- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ha lesz benne G3A3, sose lépek ki a gémből
-
oriic
HÁZIGAZDA
És találtam kutyát.
Megöltem.
-
he7edik.
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alfában ezek még nem voltak benne, alap random karakterrel kezdünk, kaja-pia nincs még, medkittel gyógyulunk. Közelharc még nincs, a fedezék rendszer az jó, ha másik fedezékhez akarunk odamenni, akkor odacélzunk, nyomjuk folyamatosan az A-t (Xbox-on ez a fedezék gombja), majd a karakterünk automatikusan odafut, így nem kell azon parázni hogy nem érünk oda, mert másfele nézünk. Enemy okos, simán bekerülnek, ha közelben vannak nem mindig lőnek, hanem ütnek is.
Kutya nincs még mindig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #187 üzenetére
"Időközben a tegnapi napon sikerült kipróbálnom az egyjátékos módot, vagyis inkább a cooperatív küldetéseket. (alfa tesztelő lettem, de sokat nem beszélhetek róla) Itt talán még jobban kiül az hogy kell a team a játékhoz, mert bár van a küldetéseknél matchmaking, normális haverokkal élmény lesz játszani. A cucc egyébként full RPG, szóval headsot esetén sincs azonnali halál az elején, mindennek van értéke, DPS, DMG, armor, skilpontok, minden hasonló apróság stb, minden ami egy RPG-hez kell, csak modern köntösben. Már most imádom. Ubisoft, szóval kicsit parázok tőle, nem is a graf miatt, hanem inkább amiatt hogy tegnap is vagy 100 disconnect volt a 4 óra alatt.
"
De ezt nagyjából már leírtam tegnap is. Fegyverek módosíthatóak, még skinezni is lehet, van SMG, HMG, LMG, Sniper, Shotgun, pisztoly, Assault Rifle. lehet rájuk távcsövet, grip-et, hangtompítóva stb.
Mit szeretnél tudni még?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #182 üzenetére
Pre-alpha, szóval belefér. Megszedtem magam legalább loottal, de a rohadt kórházas küldetést nem tudtuk megcsinálni csak azért sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
4 óra játékból 2 óra folytonos disconnect és Queue.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos reggelre egy elég szép kis hír fogadott a virtuális postaládámban. Lehetőséget kaptam hogy alfa tesztelő legyek, szóval amint lehet jönnek majd az infók.
-
k-adi
nagyúr
Valóban készül már egy ideje.. én már az első E3 trailer óta a hypevonaton ülök
az első trailerben (E3 2013) mikor harcolnak a rendőrőrsnél és a karakter odalapul a rendőrkocsihoz majd a félig kinyitott kocsiajtót becsukja miközben mozog a kocsi vége felé... na ott mondtam, hogy anyás ez kell
2016-ban ez lesz az egyetlen reménye az Ubinak, hogy visszaszerezze a játékosok bizalmát
ja meg az új GhostRecon, de az lehet csak 2017-ben jön
-
k-adi
nagyúr
Az E3-as buildel toltuk, videók alapján ne ítélkezzetek, élőben a játék kb a kurrens gen egyik legszebb játéka.
Na ez jó hír
Az E3as videón nagyon szép a játék, aztán jöttek videók amin kevésbé volt szép, de akkor ezek szerint berezeltek kicsit és nem butították vissza annyira, vagy azok a "downgrade" videók voltak csalókák? végülis mindegy melyik a válasz, a lényeg hogy szép lesz, márpedig itt sokat fogjuk a környezetet is bámulni
A dinamikusan változó időjárás (hóviharok, stb) nagyon szimpatikus nekemmeg a day-night circle megoldására is kíváncsi leszek
Kutyákról esetleg van valami hír? Jól eltűntek a trailer óta
-
melega
őstag
Én is megvszem az évek során a játékot PS 4-re.
Remélem nem lesz bugos mint az AC Unity volt.
Jó sokáig készül, 2016 márciusában fogják kiadni, ahoz képest, hogy 2013 novemberében már bejelentették. Az első tps játékuk ahol az egy és többszemélyes játékmód egybeolvad. -
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #161 üzenetére
3 fős squadok vannak +1 drón (tablet) stb... legalábbis eddig így volt... aztán kivették a drónt mert mégsem működött jól
-
k-adi
nagyúr
úgy látszik ubiéknál rámennek nagyon erre a csapatos témára... nemsokára R6 Siege, most meg ez... mi lesz itt, ajaj... klánok nélkül hal az ember?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tom Clancy's The Division első élmények
Fél órát tudtam a játékkal játszani, konkrétan ez két környi bemutatót jelentett. Sokat nem írok róla, mert a napokban lesz egy külön élménybeszámoló cikk róla, szóval csak röviden:
3 csapat játszott az elkerített részen, fényképezni, videózni, hangot felvenni nem lehetett. Az E3-as buildel toltuk, videók alapján ne ítélkezzetek, élőben a játék kb a kurrens gen egyik legszebb játéka. Na szóval 9-en voltunk, 3 csapat, két fiatal srácot kaptam magam mellék, egyiküknek most volt kontroller először a kezében.
Egy Dark Zone részletet toltunk le, a feladat annyi volt, hogy el kellett jutni a kivonási pontra de az úton ellenfelek is voltak, valamint az extraction pontot a másik két csapatnak is el kellett érnie. Minden rendben ment, kicsit lemaradtunk, de végül eljutottunk a pontra, ahol kb 10 perc után sikerült a megszerzett toxikus mintát feltennem a megszerzett toxikus mintát a helikopterre, és máris nyertünk. Élmény volt, de tényleg, de a játékról elmondható, hogy mindenképp csapatjáték lesz, mert ez nem sima TDM, nagyon oda kell figyelni mindenre. Ha kérdés van szívesen válaszolok, a béta decemberben indul karácsony előtt, márciusban megjelenés) Nagyon jó játék lesz.
#161) - = Zk = -
Nem kérdeztem rá külön, de mi csak hárman voltunk squadonként.
-
he7edik.
addikt
Meg a gépigényét ill. a béta időpontját...
-
-
westlake
félisten
A következő játék, amibe megint bele fogok tolni minimum 500 órát, mint a Destiny-be.
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Lesz benne single player? Vagy csak multi az egész?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most PlayIT-en kipróbálom a játékot, aztán majd véleményezem hogy milyen lett.
-
k-adi
nagyúr
A közelharcot akkor végleg kivették? (takedowns ?)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
he7edik. #141 üzenetére
Én amazonon rendeltem elő, azonnal jöttek a kódok, holott max 48 órást átfutást írnak.
(#142) he7edik
Ez majdnem ugyanaz mint az idei E3-as videó. Nem tudom mennyire hivatalos, az Ubisoft csatornáján nem találom.
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
Aki PC-n rendelte elő egyből kapott béta kódot?
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #139 üzenetére
Majd az óráról rakd fel ide 1 képet, kíváncsi vagyok mennyire cool
Amúgy azt lehet tudni, hogy a Season Pass mit takar? (azon kívül, hogy: "Includes a full year of major expansions and exclusive benefits")
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na béta kódok beszerezve, aktiválva, várom a startot. Remélem december elején jön majd.
-
he7edik.
addikt
válasz
- = Zk = - #136 üzenetére
A gépigényre én is kíváncsi vagyok (azért biztos ami biztos GTX 980-ra váltok)
Steel Book -
k-adi
nagyúr
Én évente 1 játékot veszek (2014-ben nem vettem semmit
), idén a cod bo3 volt, jövőre ez lesz.
Már a 2013as E3 óta ülök a hypevonaton
Vagy nagy durranás lesz vagy nagy bukás ez a játék, de átlagos biztos nem.
BETA januárban indul, megjelenés 2016 március 8 elvileg.. remélem nem csúszik tovább
-
- = Zk = -
félisten
nah, hát nem bírtam várni... pf
sleeper agent előrendelve a Ubiról/tól.... amazon olcsóbb lett volna, de.. ők nem adtak jozzá könyvet, asszem... -
he7edik.
addikt
-
elektrotank
aktív tag
válasz
- = Zk = - #126 üzenetére
Ha olyan lesz, mint az egyik Assassin rész, akkor már felesleges lesz aggódnod, mert lehet akármilyen vasad, akkor is szaggatni fog
-
he7edik.
addikt
PC-s bétáról van valami hír?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
elektrotank #125 üzenetére
én most cseréltem platformot.. idén a VGA is cserélve lesz... nem aggódom
de mivel Ubi, így igenis fogok aggódni... főleg a Sleeper Agent Ed miatt, ami 100 font felett volt ugye.... hm -
elektrotank
aktív tag
Tetszik maga a koncepció. A grafika valami eszméletlen gyönyörű és részletes, viszont ha erre a gépigényre nézek (több helyen is ezt találtam), kicsit aggódva tekintek rá. Én nem kételkedem benne, hogy kiválóan van optimalizálva, de kaptunk meg az ubitól érdekes dolgokat. Illetve ilyen grafikánál - ha az E3 gameplay-ből indulok ki - kevésnek tartom a fullos gépigényt is. Bár lehet csak parasztvakítás és az igazi nincs még kint.
Viszont szerintem kapunk majd egy butított verziót, de ne legyen igazam.
Ha ilyen grafkóval jön stb... az egyik legelképesztőbben kinéző lövöldözös game is lehet. -
he7edik.
addikt
Nagyon hangulatos lesz a város télen.
-
Dave567
addikt
Úgy hallottam hogy magyar felirattal fog érkezni, ez tényleg igaz?
-
aerosmith
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Division Rogue Agent Status & Community Q&A
Nem tudom most megnézni, de ha valaki csekkolta, leírná, hogy van-e benne valami újdonság? Köszi.
-
lofagi
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #109 üzenetére
nyugi, nem maradtál le semmiről
-
k-adi
nagyúr
Az a valami esemény = Ani-Com & Games (Animation-Comic-Game Hong Kong | ACGHK)
Amúgy nemsokára lesz egy másik, nagyobb esemény, augusztus 5-től 9-ig tartó gamescom 2015, ott azért már lesz rendes videó erről és még jó pár másik Ubisoft-os játékról, úgymint: Assassin's Creed Syndicate, For Honor, Rainbow Six Siege, Anno 2205, Might & Magic Heroes VII, Trackmania Turbo, The Crew Wild Run + Rabbids Virtual Reality Rid....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elcseszett kamerás felvétel a multiról.
Hong-Kong-ban volt elvileg valami esemény, ott vették fel.
-
aerosmith
őstag
Van itt egy bemutató a tárgyakról, de nem is az a lényeg, hanem hogy vannak benne olyan jelenetek, amelyek szerintem újak, mégpedig a Dark Zoneos bemutató jelenetei a másik csapat szemszögéből, tudjátok az a csapat akikkel a lángszórósoknál találkoznak és végül a kicuccolásnál megölik őket.
Ha valaki megtalálja az eredeti gameplayt légyszi linkelje be.
-
k-adi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #100 üzenetére
ha kicsit bugos lesz az nem baj, csak ne laggoljon az ubi serveren én csak ezt az egyet szeretném tökéletesre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest