-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz germinator66 #3114 üzenetére
"Most komolyan nem értem miről beszélsz"
Úgy látszik tényleg nem.
"Ki vizsgálódna?"
Mondjuk a Wise, hogy miért küld neked havi rendszerességgel ~20-30 idegen ember pénzt és az honnan származik. Gondolom te is így használod hónapok óta és még nem kérdezősködtek, azért kérdezed.
"ad rendes forint számlát, ahova BÁRHONNAN lehet utalni, ugyanúgy, ahogy az általad javasolt bankok esetén."
Sehol nem írtam, hogy nem lehet rá utalni, csak azt, hogy a kérdező esetében szerintem nem lesz megfelelő.
"Got any other secret weapons?"
-
Tuomas
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz germinator66 #3112 üzenetére
Fogadhat, de biztosan vizsgálódnának, hogy tucatjával érkeznek az utalások nem az ügyfél másik, de azonos néven lévő számlájáról és a legkevésbé arra lenne szüksége a családnak, hogy egyik pillanatról a másikra zárolják a pénzt, azok eredetét, pedig honnan fogod igazolni? Elkéred a bérszámfejtő papírjaikat is az adományuk mellé? Röviden nem alkalmas erre a célra a kérdezőnek, szerintem.
"Got any other secret weapons?"
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #2984 üzenetére
Passz, nézd meg a hirdetményben, már legalább két éve nem töltöttem TW-t OTP-s hitelkártyáról.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #2982 üzenetére
Banktól függ.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
goop
őstag
válasz germinator66 #2815 üzenetére
Hja, nem ingyenes mint a revo, de nyújtanak is valamit a pénzedért, nekem nagyon bejövős.
-
K Norbi
addikt
válasz germinator66 #2557 üzenetére
Csak a TW!
Revolut nem is kell.Visszaolvastam RV topicba mi buzik azok..
Fos[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
válasz germinator66 #2552 üzenetére
Valóban, sorry a téves infóért.
-
aerosmith
őstag
válasz germinator66 #2545 üzenetére
Sziasztok ez engem pont érint mert pár 10k eur van náluk.
Hova érdemes most átpakolni onnan ha nem akarom az éves 0.4%ot fizetni?
Van OTP EUR meg HUF számlám, más nincs. -
István89
tag
válasz germinator66 #2544 üzenetére
Valószínűleg igen, mivel azt írták, hogy ennek eddig is volt díja, csak máshonnan szedték be, de esetleg ezt meg lehet kérdezni az ügyfélszolgálattól, ha érinteni fog decembertől.
Amúgy ma frissült a béta app. A hétvégén nem ment a kártyaadatok és a PIN kód lekérése funkció, de már javították is.
-
Divinity
őstag
válasz germinator66 #2254 üzenetére
A közmű cég is megbízott. Banki oldalról semmi különbség. Te önszántadból oda adod a pénzed a közműnek, az xy webshopnak, Pista Jóskának vagy valamilyen FinTech cégnek. Nagyon komoly dologonak kell lenni, hogy onnan jogilag vissza tudd szerezni a pénzed. (Nem minden esetben elég pl a feljelentés sem)
Egy olyan helyen ahol még ToC-ot is el kell fogadni a regisztrációhoz pedig teljesen non-sense pörögni rajtareturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #726 üzenetére
Persze, pl. Londonban. Ott van néhány erre alkalmas ATM.
-
cyberkecsi
csendes újonc
válasz germinator66 #726 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de gondolom nem igen van ilyen az országban... :/
-
KTU
addikt
válasz germinator66 #229 üzenetére
"A több pénznemű számládon belül történő átváltási díjakban nincs változás.
Amikor az egyenlegeid között váltasz pénzt, csak az átváltási díjat fizeted."A személyes fiókban még nem is utaltam, csak váltottam a számláim közt, itt nem változik semmi.
A céges fiókba utaltam HUF - HUF, az olcsó utalást választva, 210 Ft volt az utalás díja egységesen.
Ez emelkedik 100 Ft-al."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
szabi__memo
nagyúr
Várható volt. Semmi nincs ingyen. Egy csomó ilyesmi amit ingyenesen bevezettek már fizetős. Mármint más cégeknél (is)
-
vnorbi
aktív tag
Nekem azt írták, hogy december 1-től él ez az emelés.
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #69 üzenetére
Passz, de biztos, ami biztos, én inkább átváltanám előtte.
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #67 üzenetére
Már régen nem egy cégről van szó. Itt a sztori: [link]
-
Oliverda
félisten
válasz germinator66 #62 üzenetére
Én Revolutról utaltam próba gyanánt pár USD-t a TW Borderless USD számlájára és működött, tehát valószínűleg TW-ről is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla