Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Rossonero89 #41116 üzenetére

Klasszikus conteo hívő válasz :DDD Valóban nem tudom, hogy mi zajlik a háttérben pontosan, de azt tudom, hogy havi vacak pák ezer dollárért meg egy akkora cég mint az Ubisoft (de egy kisebb sem) nem fogja kockáztatni nem, hogy minden idők egyik legjobb rajtját produkáló IP-jét hanem egyenesen saját magát (nem tudom, hogy feltűnt-e, de az Ubisoft egy részvénytársaság és az ilyenek nagyon nagyot tudnak bukni egy komoly botrányon). Mert mit gondolsz, mégis mekkora bevételre tehetnének szert egy akkora játékosbázisból ahol már csak alig pár ezer játékos játszik csúcsidőben?
    Te tényleg komolyan képes vagy ezt elhinni hogy gyakorlatilag aprópénzért kockáztatnak ennyit főleg, hogy ezt akkor még tisztára is kellene mosni?

És igen, és nem csak 5 év múlva hanem 5 perc vagy akár 5 másodperc múlva is lekapcsolhatják, mert az EULA ezt lehetővé teszi, te meg mehetsz a sóhivatalba panaszkodni mert nincs 1 bíróság ahol ezt megtudnád támadni mert jogilag támadhatatlan az, hogy mennyire etikus az más kérdés. Tudok mondani egy másik példát is: Section 8 Prejudice, 2011-ben jelent meg, alig 2 évvel később csődbe ment a fejlesztő és azzal szinte meg is szűnt a multiplayer (a single gyakorlatilag egyfajta tutorial volt csak) mert lekapcsolták a szervereket (majd ezt még tetézte az MS is azzal, hogy kinyírta a GfWL-t).

Új hozzászólás Aktív témák