- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
vargalex #37644 üzenetére
Szia Alex!
Köszi a segítséget. Hosszas küzdés után valahogy sikerült megcsinálni. Viszont jóval nagyobb bajom lett.
Mivel a linkelt megoldás úgy értelmeztem, hogy a firmware frissítés után az md5sum változik, és a mountolás nem lesz jó, ezért először egy upgrade-et csináltam 1.0.2-ről 1.1.6-ra.
Na ez nagy hiba volt, ugyanis az internet elérés ezek után gyakorlatilag megszűnt. Hébe-hóba valami bejött. Időnként meg tudtam pingetni ezt-azt. Már a kábelmodem elérése is instabil volt. a pingek negyede válasz nélkül maradt.
Biztosan router gond volt, mert a kábelmodemre direktben csatlakozva működött a net. Downgrade után helyreállt a rend.
Az 1.1.6 sysupgrade-es bin volt, az 1.0.2 factory. Itt ronthattam el talán?Közben meg a prohardver fórum sem ment, hogy kérdezni tudjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest