Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
-
Indi86
tag
válasz
Stanlee
üzenetére
Náluk akarom én is, csak nem akarnám hogy 1 hónapig igazolgassam a dolgot. Mint magánszemélytől kérték az adópapírokat? Nem nagyon értem milyen jogon kérhetnek ilyeneket, nem hatóság ők. Gondolom a pénz eredete a lényeg nekik. Na most azt hogy szüleim összespórolták azt hogy igazolom? Vagy elég, hogy azt igazolom, hogy ők utalták nekünk?
-
válasz
Stanlee
üzenetére
Az volt a gond hogy mindenhol az ingyenesség volt olvasható, viszont amikor valaki igénytelen volna akkor megjelent a költsége. Amikor jeleztem hogy ez így nem kerek, akkor azt válaszolták hogy kérjük és visszaadják.
Most így mivel értesítettek, bár nálunk erre 30 nap van előírva a szerződési feltétel módosítás előzetes bejelentésére akkor május 6-tól már jogszerűen él, akkor is ha nem módosítanák a help szövegeket.
De nem lesz ezzel gond, mert számolgattam:
az MC kártyáért 2000 Ft-ot és 3 év múlva mondjuk megint 2000 Ft ez akkor 4000 Ft. Viszont most a bankom 3*8317 Ft azaz 24591 Ft-ot kér az MC kártyáért 3 évre. Szóval 20000 Ft csak megmarad. -
válasz
Stanlee
üzenetére
Már volt róla szó, de csak kértek 2000 Ft-ot a z igényléshez, az előállítás és postázás miatt, viszont az évi 6 € nem volt még.
Még így is olcsóbb lesz mint a banki dombornyomott Mastercard.
Hogy szól ez az e-mail, mert nekem be van kapcsolva az értesítő, de nem kaptam meg.
A honlapon is csak a kártyaigénylés van írva, nem pedig éves díj. Értelemszerűen amikor lejár a kártya az újból fizetendő. De ez nem éves díj
Up until now, we’ve been offering debit cards to our customers for free. From 6th May, there will be a small fee to produce and deliver new debit cards for customers.Május 6. után a TransferWise betéti kártyák díja 2,000 Ft
Egészen idáig ingyenesen kínáltuk a betéti kártyánkat ügyfeleink számára. Azonban május 6. után díjat fogunk felszámítani a kártya gyártási és szállítási költségeinek fedezésére........
........Ezért nem számítunk fel havidíjat, vagy kötelezünk minimum egyenleg meglétére számládon annak használatához. És ha nincs szükséged a kártyára a többpénznemű számládhoz, akkor nem kell fizetned.
3 évente gyártanak és szállítanak. -
tomp
félisten
válasz
Stanlee
üzenetére
Ott egyszerű a magyarázat. Hiába utaltál gyakorlatilag Raiffeisenen belül de a TW rendszere nem figyeli folyamatosan a beérkező forgalmat. Ahogy megfigyeltem reggel az éjjel utalt pénzek miatt mintha gyorsabban feldolgoznák a pénzt. Gondolom akkor realtime a rendszer. Aztán pedig átállnak x időnkénti feldolgozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi