Új hozzászólás Aktív témák

• barazd

csendes tag

Sziasztok!

Vargalex féle build (egészen pontosan v1.1.7 r35342) van a routeremen. Tegnap este bekapcsoltam a Transmission-t, hogy kipróbáljam. Egy torrentet szerettem volna letölteni, de ez nem jött össze. Vagy a "közismert" szolgáltatói hiba miatt, vagy a "Unable to save resume file: No space left on device" hiba miatt. Gondoltam, hogy az USB-s HDD beállításánál toltam el valamit. Ekkor vettem észre, hogy a luci nem működik rendesen: be tudok lépni, minden bejön, de ha bármilyen beállításon változtatok, akkor az nem lép érvénybe.

Ha a Save & Apply gombot használom, akkor tölt, kiírja, hogy a változások elmentve, de semmi nem történik.
    Ha a Save gombot használom, akkor szépen rakja be a mentési sorba, ahol ha az Apply gombot használom elmentődik (de ahogy észre vettem nem véglegesen), ha a Save & Apply gombot viszont nem (ha előzőleg az Apply után életbe léptek a változások, akkor az az előtti változások lépnek érvénybe).

Semmit nem lehet állítani, pl. a nyelv változtatás sem jó, a Mount Points-oknál se tudok módosítani a beállításokon, a Transmission-t sem tudom kikapcsolni.

Próbálkoztam ki-be jelentkezéssel, újraindítással, a HDD leválasztásával stb. Egyébként az internet, hálózat és a Wi-Fi tökéletesen működik...

Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma, vagy hogyan lehetne megoldani? Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés