Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne pár elméleti kérdésem, ami már csak nyáron lesz számomra aktuális (leköltözöm pár hónapra falura, ott nincs net, max havi 500mb mobilnet, ami semmire nem jó), és nem vagyok egyáltalán jártas a témában.
Vargalex féle openwrt van fent, és majd futtatnék rajta torrent klienst rácsatlakoztatott hdd-re.
Olvasom, hogy partíciónálni/formázni kell, nem maradhat a jelenlegi ntfs rendszer?
Azt olvastam, hogy távolról elérhető a router és lehet menedzselni (új állomány hozzáadása/törlése), viszont a meghajtó le és visszacsatolása is megoldható távolról?
Ne pörögjön mindig a vinyó.
Illetve ftp letöltésre is be lehet állítani?
Teszem azt, van egy linkem, ahonnan kéne vmi, és letöltetem a routerrel?Remélem nem kérdeztem annyira nagy hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest