Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Viszont ebben biztos nincs magyar nyelv. De azért köszi

-
mettek
addikt
Ugy döntöttem uplayen veszem meg a goldot. De nem akar megjönni a beváltott 20% kedvezményes kupon...valakinek sikerült már megkapnia?
-
westlake
félisten
Ez nem új. Ezt törölték múlt vasárnap YT-ról.
Emlékszem, mert ennél a videónál láttam, hogy leszakad az autó ajtaja, amikor kilőtte a csóka az üveget belőle. Azóta is a kedvencem.
Egyébként nem tudom mi lehet valakinek a célja azzal, ha 1280*720-ban (low) játszik valamivel és publikál arról videót.
Azt meg végképp nem értem, hogyhogy nem láttunk még 4K-s (vagy éppen 3K-s) gameplay-t. Tényleg ennyire kevés ember lenne, aki hozzáférést kapott és hajlandó videót közzétenni róla. Valószínűleg igen. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz
westlake
üzenetére
én elég kevés olyan FPS/TPS játékra emlékszem, ahol a bemutatón nem kontrollerrel mutatták be a játékot (nekem a BF3 maradt meg a legjobban, hogy kiálltak a színpadra ketten E3-on, és kontrollerrel játszottak a single player részével), csak kényelmesebb, meg egyszerűbb így
-
westlake
félisten
Jobban belegondolva teljsen felesleges ezen pörögni. Jövő hét pénteken amúgy is kiderül, hogy is néz ki a játék PC-n. Mindenkinek meg lesz a lehetősége olyan beállításokkal kipróbálnia, amilyennel akarja. Nyilván azokon a kereteken belül, amit a hardverei engednek.
Meg amúgy sem köteleznek senkit arra, hogy látatlanba vegye meg a játékot. Aki ennek ellenére így tesz, az meg csak mágát okolhatja az esetleges csalódások miatt. Már csak 6 nap.
-
-
westlake
félisten
válasz
Kicsimix
üzenetére
És teljesen véletlen, hogy a videóban megjelenő action gombok megegyeznek az XB1 kontrollerén használt betűkkel (A, B, X, Y)? És még a színük is ugyanolyan? A PC-s gomboknak mióta van egyébként színük?
Az a videó nem PC-s. Nem is értem, hogy nem vesznek észre ilyen egyértelmű jeleket.#1283: Ez te sem gondolhatod komolyan. Nem kicsit kellene elvetemültnek lenni ahhoz, hogy valaki PC-n egy kvázi FPS-t kontrollerrel játsszon.
-
Kicsimix
őstag
Viszont így igaz amit Marco mondott a youtubon ,hogy a 2015-ös e3 gameplay is a PC verzióból van így ,hogy már mi is láttuk.
Szóval ezt is lehet nézni.
Szerk;
Ez viszont biztos full ultra beállításos. -
Frod
addikt
válasz
Kicsimix
üzenetére
Azt jelenti, hogy attól, hogy Steam-re veszed, indításkor az ugyanúgy el fogja neked indítani a Uplay-t és kvázi azon keresztül indulni. Csak kvázi lesz egy plusz lépés benne, mert ugye a Steam könyvtáradba vásárolod meg.
szerk: bár mindig úgy gondoltam, hogy az ilyen "steam-re veszem meg" eléggé tehetős hozzáállás, hisz ugyanazt kapja mindenki, csak a boltit 13e-ért regisztrálod a Uplay-be, a Steam-re meg közel ~19-ért kapod meg. bár mindenki oda veszi ahová szeretné

-
westlake
félisten
Teljesen logikus döntés a kiadóktól, hogy a játékaikat a Steam-en is elérhetővé teszik. A Steam már annyira ismert, hogy felelőtlenség lenne kirekeszteni a terjesztésből. Mondjuk egy Blizzard a WoW bevételeivel megengedheti magának, hogy ne alkalmazza. A Steam egy nagyon jó dolog.
#1276: Mivel az Uplay az Ubi sajátja, gondolom akkor is szükség lesz a használatára, ha valaki a Steam-en keresztül használja. Mint ahogy ezt írta is valaki. Egyébként jól megbonyolítják a dolgokat.
-
westlake
félisten
Nekem teljesen kiment a fejemből (vagy sosem tudatosult bennem), hogy a Division-t meg lehet venni Steam-en is. Valamiért azt hittem, hogy ha egy kiadónak van saját app-ja, akkor a Steam-en nem elérhetőek a játékaik. Jobban belegondolva, saját maguknak ártanának ezzel (kevesebb bevétel), mivel a Steam már annyira elterjedt, hogy hülyeség lenne nem alkalmazni.

-
oneal1
senior tag
fegyver skin-el kapcsolatban mit lehet tudni? lehet esetleg saját festéseket készíteni vagy találni illetve feloldani lehet őket?
-
mettek
addikt
Azért ez a video alapján nagyon rendben van!
órákig tudnám nézni nemhogy játszani... Hosszú lesz ez a hónap 
Az mekkora amúgy hogy a patkány kinyiffantásáért is jár pont
Tényleg messze durvább mint boxon. És ebben a videoban még nincs is olyan szépen megvilágított jelenet... -
Titanone
tag
Nem ronda ,de azért nem mondanám szépnek az eddigi promo képek és videók alapján.
A játékélmény még mindig kérdéses számomra. Legfőképpen az érdekel milyen gyorsan lehet beleunni.A ruházat is növeli majd a statokat? Vagy ennyire nem lesz részletes a szerepjáték része?
-
Kicsimix
őstag
Ha ezt a videót vagyis a videóban lévő dolgokat összevetjük a 4K-n látott képeken lévő dolgokkal, akkor nem vagyunk tőle egyáltalán annyira távol mint gondoltuk. Csak más egyszerűbb a helyszín.
Az ördög a részletekben rejlik...
-
mettek
addikt
Jol néz ki és végre rendesen céloznak --- egér, bill. Rengeteget dob rajta hogy így nem tart percekig lelőni valakit. Rendelés marad

-
torma1981
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igaz de attól még nem lesz pl a GOW RPG. Nem az számít hogy fps vagy tps. Hanem a játék kategória. Én ezt mondtam.
-
Kicsimix
őstag
Nekem megfelel.. Játszhatott volna ő is látványosabb részeken de a lényeg a minőség átjött..
-
oneal1
senior tag
-
Titanone
tag
PC Exclusive Facts and Features
More than a PC port and improved UI navigation feature
Customizable UI. Move, scale and adjust the opacity of a good portion of the HUD.
Invite your Steam friends and import them into your Uplay friends list
Group text chat
No mod support
No cross-platform. Additional source.
Parkour mode to continuously leap over barriers
Feature to get lined up with where your teammates are located on the map
Mouse, keyboard and controller support
Unlocked framerate
Multi-monitor support for triple-screen setups
Multi-GPU support
Multi-resolution support: “opt for 1080p or 4k and automatically adapt the resolution to fit multi-screen configurations with FOV correction”
Partnership with Tobii and its eye-tracking technologyNemtom volt-e már? "Mennyi hihetetlen extra "

-
Dave567
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Az egy mese játék olyan mint a Gears of war, de ez nem mese játék, hanem hús vér emberek vannak.
Egyre erősebb lesz a fegyver az milyen? Ilyet azért a TPS játékban ne nagyon erőltessük, sőt egyetlen lövöldözős játékba se, ahol emberek ellen vagyunk.
Amúgy ennek ellenére szerintem fantasztikus játék.

-
-
djculture
félisten
Én nem láttam benne a listában ezt a yuplayt, azt amit közzétett az ubi mikor volt a botrány a crew meg a black flaggal. Én egyébként olvasva a februári felhasználási feltételek változásokat nem sok jóra számitok, benne van az ilyen változások után akár egy régiózár is az uplay-en.
-
sagem
addikt
válasz
djculture
üzenetére
A Yuplay nem cd kulcs bolt..VPN nélkül engedi a vásárlást, illetve az Uplayen sem kell semmi trükközés az aktiváláshoz. Mondom, ezek nem lopott kulcsok, nem értem azt sem hogy ide az új szabályzat, semmilyen szabályt nem szegsz meg.
Abban igazad van, hogy nagy rá az esély, hogy nem multi nyelves, hanem Orosz only verziót árulnak, ez majd akkor fog kiderülni, miután megjelent a játék, de ez a valószínű.
-
djculture
félisten
Onnan véve ruszki lesz a nyelve az nem kérdés... Erre jön még az hogy volt már hogy ilyet kitörőlt az ubisoft a fiókokról. Le is írták hogy milyen hivatalos boltokból lehet venni minden mást bármikor elvehetnek. Nem érdemes ezzel szórakozni mert az új felhasználói feltételek is nemsokára aktivizálódnak februárba, akár a fiók tiltása is benne van. Elég szépen be keményítettek...
-
sagem
addikt
Most még nem, az alap vagy a gold választható , de valószínűleg azért nem árulják még, mert még nincs külön SP tudtommal, mármint beárazva
Később szerintem lesz. Az alap egyébként 6400 Ft-ra jön ki kb. De! Még egyszer mondom, ez lehet, hogy csak Orosz nyelvet tartalmaz, mindenkinek csak a saját felelősségére ajánlom!
Ami biztos, hogy itt nem lopott kulcsokat árulnak, ettől nem kell tartani, de a nyelvvel lehet gond. -
malev22
csendes tag
Aki nem akar majd
RPGTom Clancy's játékkal játszani annak itt van ez: [link]Divi meg majd kiderül 29-én

-
sagem
addikt
olvasatok pls.. YUPLAY,,nem uplay. A Yuplay egy teljesen legális orosz bolt (nem cd kulcs bolt), nyilván orosz árakkal dolgoznak, ez a lényege. Azonban az UPLAY nem régiókorlátos, így az innen vett orosz kulcsok is aktiválhatóak, egyedül a nyelv lehet rázós. Ennél elvileg angol, de persze a fene sem tudja..
Én a Sieget vettem hasonló árban innen, a kulcsot simán regeltem, játszom vele. Viszont az tényleg Orosz, így is szerepelt az adatainál (de meg lehet csinálni angolra).
-
sagem
addikt
yuplayen egyébként 12 ezer ft-ra jön ki a gold, s elvileg angol nyelvet írnak az adatlapján..Uplayen elvileg nincs régiókorlát, egyedül a nyelvekkel szokott gond lenni (mondjuk ebben a verzióban max angol lesz, magyar szerintem nem)
-
mettek
addikt
a magyar nyelv a uplayesbe is benne lesz vajon?
-
Titanone
tag
Én is ezt néztem. Csak még nem kaptam meg a 20%-os kedvezményt.
Pedig tegnap beváltottam.Bár ha jól olvastam , ami eleve kedvezményes abból már levonják a kedvezményt.
Tehát elvileg 80 euró.Nemtom sokan miért mondják kínai nepperek, nekem eddig csak jó tapasztalatom volt cd key vásárlásokkal.
-
Kicsimix
őstag
-
mettek
addikt
a uplayen van ilyen 20% kedvezményes akció, igényeltem egy ilyen kupont....ha ezt be tudom váltani a megrendelésre akkor uplayen behúzom a goldot
90euro -20% úgy már nem rossz -
Titanone
tag
Arra kíváncsi lennék én is, mi éri meg? Bár számomra röhejes , hogy konkrétan azt se lehet elmondani, mi mennyibe fog kerülni és mi fog megjelenni. 90 eurót nem akarok kidobni az ablakon(Gold edition).
Nem a dlckre vagyok kíváncsi , csak minél olcsóbban meg akarom úszni. Elvileg 60-70 euróból meg lehet venni alap + sp, ha jól számolok.
-
Titanone
tag
Valaki nem tudja esetleg, a Season Pass külön megvásárolható lesz?(egyenlőre sehol nem találni)
Vagy Ubi azt tervezi, megjelenés után csak külön lehet megvenni a dlc-ket ? -
Frod
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Én meg annak idején a 2013-as E3-as videót követően ennek hatására cseréltem gépet 10 éve után - itt a pH-s fórumtársak útmutatói alapján (akkor még nem sejtettem, hogy ennyit kell rá várni).
És megmondom őszintén, az akkor látottakhoz képest én sem vagyok maradéktalanul elégedett, de már csak magammal szemben, meg hogy ne csináljak segget a számból nekem ezt meg. kell. vennem. Ez már becsületbeli ügy nekem. Fogadalom. Vagy hogy tetszik.
Más kérdés, hogy az akkor "jónak" számító 660Ti-vel, majd alulról súrolom a medium beállításokat
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith
üzenetére
Mint írtam, kár vele próbálkozni. A jelenleg publikált kulcsok mindegyiket csak arra jó, hogy a bétára regisztráljon az ember. A játékhoz viszont olyan formátumú kulcs kell, mint amilyet a végleges játékok dobozaiban is lehet találni. Az Uplay egyértelműen azt írja a béta kulcsra, hogy nem megfelelő kulcs, nem pedig azt, hogy már valaki regisztráltra. Jelenleg is műlködő játék kulcsot, csak néhányan kaptak. A most letölthető béta csak arra jó, hogy ne 27-én kelljen leszedni, esetleg 200k-val.
-
Frod
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Több, mint fél éve bejelentették, hogy annak annyi. Nem lesz ilyen app.
-
Titanone
tag
Azért az ubisoft reklámozni tudja magát
Először bemutatják korai állapotban a játékot, mire kikerül, az eredeti megvalósítás töredéke jelenik meg. De elérik azt , hogy mindenki róluk beszéljen.
No komment.
Gondolom a BETA kezdetéig nem lesz kinn PC-s videó? -
SkyS1gn
félisten
A telós app az mikor érkezik? Legelső trailerbe volt hogy vki a drónt irányította az hogy fog működni?
-
mettek
addikt
eddig számomra a legértelmesebb gameplay EZ. A minősége nagyon gyenge, mosott, fakó (youtube miatt) de kb úgy játszik a srác ahogy kb én is fogok. Illetve sok helyszínt lehet látni a videóban...meg azt is, hogy miként megy idegen játékosok partyba hívása. Jónak néz ki.
A DZ viszont sz+patós lesz nagyon

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bődületesen jó. Mostmár mindenki csak azért izgulhat hogy a gépe milyen beállításokra lesz elég. 

![[link] [link]](http://i.imgur.com/DW6pr6s.png)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)