Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz glocker #20961 üzenetére
Kérdéseidre a válasz:
- nekem Huawei E1752-vel simán megy, Huawei E173-al nem (lehet, hogy ezt is össze lehetne hozni, de nem sokat próbálkoztam);
- van hely bőven ezeknek.
Vargalex fw-re amiket telepítettem:
- chat;
- comgt;
- kmod-usb-serial;
- kmod-usb-serial-option;
- kmod-usb-serial-wwan;
- libusb;
- luci-proto-3g;
- usb-modeswitch;
- usb-modeswitch-data.
Én ezt úgy csináltam (mivel nem volt a routeren élő netkapcsolat), hogy ezeket előre letöltöttem vargalextől () és WinSCP-vel felnyomtam a router TMP mappájába, majd offline telepítettem.
- A telepítések után újraindítod a routert és ezek után már a felületen be tudod állítani a WAN-nál a 3G/UMTS/... lehetőséget. Majd megadod neki az APN-t (szolgáltató függő) és mentés után már megy is, vagy esetleg újraindítod.Ha nincs szükséged az OpenWRT-re akkor egy DD-WRT-t feldobsz és egyből megy, csak az APN-t kell beállítani. Bár itt többen írtak rosszakat a DD-WRT-ről, nekem a legutolsó eddig tökéletesen működik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest