Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz25
tag
válasz
kulfoldi
üzenetére
Én pontosan ezt játszottam, mikor 369 volt az euro. Aznap reggel elindítottam egy utalást, alacsonyabb árfolyamon, de a később utalok opciót válsztottam. Így volt 48 órám a pénz elküldésére. Aznap viszont sokat emelkedett az árfolyam, így azt hiszem 4* is megszakítottam az utalást, mire végül a legmagasabb árfolyamon ténylegesen elutaltam. Nekem semmi figyelmeztetés nem jött, és a végső utalásom is rendben lezajlott. Nem tudom szabad-e ezt vagy sem, nekem nem lett gondom belőle. Nem 100€-t váltottam forintra

-
KTU
addikt
válasz
kulfoldi
üzenetére
Utalni szeretnél TransferWise-rol jó árfolyamon, de nem mersz a TransferWise-ra ekkora összeget bízni, még pár napra sem?
Esetleg arra tudok gondolni nincs TransferWise fiókod?
Problémádra megoldás az lenne, hogy feltöltesz forintot, majd mikor jó az árfolyam, átváltod, aztán átutalod.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest