Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balazs1956 #10791 üzenetére
idézet:
"Piroska néninél csináltattam én is a COV-ba a huzatot - 5 éve - itt ajánlották. Nem viccelek - szebb és ugyanolyan jó, mint a gyári (mármint a huzat)!
5 év alatt egyedül a vezetőnél a beülésnél látszott rajta némi ráncosodás.
Most 5 év után, gondoltam ki kéne mosni. Nekiálltam otthon leszedni - aztán feladtam. Irtó pontos munka, feltenni tuti nem tudnám. De 3.000 Ft-ért leszedik-visszarakják (kimosni nem tudják). A leszedés megvolt kb 20 perc alatt, felrakásra már 1.5 órát mondanak.
Szerintem 5 év még van bennük... Remélem Piroska néniben is.
Azt kell mondanom, hogy Piroska néni a császárnő üléshuzatban. 5 éve is, meg a minap is sor állt hozzá - taxisok is...
Na, megyek is és beáztatom a huzatokat."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest