- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
doberman #36995 üzenetére
ez egyébként már csak azért is érdekes mert az ide topikozók ip címét csak egy valakik tudhatják vagy azok akik őket megtámadták, DE én pl már azt sem tudom mikor írtam ide és én adslel vagyok ráadásul nem fix ipvel, szóval ez kétlem hogy a fórumozók ellen indított támadás lenne inkább az fw elleni, mert az hagy nyomott maga után és arra lehet rákeresni, vagy csak szimplán a 2222es portot csengette végig valaki amiben meg mi benne voltunk mind mert eddig nem volt egyedi portunk. Az mindenesetre számomra igen csak megnyugtató hogy senki nem vett olyat észre hogy be is hatoltak hozzá, hogy mondjuk eltűnt volna valami vagy ott lenne valami vagy figyelnék őt- ezt ugye a forgalmi adatokból egyből észre lehetne venni,
Mindenesetre érdemes lenne a log fájlt némileg felhizlalni, hogy mondjuk legalább 72órás legyen mert ez a pár perces smafu.... vagy csak nekem van igy??? Sőt esetleg lehetne írni egy scriptet hogy küldjön email értesítést az ilyen esetekben, ha betörési kísérlet van akkor az ip-t időt küldje el... ezt meg lehetne oldani ALex???szerk: eszembe jutott még valami...... a megtámadottak közül nem volt esetleg mindenkinek androidos okos telefonja????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDMI topic
- Motoros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- További aktív témák...
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest