Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Saka1989 #31182 üzenetére

Önnfentartó PVPben semmit nem ér, PVE-ben pedig nem sokat. Egyértelmüen halálos ;) Nekem van külön PvE gearem, az életet ugy oldottam meg hogy van benne egy 2es nomad szett, ez 15% health on kill. DZ-be is ezzel megyek ha mobokat akarok szedni, mellette 4 alpha, gyengébb PvP-ben mint a savage + reckless de megállja a helyét, tegnap előtt 4en lefeküdtek egymás ütán a set tiszteletére :)

Gyógyulós fegyver talentből a legjobb szerintem a Predatory mind PvP mind PvE, és a legjobb helye szerintem az oldalfegyver. Last hitnél átváltasz oldalfegyverre és folyamatosan töltödni fog az életed.
    Csak predatoryhoz kell elektronika, ugyhogy kisebb Gear Score-u oldalfegyvert érdemes hozzá keriteni. Tökéletes volt erre a mult héten kapható tervrajz a 182es Gear Score-u lefürészelt shoti oldalfegyverhez, amin ráadásul 3 talent van :) Nálam a dream talent a shotira ugy nézne ki, hogy Adept - Predatory - Competent. Skillek használatakor átváltasz oldalfegyverre és beadja az Adept és Competent bónuszt, visszaváltasz fő fegyverre és az is megkapja a bonuszokat amig le nem járnak. Csak bugosak a talentek és nem minden képességre aktiválódnak, de pulse-ra igen, azt meg pl DZ-ben amugy is szinte folyton nyomod ;)

Új hozzászólás Aktív témák