Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
SteveBeard #3552 üzenetére
Nem akartam kedvét szegni senkinek. Azért a két hét erős. Egyrészt a szerencsétlen körülmények egybeesése (megszopattam magam rendesen egy USB drive-al ami nem akart normálisan működni), másrészt egyéb elfoglaltságom is volt. Meg persze kicsit nézegettem a gyári FW-t. Az is linux, és arra is sikerült telepíteni transmissiont. A gyári rendszerével is nagyon pöpec kis cucc. A hozzá adott szolgáltatások miatt el is gondolkoztam, hogy lehet maradok azon. Web-ről elérhető, link generálással kiajánlható (szabályozott tartalom....) Androidos kezelőfelület ...
Szóval eredeti állapotában is nagyszerű eszköz. Az,hogy sokat kínlódtam azért is van, mert abból a szempontból tisztaság mániás vagyok, hogy a rendszer telepítés után ne tartalmazzon semmi felesleges beállítást. Arról nem is beszélve, hogy az első telepítésnél szeretek minden lehetséges szíváson átesni, mert később mikor esetleg tele van adattal veszélyesebb nekiállni kísérletezni. Inkább most formázom meg háromszor a vinyót meg teszem fel ötször előröl a rendszert, mint hogy később az adatvesztést kockáztassam, vagy kompromisszumokkal használjam a biztonság miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest