Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpmcwap

senior tag

válasz doberman #36995 üzenetére

ez egyébként már csak azért is érdekes mert az ide topikozók ip címét csak egy valakik tudhatják vagy azok akik őket megtámadták, DE én pl már azt sem tudom mikor írtam ide és én adslel vagyok ráadásul nem fix ipvel, szóval ez kétlem hogy a fórumozók ellen indított támadás lenne inkább az fw elleni, mert az hagy nyomott maga után és arra lehet rákeresni, vagy csak szimplán a 2222es portot csengette végig valaki amiben meg mi benne voltunk mind mert eddig nem volt egyedi portunk. Az mindenesetre számomra igen csak megnyugtató hogy senki nem vett olyat észre hogy be is hatoltak hozzá, hogy mondjuk eltűnt volna valami vagy ott lenne valami vagy figyelnék őt- ezt ugye a forgalmi adatokból egyből észre lehetne venni,
    Mindenesetre érdemes lenne a log fájlt némileg felhizlalni, hogy mondjuk legalább 72órás legyen mert ez a pár perces smafu.... vagy csak nekem van igy??? Sőt esetleg lehetne írni egy scriptet hogy küldjön email értesítést az ilyen esetekben, ha betörési kísérlet van akkor az ip-t időt küldje el... ezt meg lehetne oldani ALex???

szerk: eszembe jutott még valami...... a megtámadottak közül nem volt esetleg mindenkinek androidos okos telefonja???? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés