- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
Hát sajnos most megint hibámra megnéztem a E3 2013 as videót.
jó hülye vagyok!
intha más játék lenne. Az tele van efektel! becsúszik a bácsi, porzik a talaj, meg felveri a havat!
Tegnap játszottam az autóüveg lövöldözéssel, hát azt kell mondjam ritka szar! már elnézést!
annyit tud, hogy átlövöd és a másik oldalon is kiöri az üveget! Amúgy hulladék.. bele lövök 3 at pisztollyal vagy gépfegyverrel, esz rajta 3 luk, már full pókháló az egész, de nem esne ki!
Ha továb lövöd, talán lesznek nagyobb lukak, de a végén már mikor egy kört lőttem bele, még a szentlélek még mindig tartotta azt az üveg darabot benne.. ehhez képest a videóban dinamikus, élethű, marhajó!
Továbbá a kocsi kerekét mikor lövik, hatással van az autóra. itt a betaban asszem az sem.Mondhatnám, hogy remélem az efektek fele ki van kapcsolva, de félő, hogy enm ez az igazság!
Kiábrándító.. ettől függetlenül előrendeltem, mert nagyon bízom bene, hogy legalább a story nem lesz olyan rossz és végig lehet coop-ban vinni...DZ, hát persze.. csapatban poén..HAAAAA te vagy abban a köcsög csapatban amibe tegnap én is, akik uralják a DZ-t és minden boldog boldogtalant ki irtanak benne.
ha nem, akkor igy jártál.. fizettél X eurót a jatekert, és van egy szar estéd....
persze ott vannak a jó cuccok.. de mikor kimenekités van és szaladsz oda és 2 ember CSAK arra vár, hogy aláddurrantson, eléggé illúzió romboló.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest