- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Felig-meddig igazad van. Tenyleg a gumikat hallod, mert ugye a motor eleg csendes.
En mikor megvettem a Lexus-t 10 eves teli gumik voltak rajta, mikor felkerultek e Michelin Primacy 4-ek akkor erezhetöen halkabb lett. De pont amiatt volt ilyen feltunö a kulönbseg, mert amugy maga az auto csendes es a gördulesi zaj a legszamottevöbb.
Csak amiatt erzödik hangosnak, mert nem ehhez a fajta zajhoz vagy szokva, hanem a motorehoz.
Mas: Nalunk Finnorszagban is nagyon rakaptak az emberek uj Corollara, mindharom kivitelböl eleg szep szammal szaladgalnak mar kint az utcan. Eddig sedan-bol lattam a legtöbbet amin mondjuk kicsit meglepödtem, mert itt megy rendesen a kombizas mivel mar 25 eves korara a legtöbb embernek legalabb egy gyerek van. Tegnap lattam elöször elöben a hatchback-et, es azt kell mondjam amennyire furanak tunik kepen, elöben egesz pofas kis joszag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest