Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Valakivel előfordult már, hogy kártyával fizetett és napokkal később duplán vonták le az összeget? Én Transferwise kártyával szombaton fizettem érintésmentesen. Megkaptam a pos terminálból a bizonylatot a sikeres fizetésről, de a TW szerint "elutasítva" lett a tranzakció státusza. Két nappal később, hétfőn egy teljesen új tranzakció azonosítóval megjelent ugyan az az összeg visszadátumozva ugyan attól a kereskedőtől, ahol szombaton vásároltam. Ez ok, de másnap kedden a korábbi "elutasítva" tranzakcióból "teljesítve" státuszú lett. Így most úgy látszik, mintha szombaton kétszer fizettem volna, az egyenelegmből is duplán lett levonva az összeg (a letöltött számlatörténet szerint is). Az első tranzakció (ami korábban "elutasítva" státuszú volt) "teljesítve" státuszú lett, a második pedig "függőben" státusszal rendelkezik. A lényeg, hogy egyszer fizettem, de kétszer vonták le. A TW-nek már jeleztem.
A probléma gondolom akkor lesz, ha a második tranzakció is "teljesített" lesz.
Ahol most szombaton TW kártyával fizettem, korábban két magyar bank kártyáját is használtam többször is, de soha nem vonták le duplán az összeget, tehát nem egy csaló, ahol fizettem. Az viszont érdekes, hogy mindkét magyar kártyához sms értesítés van kötve, ezen a helyen történő fizetéskor soha nem kaptam sms-t és mindig később lett zárolva az összeg, nem a kártyahasználat napján. Lehet, hogy egy olyan probléma van a pos terminállal, amire a két magyar bank már fel van készülve, de a TW még nem és hibásan kezeli ezt a helyzetet az ügyfél kárára?
Valaki tapasztalt már ilyet? Ha igen, akkor mi lett a másodszor is levont összeggel? Bebukta vagy visszakapta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest