Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet valami gond abbol, ha tobb utalast is lemondok mielott tenyleg fizetek? Igy folyamatos figyelessel gyakorlatilag maximalizalni tudnam a 24h-n beluli legjobb arat. Nagy osszegrol lenne szo, ezert minden plusz ft tobb 10000ft-t erhet.
Idaig egyszer hasznaltam a szolgaltatasukat, es ott majdnem visszamondtam mert a bankom veszelyesnek itelte a TW-t, ugyhogy visszamentem a TW-be hogy lemondjam es aztan feljott egy ablak, hogy lemondhatom de ha sokszor csinalom akkor annak nem fognak orulni, de nem irtak hogy mi lesz. Aztan filoztam es egy eletem egy halalom vegul nem mondtam le, vegigvittem a tranzakciot, megjott a penz es minden szuper volt.
Aztan ma este ujra utalni akartam de a bankom azt irta, hogy ma mar nem megy el a penz, ezert kivartam mivel a TW ad 24 orat, hogy beutaljam. Erre most felment par forintot az arfolyam (forintra valtanek) es gondolkozom azon, hogy lemondom az esti kotest, es megkotom az uj arra.
(es igy felmerul bennem az is, hogy ha holnap meg jobb lenne az arfolyam akkor lemondanam a mostanit es megkotnem arra)
Letilthat a TW a sok varialas miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Mobilinternet
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest