Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Mikeee89 #65822 üzenetére
Ha fontos a jó és stabil wifi akkor én nem ajánlanám a 1043-at, nálam az eddigi legrosszabb wifis eredményt produkáló router volt, gyári firmware alatt jobb a lefedettsége és a sebessége de bizonytalan az egész router, openwrt-vel meg valamiért gyenge a wifi adóteljesítmény hiába állítottam maxra meg parancsoros játékokkal se javult pedig mindent elkövettem sosem ért a régi jó Wrt54GL nyomába ami Tomatoval 100mW kimenővel mindent lefedett ahol netre igény keletkezhetett a lakáson belül, felső és középső szinten teljes lefedettség volt telefonokkal is, az alsón pedig csak a laptopok mentek de egész tűrhetően. Na most a 1043-al ez már a középső szinten is így volt. Vettem egy N18U Asust ami egészen meglepett mert ez végre megközelítette azt amit az 54GL tudott, Tomatoval+egy kis parancsoros ügyeskedéssel pedig még tovább húzható de nincs értelme legalábbis ha nem tudod az ellenoldalt is feljebb tolni
N18U-nak +1 hogy gyárilag is egész stabilan működik tomatoval pedig álom legalábbis nálam eddig, wifiben pedig megdöbbentően jól muzsikál. Nem tudom viszont milyen az új V4-es 1043 wifije, lehet azokkal már nincs annyi gond csak arra meg nincs a gyárin kívül semmilyen firmware, persze lehet később lesz rá majd valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest