Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kulfoldi

aktív tag

Sziasztok!

Lehet valami gond abbol, ha tobb utalast is lemondok mielott tenyleg fizetek? Igy folyamatos figyelessel gyakorlatilag maximalizalni tudnam a 24h-n beluli legjobb arat. Nagy osszegrol lenne szo, ezert minden plusz ft tobb 10000ft-t erhet.

Idaig egyszer hasznaltam a szolgaltatasukat, es ott majdnem visszamondtam mert a bankom veszelyesnek itelte a TW-t, ugyhogy visszamentem a TW-be hogy lemondjam es aztan feljott egy ablak, hogy lemondhatom de ha sokszor csinalom akkor annak nem fognak orulni, de nem irtak hogy mi lesz. Aztan filoztam es egy eletem egy halalom vegul nem mondtam le, vegigvittem a tranzakciot, megjott a penz es minden szuper volt.

Aztan ma este ujra utalni akartam de a bankom azt irta, hogy ma mar nem megy el a penz, ezert kivartam mivel a TW ad 24 orat, hogy beutaljam. Erre most felment par forintot az arfolyam (forintra valtanek) es gondolkozom azon, hogy lemondom az esti kotest, es megkotom az uj arra.

(es igy felmerul bennem az is, hogy ha holnap meg jobb lenne az arfolyam akkor lemondanam a mostanit es megkotnem arra)

Letilthat a TW a sok varialas miatt?

Új hozzászólás Aktív témák