- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vigyorgó
üzenetére
És tényleg egyébként számít bármit is éves szinten egy 5000 forint körüli költség?
(#2083) cocka
Nekem 2013 közepe óta van a Magnet-nél számlám (Diamond). Azon még tranzakciós adó sincs! Számlavezetési díjra meg nyilván 0-t kértem.
Amikor a kormány elkezdte bevezetni a bankadót, akkor ők is elkezdték rátenni az utalásokra a költségeket az addigi ingyenes számlán, akkor a kormány ugye hozott egy rendeletet, hogy a régebi számlákon ezt nem tehetik meg (Azt hiszem a 2013 augusztusiaknál régebbieken, ez még most is így van a hirdetményben), szóval azóta is full ingyenes a havi 3XX forintos (315 vagy ilyesmi) kártyadíjon kívül (fúj, csúnya kormány
). Vagyis az utalás ingyenes 100.000 ft-ig. Volt már, hogy közel 8M-t utaltam el, 100ezrenként, script segítségével, egymás mellett indított 100ezres utalásokkal. Beletelt vagy 5 percbe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Battlefield 6
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Vagyis az utalás ingyenes 100.000 ft-ig. Volt már, hogy közel 8M-t utaltam el, 100ezrenként, script segítségével, egymás mellett indított 100ezres utalásokkal. Beletelt vagy 5 percbe