- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Igen,ezt sejtettem. :-/
De az eszem megáll,hogy rájöttél a "titokra". :-))))
Tényleg ott volt a "Gyenge a kapcsolat szerverrel" felirat.
Nem tudom,hogy van-e olyan szervercsere lehetőség ps4-en?Lehet,hogy van,még nem néztem.
De már mindegy,mert...Micafighter: Köszönöm! :-)
"És még azok a g.cik akik dzben rugóznak...
"
Na ma untuk meg teljesen.Már gondolkoztam rajta pár napja,de ma az egyik játékostársammal elhatároztuk,hogy ennyi és visszük a sztorit. :-(
Ma is ott voltak azok a..rugók. (De finom szó "rájuk".) Hiába cseréltünk szervert (kijelentkezés majd vissza) akkor is voltak.
Többször eszembe jut egy múltkori hsz-s amiben inkább bnőt ajánlott a hozzászóló az "ilyeneknek" és milyen jól tette..
Pedig fasza hely lenne ez a fekete zóna. :-( Privát fekete zónáért simán fizetnék havi egy-két ezret.Kérdés nélkül.Pedig pont ma gondolkoztam,hogy vkit -aki egy kicsit nyitott lenne rá- innen a topikból megpróbálok kicsit ps4-re csábítani.Van egy fölösleges ps4-em és gondoltam felajánlom vkinek normál árba akár két részletben is csak néha jöjjön kicsit zónázni. :-(
De már a játékostársammal elhatároztuk+lehet,hogy nem érdekelt volna innen senkit a "konzol világ".Szerk.: Bocs,megint hosszú lett. :-/// Nem látom telefonról,hogy kb. mennyi lesz. :-//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Revolut
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest