítása szerint a legtöbb ATM-ben lehet módosítani.A TW számla/kártya feltöltése (amelyiket választod a meglévőkből - én a HUF-ot töltöttem föl)
- átutalással (TW magyarországi HUF számlájára) tán 24h, Díja 0 Ft
- betét vagy hitelkártyával 4 perc. Díja 0.2 és 0.3% - legalábbis 70eFt összegnél.
(TW HUF számlára magyar banki HUF számláról/kártyáról.)Mindez tegnap este volt, még semmilyen tranzakciót nem végeztem azóta.
-
EuroDW
újonc
Elvileg úgy működik mint minden más bankkártya, tehát nincsen akadálya, hogy betedd PayPal vagy Ali alá.
Középárfolyamot használ (vételi és az eladási árfolyam számtani átlaga).
Az alábbi linken regisztrálva egy utalás ingyenes £500 összegig.
-
fecus
őstag
"Ha az előbbiek igazak akkor ingyenes HUF feltöltéssel 0,7% díjjal tudnék napi árfolyamon fizetni külföldi boltokban USD-ben."
Jól számolok? Valaki használja így?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
ghostie
tag
-
Oliverda
félisten
-
KTU
addikt
"A kártyád 5-9 munkanapon belül meg kell érkezzen hozzád."
Áll a "A kártyád úton van" e-mail-ben.
Nejemnek én is 9.-én rendeltem, ha szorosan vesszük, holnapután, csütörtök lesz a 9. munkanap.
Persze én azóta már 2db-ot is kaptam, ő semmit
csak én 8.án rendeltem.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Nem.
Pénteken beszéltem az ügyfélszolgálattal.
Ők a rendelés másnapján legkésőbb postára adják, innentől a postán múlik,
azt mondják szívesen újraküldik, akár már pénteken kérhettem volna.
Mivel ráér, nem kértem várok szerdáig vagy csütörtökig."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
29.-én rendeltem újra a kártyát.
Tegnap írtam ügyfélszolgálatnak, válasz:
"Kedves xy!A kártyát augusztus 29-én rendelted. Érkezett pár visszajelzés, hogy a kártyák alkalmanként akár 2-3 héten belül érkeznek meg Magyarországon.
Sajnos ezt mi nem tudjuk befolyásolni, mivel mi nemzetközi postával küldjük ki a kártyákat, és ennek gyorsasága nagyban függ a postától."
1. kártyát több mint 1 hónapja rendeltem, 08. 09.én, az se ért ide még.
Azóta már Monese kártyát is meg kaptam, pedig 09. után rendeltem.
Bár kínai csomagjaim se nagyon érkeznek pár hete.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Ha az itthoni bankodnál olyan bankszámlacsomagba vagy amiben ingyen van az utalás,
akkor tényleg ingyen utalsz.
De ha nem,
akkor azt te állod, a bankod kondíciói szerint.
Kártyás feltöltésnél a TW 0,4%-ot von le a feltöltött összegből.
100 000 HUF feltöltése, 400 Ft."TW pénzfelvétel?"
200 GBP-ig, 1 hónapban ingyen van[ Szerkesztve ]
-
titán
Igen abba kerül csak, (persze az € egyenlegen célszerű hogy legyen a pénz) de van amikor találhatsz pénzváltót ahol olcsóbb, amikor legutóbb vettem fel Szegeden, az nap néhány Bp-i váltónál olcsóbbra jött ki.
Akkor Szegeden csak drágább volt a váltóknál (30 fillérrel), de Pesten meg 2,8 Ft-al volt olcsóbban is.
De ez csak akkor lényeges ha forintról konvertálod a TW-n €-ra, ha eleve €-ban van mert úgy kaptad akkor az árfolyam nem számít.[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
Sajnos nem. Én az apkmirror oldalról töltöttem le az alkalmazást, bár nem tudom, hogy ehhez van köze, hogy időként elfelejti a beállítást, de lehet pont azért, mert itt még nincs engedélyezve.
Mondjuk miért ne lehetne már elérhető itthon is, hiszen TW (és más fintech cég) világon bárhol használható, ha ők megállapodtak a céggel, akkor miért ne használhatnám itthon is az alkalmazást. Mindenképpen kell egy magyar bankkal szerződniük előtte?
-
István89
tag
Böngészőből újra tudod aktiválni a gpay appot? Nekem a novemberi mizéria után nem tűnik már el, de hivatalosan nem érhető el nálam se. Ha van app, akkor ott könnyen tudsz váltani a két kártya között, de ahogy írták Neked, a számládhoz rendelik a virtuálisát is, így használhatod ugyanúgy, mint a másikat is és nem kell a váltogatással foglalkoznod.
-
István89
tag
Ha böngészőből rákeresel a Goolge pay-re, akkor ott tudod újra engedélyezni, mivel nem törli le a telefonodról az appot. Novemberi bevezetés után kb 2 hétig mi is így csináltuk, de azóta már nem kapcsolják ki, így ha felraktad más forrásból, akkor ott lesz a telefonodon a gpay app.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
Attól függ, hogy milyen pénznemben vásárolsz és épp milyenek vannak a számládon. Ha van 100 euród és 50 dollárod, majd pedig forintban akarsz fizetni, akkor a 100 euróból fog váltani, tehát a nagyobb abszolútértékű egyenlegből. Nyilván, ha van forintod és forintért vásárolsz, akkor először abból von le, ha fedezi a tranzakció összegét az egyenleged.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Caldera
aktív tag
Először mindig fizetendő pénznemben próbál terhelni, utána abból amiből számodra a legkedvezőbb árfolyamon tud váltani. Az egyetlen fintech, ami a rendelkezésre álló egyenlegekből összeszedi a fizetendő összeget és nem utasítja el a tranzakciót ha az adott pénznemből nincs elég.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Laslow
senior tag
Persze. Válaszd ki hogy átváltod más pénznemre, és van az alján egy jelölőnégyzet, amit ha bejelölsz, megadhatod, hogy milyen árfolyamnál szeretnéd az átváltást.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest