- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
OCTAMD
üzenetére
A régi hagyományos olajos automatánál elvileg olyankor nincs kenése, ezért azzal nem jó sokat gurulni (ezért nem szabad vontatni sem), de álló helyzetben ott sem lesz semmi baja.
Én 380000-nél váltam meg a Xedos 9-től, amiben hagyományos automata volt (ebből 150000-et én tettem bele), ott is általában üresbe tettem a pirosnál, de kutya baja nem lett. Egy Hybrid Sinergy Drive rendszernél meg aztán abszolút semmit nem ártasz vele. Egyszerűen nincs benne olyan alkatrész, ami terhelve lenne üresben, nics ami használódjon vagy kopjon.
Szóval nagyon várom, hogy hátha valaki mégis tud konkrét érvet, amiben megnevezi, hogy melyik az a konkrét alkatrész, aminek árt az N fokozat állva...blueye: A linkeden sem ír semmi konkrétat, hogy mi kopna el benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Welock Smartlock u81
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest