- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Hát gyerekek, néztem 1 órás alfa játékmenet és nem dobtam el magam tőle, hiába van nagy elvárásom...
Az, hogy nem lehet gugolni meg feküdni egy tps játékban, nekem megbocsájthatatlan.
Mindenki sprintel jobbra-balra megállás nélkül, az ellenfelek bullett sponge-ok ok hogy mmo-ra épül, de ne legyen már 1 tár 1 ember, a grafikáról ne is beszéljünk.
Ami viszont tetszik, az a mozgás animáció, a gyors küldetések és az interaktív világ.
Mindenesetre elégge elgondolkoztam most, hogy megvegyem-e egyáltalán, mert eddig csalódás a hype-hoz képest.
A béta lesz a ludas, remélem lesz érdemi változás az alfához képest.
-
Csabee86
senior tag
Kaptam e-mailt, hogy köszönjük az előrendelést, garantáltan kipróbálhatom a Bétát. Majd értesítenek. Tűkön ülök már.
-
torma1981
veterán
Mikortól lesz a béta? Én be regeltem a kapott béta kóddal,de honnan lehet majd letölteni?
-
kzsocca
csendes tag
Sziasztok!
Az új humble bundle akciónál a jelenleg 8,04$-os Tom Clancy pakkban adnak The division béta kulcsot, ha érdekel valakit. 75$-ért pedig a teljes játékot adják majd, de ez elég sok érte, még ha egy pólót hozzá is csapnak.
https://www.humblebundle.com/weekly
-
Halboy78
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ha részt vettem az alpha-ban akkor van fix beta hozzáférés vagy külön arra is kell jelentkezni?
Köszi -
pomk
őstag
Kicsit utána olvastam most már itthonról.
"I pre-ordered Tom Clancy’s The Division! Where do I locate my beta code?
Depending on the retailer, your code could be printed on the retail receipt, provided to you on a printed card, or sent to you via email. If you did not receive or cannot locate your beta code, please contact your retailer. Pre-purchases made via Xbox Store, PlayStation®Store, or Steam will not require a code. In these cases, access to the beta is automatically granted."Forrás: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/faq/index.aspx
-
pomk
őstag
válasz
- = Zk = - #386 üzenetére
Én PS4-re vettem, de akkor gondolom én is oda fogom majd.
-
pomk
őstag
Aki már előrendelte a játékot, a Beta kulcsot hogy kapta meg? PSN-ben megadott email címre, vagy hova várjam?
-
pomk
őstag
Mikrotranzakciókról van már valami fix álláspont? Lesz, nem lesz? Ha lesz, mit lehet majd ilyen módon vásárolni?
Szvsz azok a mikrotranzakciók, amelyek játékbeli előnyökhöz juttatnak, megölik a játékélményt...olvastam, hogy lehet hogy csak fegyver skinek, és egyéb kozmetikai dolgokat fog tartalmazni. De ha nekem bevezetik, hogy egy hiper-szuper lézerágyút tudsz majd venni 10 $-ért és XP-t 20$-ért akkor hasonló érzések fognak ébredni bennem, mint az atlétás bubifrizurásnak a videóban. -
k-adi
nagyúr
válasz
T1zenhármaS #381 üzenetére
Nem meglepi, ha tudod mire számíts
R6 patriots érdekes lett volna, de így Siege-vel csak szituációkat kap a player ami kb. tutorial a multihoz.
-
T1zenhármaS
csendes újonc
Üdv!
Nagyon várom a játékot, a Rainbow kicsit meglepett hogy nincs single mód.
Ez ugye nem tartogat meglepit? -
he7edik.
addikt
Bolti előrendelés esetén kap az ember béta kulcsot?
-
Motoxxx
tag
Van már steam hun csoport is bárki beléphet. Egyébként nekem is csak a játékok miatt van Ft m. Nem kell valós adatokat megaDani. Meg le lehet tiltani hogy senki ne férjen hozzá az adatokhoz. De nyilván aki nem akar fb t megoldás majd máshogy.
-
k-adi
nagyúr
válasz
mrgregoryan #368 üzenetére
szia! lesz steam HUN csoport is,
FB-t sokan "személyes" dolgokra használják, köztük én is, ezért nem vagyok ott én is pl.
-
pomk
őstag
válasz
vegitossj7 #374 üzenetére
-
westlake
félisten
Nem tudom, de nem szükséges eBay-en vásárolni. Van más lehetőség is.
Mondjuk már 0.99 euró. Meg azt sem tudom, hogy jár-e még hozzá kulcs. 300 forintot szerintem megér. -
Csabee86
senior tag
PS4 béta kulcsot aktiváltam. Most már epekedve várom a bétát. Remélem nem csalódok. Annyira várok már egy olyan játékot amibe bele tudok ölni több száz órát. Úgy tűnik nekem ez lesz az a játék. Ha tényleg megjelenik Március 8.-án és beváltja a hozzá fűzött reményeket akkor idén nem is nagyon veszek más játékot.
-
Motoxxx
tag
Mi páran majd Ts n is leszünk mikor többen toljuk. Ts szerver már most megvan. Akit majd érdekel szívesen megosztjuk az IP t.
-
mrgregoryan
tag
válasz
aerosmith #366 üzenetére
az Oculus info engem is érdekelne, mert most készülök elő rendelni
lehet hülyének néztek, de én azon (sajnos) kevés emberek közé tartozom akik ki nem állhatják a "face"-t.. van más megoldás, hogy csatlakozhassak hozzátok? mert engem pont ez érdekelne, hogy gyorsan JÓ csapatra lelni, és tolni.....
-
Motoxxx
tag
Amúgy ha jól emlékszem a játék bezárásakor a CD galaxisban honosításnál az angol nyelv volt beirva. Szóval ez valami új infó lehet.
-
aerosmith
őstag
Oculus Rift támogatásról van valami hír?
-
Motoxxx
tag
Lehet az ubi magyar képviseletét kéne megkérdezni.
-
nagymadve
csendes tag
Steamen elég régóta így van kiírva, a hivatalos álláspont egyelőre a 20+ nyelvre való honosítás. Azért szerintem bízhatunk abban, hogy talán a magyar is belefér ebbe az elég magas számba ,főleg mivel a Ubi több játékában is található valamilyen szintű "magyarítás".
-
Motoxxx
tag
Steam infó valamint CD galaxis. Remélem nem fake
-
Motoxxx
tag
A játék magyar felirattal fog megjelenni, ha minden igaz. Illetve aki gondolj majd a zárt bétában csapatban játszani a játékot, vagyunk páran akik már régóta szemezgetnek a játékkal van egy face oldalunk ahová bárki jelentkezhet, aki majd gyorsan szeretne csapattagokat találni. Friss hirek, videók. Bárkit szeretettel várunk.
-
mrgregoryan
tag
Ha már csapatnál tartunk, és majdan megjelenést követően összeáll valami ki ne felejtsetek belőle
Teamspeakkel meg hasonló nyalánkságokkal
COOP play előnyben, de csapatban a DZ is jó lesz.. (ha jó a csapat.. esetleg aki a"RÉGI iskola" szerint Rainbow Six- vagy RS Raven shield-en nevelkedtek még mint én)
-
modflow
veterán
Már sikerült vennem egy kulcsot, aktiváltam is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Általános, csak az első hsz a PC részlegre tette a topikot. Nyugodtan lehet itt is kérdezni, én is konzolon játszom vele. (külön konzolos topik nem lesz nyitva)
PS4-hez béta kulcsot előrendeléssel tudsz szerezni, vagy veszel kódot ebay-en, vagy csak simán jelentkeztél a weboldalon. Többen megjátszották az Amazonos trükköt, amelynél megrendelted a játékot, kiküldték a kódokat, majd lemondtad előrendelést. A béta kódod megmaradt, azt tudod aktiválni. Sokaknak ez nem tetszik, mert mocskos módszer, de ez mindenkinek a saját döntése szerintem.
-
modflow
veterán
válasz
namenyicsavo #352 üzenetére
Most látom, hogy ez PC topic. Bocsi!
Azt hittem először, hogy általános.. -
modflow
veterán
Valaki árulja már el, hogy honnan lehet PS4-es beta kulcsot szerezni???
-
Yllgrim
őstag
Behuztam a jatekot par hete, kivancsian varom a beta-t
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rated M, azaz felnőt besorolást kapott a játék az ESRB-től.
"In Tom Clancy’s The Division, you will evolve in a very large part of the iconic New York City. The famous Manhattan and Brooklyn neighborhoods can be explored in a reconstituted version of as closely as possible by developers.The agents will explore a living world, marked by weather and day / night dynamics."
-
aerosmith
őstag
Closed Bétában Gazdag Új Évet Kívánok!
-
Motoxxx
tag
-
torma1981
veterán
Ha lenne időm lehetne nyomni PH-s csapattal. Jó kis team lehetne. De sajnos a gyerek mellett már nincs időm.
-
Motoxxx
tag
Ha már Dark Zone. Makettezőknek kötelező
-
he7edik.
addikt
Régebben arról is volt szó hogy lesznek úgy nevezett "fertőzött" fegyverek/tárgyak. Erről tud valaki valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Motoxxx
tag
-
törölt tag
Egy minimum gépigényt lehet találni valahol? Beruháztam egy béta kulcsba én is, aztán így utólag érdekelne.
-
aerosmith
őstag
talált valaki új linkeket az alfa gameplayhez?
-
DokiBaxxi
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Divison PC Béta key : 7IDCMZSZQTA0 (Sonic* -tól az Xbox topikból, köszi nekI)
-
torma1981
veterán
válasz
vegitossj7 #311 üzenetére
Még él az akció?
-
Ch0b
tag
Lehet tudni, hogy a béta mikor kezdődik?
-
Motoxxx
tag
Egy kérdés. Akkor ezzel a kulccsal ami a zárt bétára szól, ezzel autómatikusan megkapja az ember a HAZMAT gear set-t is. Legalábbis az emilben ez volt ami a kulcs mellé küldtek, vagy csak az előrendelők kapják meg?
-
Motoxxx
tag
válasz
vegitossj7 #311 üzenetére
Köszi én is vettem egy dlc t és beta kulcs begyüjtve. Thx.
-
vegitossj7
addikt
Azt tudjátok, hogy bármit vesztek a Uplay store-ból, akármennyiért, kaptok garantált béta kulcsot ehhez?
Már vagy 5 napja ez van, nemtom meddig van ez az "akció" én gyorsan vettem egy fél eurós dlc-t akkor.
-
k-adi
nagyúr
DyingLight-ban is idegesítő volt, hogy a progression más-más mindenkinél ugye, mert ha ma lenyomtok ketten 3 órát, eljuttok 20. questig... Aztán haver másnap csak 2 órát ér rá, te viszont 4 órát is tudnál haladni, akkor eljuttok együtt a 40. questig mondjuk, ő lelép, te viszont haladsz tovább még 2 órányit és legközelebb mikor újra együtt nyomnátok akkor előjön az a kérdés, hogy:
1. vagy bevárod őt, míg eljut ugyanoda a történeti szálban (behozza a lemaradott questeket tőled)
vagy
2. nélküle haladsz tovább mert "elcsúsztatok"DL-ban is próbáltuk tartani a quest-haladást, de nyilván egy idő után elcsúsznak az emberek, és kb. tarthatatlan lesz
Szóval ha komoly, összefüggő történet lesz és nem csak ilyen menj ide-menj oda típusú akkor kíváncsi leszek, hogyan oldják ezt meg. -
westlake
félisten
Ha annyira élvezhető lenne a SP rész, akkor nem csak MP videókat lehetne látni. Ebből azért le lehet vonni a következtetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest