- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrazyTomcsy
csendes tag
Újabb problémába ütköztem, amire egyik korábban adott javaslat sem működött.
Vargalex 1.1.7 van fent.
A hibajelenség: eldobálja a wifi az eszközöket, ha a notebookon fut az uTorrent. 1 notebook és 2 telefon amik kapcsolódnak rá wifin, de mindegyiket levágja.A logban ennyi látszik:
Dec 15 19:52:19 OpenWrt daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC cím> IEEE 802.11: deauthenticated due to inactivity (timer DEAUTH/REMOVE)A beállításokban amit már állítottam a wifin:
- csatorna (10-13-ig, ezek vannak kevésbé terhelve a közelben)
- adóteljesítmény (20-27 dBm között)
- ht mód (20 és 40 Mhz, második csatarna alatta, fölötte is)
- országkód (HU - CA - CN)A LuCI-ban a vezetéknélküli rész áttekintésben általában 50% +-5% körül mozog a jelerősség.
Amikor elindul az uTorrent a terhelés kb 2-3ig megy fel, de elvileg azt még bírnia kellene.2 HDD van felcsatolva, de se transmission, se dlna nem megy. Fájlt sem másolok, amikor megszakad.
Először amikor megnéztem az uPnP beállításokat, akkor az uTorrentben aktív volt, míg a routeren nem. Ekkor beállítottam a routeren is. Hiba megmaradt. Kikapcsoltam az uTorrentben, de a routeren nem. Hiba megmaradt. Kikapcsoltam mindkét helyen. Hiba megmaradt. Beállítottam kézzel az uTorrent számára szükséges portot. Már tovább bírta, a korábbi 1 perc helyett volt már 2,5 perc is, amíg eldobta a wifit.
Ezek után mindig csak a wifi modul újraindításával tudok újra csatlakozni.
Kábelen persze minden oké az asztali géppel.Valami ötlet, hogy milyen beállítást nem néztem még meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest