Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami gond abbol, ha tobb utalast is lemondok mielott tenyleg fizetek? Igy folyamatos figyelessel gyakorlatilag maximalizalni tudnam a 24h-n beluli legjobb arat. Nagy osszegrol lenne szo, ezert minden plusz ft tobb 10000ft-t erhet.
Idaig egyszer hasznaltam a szolgaltatasukat, es ott majdnem visszamondtam mert a bankom veszelyesnek itelte a TW-t, ugyhogy visszamentem a TW-be hogy lemondjam es aztan feljott egy ablak, hogy lemondhatom de ha sokszor csinalom akkor annak nem fognak orulni, de nem irtak hogy mi lesz. Aztan filoztam es egy eletem egy halalom vegul nem mondtam le, vegigvittem a tranzakciot, megjott a penz es minden szuper volt.
Aztan ma este ujra utalni akartam de a bankom azt irta, hogy ma mar nem megy el a penz, ezert kivartam mivel a TW ad 24 orat, hogy beutaljam. Erre most felment par forintot az arfolyam (forintra valtanek) es gondolkozom azon, hogy lemondom az esti kotest, es megkotom az uj arra.
(es igy felmerul bennem az is, hogy ha holnap meg jobb lenne az arfolyam akkor lemondanam a mostanit es megkotnem arra)
Letilthat a TW a sok varialas miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest