Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45052928 #11538 üzenetére
hm. esetleg ha körülnéznél a karakterlapodon, hogy állnak a resistjeid, azt is tudnál, miért fetrengsz annyit. ha üvegágyúnak öltözöl, akkor viszont ne akard kitankolni se a shotist, se a gránátot. utóbbit egyáltalán ne akard kitankolni.
kb. egy hete, hogy átalakítottam a gearemet közelharcra. azóta az m1a és a vector egymást váltják a lelátón és a kispadon. tegnap esett egy arany ak, 9.4 alapsebzés, destructive+balanced+valami lézerágyú, de azt sem érte még meg, hogy felmoddoljam. mondjuk azóta is sokat borulok (a kelleténél mindenképpen többet), de ez a játéktudás hiánya (hardtargetes mmokhoz szoktam, nem t/fpshez), és a gearem tökéletlensége miatt van, és nem a balance hiánya miatt.
az open béta jelleggel én is egyetértek, sok a bug és a nem jól működő talent, de nem kiemelkedően sok.
@woker: jónak mondod, van nekem is pár évem 0.0ban. a mechanizmus meglepően sok rokon szálat mutat. a pvpnek itt is és ott is következményei vannak, csak ott a concord vadász le, ha highsecben gankelsz, itt meg a zóna.
0.0ban meg azért lőnek le, mert ott voltál. ha végre behozzák ide is a klánrendszert, akkor lesz majd értelme standingolni, csak ha mindenki beáll valahová, és a klánok körbekékelnek egymással, akkor meghal a pvp, és az egész dz egy nagy rózsaszín pve mennyország lesz, mint észak.
evehez képest nagyságrendekkel szoftabb itt a pvp. a gearedet eleve nem bukhatod el, csak xp-t, meg kulcsokat, meg amit RNGesus bent neked dobott.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest