Új hozzászólás Aktív témák

• mrgregoryan

tag

Hát sajnos most megint hibámra megnéztem a E3 2013 as videót.
    jó hülye vagyok!
    intha más játék lenne. Az tele van efektel! becsúszik a bácsi, porzik a talaj, meg felveri a havat!
    Tegnap játszottam az autóüveg lövöldözéssel, hát azt kell mondjam ritka szar! már elnézést!
    annyit tud, hogy átlövöd és a másik oldalon is kiöri az üveget! Amúgy hulladék.. bele lövök 3 at pisztollyal vagy gépfegyverrel, esz rajta 3 luk, már full pókháló az egész, de nem esne ki!
    Ha továb lövöd, talán lesznek nagyobb lukak, de a végén már mikor egy kört lőttem bele, még a szentlélek még mindig tartotta azt az üveg darabot benne.. ehhez képest a videóban dinamikus, élethű, marhajó!
    Továbbá a kocsi kerekét mikor lövik, hatással van az autóra. itt a betaban asszem az sem.

Mondhatnám, hogy remélem az efektek fele ki van kapcsolva, de félő, hogy enm ez az igazság!
    Kiábrándító.. ettől függetlenül előrendeltem, mert nagyon bízom bene, hogy legalább a story nem lesz olyan rossz és végig lehet coop-ban vinni...

DZ, hát persze.. csapatban poén..HAAAAA te vagy abban a köcsög csapatban amibe tegnap én is, akik uralják a DZ-t és minden boldog boldogtalant ki irtanak benne.
    ha nem, akkor igy jártál.. fizettél X eurót a jatekert, és van egy szar estéd....
    persze ott vannak a jó cuccok.. de mikor kimenekités van és szaladsz oda és 2 ember CSAK arra vár, hogy aláddurrantson, eléggé illúzió romboló.

Új hozzászólás Aktív témák