Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami gond abbol, ha tobb utalast is lemondok mielott tenyleg fizetek? Igy folyamatos figyelessel gyakorlatilag maximalizalni tudnam a 24h-n beluli legjobb arat. Nagy osszegrol lenne szo, ezert minden plusz ft tobb 10000ft-t erhet.
Idaig egyszer hasznaltam a szolgaltatasukat, es ott majdnem visszamondtam mert a bankom veszelyesnek itelte a TW-t, ugyhogy visszamentem a TW-be hogy lemondjam es aztan feljott egy ablak, hogy lemondhatom de ha sokszor csinalom akkor annak nem fognak orulni, de nem irtak hogy mi lesz. Aztan filoztam es egy eletem egy halalom vegul nem mondtam le, vegigvittem a tranzakciot, megjott a penz es minden szuper volt.
Aztan ma este ujra utalni akartam de a bankom azt irta, hogy ma mar nem megy el a penz, ezert kivartam mivel a TW ad 24 orat, hogy beutaljam. Erre most felment par forintot az arfolyam (forintra valtanek) es gondolkozom azon, hogy lemondom az esti kotest, es megkotom az uj arra.
(es igy felmerul bennem az is, hogy ha holnap meg jobb lenne az arfolyam akkor lemondanam a mostanit es megkotnem arra)
Letilthat a TW a sok varialas miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- alza vélemények - tapasztalatok
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Star Trek
- Mini PC
- További aktív témák...
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest