Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Vigyorgóval kapcsolatban én csak azt nem értem, hogy ha ennyire fontos, hogy lehetőleg ingyen legyen minden, miért nem keres egy 0 Ft-os feltételek nélküli bankszámlát? Van ilyen.
Gránitnál meg Magnetnél vannak ilyesmik. A probléma az, hogy ha feszt hurcolássza a bankba a lóvét, de nem a 9. kerületben lakik, az necces.
Gránitnál csak ott lehet befizetni ugye. Ha jól sejtem a megközelítés is parádés mostanában, hogy szét van verve a Soroksári-Haller sarok és környéke.Mondjuk az is parádés, hogy valaki úgy akar a költségeken faragni, hogy bár nem nyit bankszámlát sehol, de azért a paypalnak szívesen fizeti a horror átváltásait. És ott egyenlegből költéskor el sem tudod kerülni a konverzióját, mint a társított kártya használatakor, ahol legalább kiválaszthatod, hogy maradjon a paypal marzs vagy rábízod a váltást a bankodra.
De hiába töltené fel a tw számláját Revoluttal, az is számláról kér enni. Tehát ezt a számla nélküliséget borzasztó körülményes megoldani.
Ja meg a másik. Minden netes vásárlásakor vagy mondjuk mind 5. netes vásárlásakor rohangál a bankba? Biztos megéri gyalogolni, mert így már a közlekedési eszközök megléte sem feltételezhető, hiszen azokra is költeni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen monitort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gránitnál csak ott lehet befizetni ugye. Ha jól sejtem a megközelítés is parádés mostanában, hogy szét van verve a Soroksári-Haller sarok és környéke.