- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
demmer123 #3399 üzenetére
Nem azért mert védeném a kollegát, de sokan írjátok hogy ennyi meg annyi játékidő lesz benne, meg hogy felhúzni maxra egy karaktert nem 10-20 óra, oké, elfogadom. Korábban én is írtam hogy nagy a potenciál a játékban, izgalmas téma, viszonylag szép kivitelezés, jó atmoszféra, de pl engem nem az érdekelne hogy 100 órát is el lehet mozogni a játékban ahhoz hogy kimaxold a karaktert, hanem az hogy 100 órát tudjak eltölteni úgy a játékban hogy tartalmat, küldetéseket, izgalmakat, történetet kapjak és közben maxoljam ki a karaktert. Ez a megyek csak hogy erős legyek, de mi okból legyek erős dolog a kérdéses számomra...
Nekem az nem olyan izgalmas ha azért törekszem arra hogy minnél jobb legyek, hogy ... semmiért. Ha pl. azért kell elérni x szintet, y fegyvert, öltözéket stb, hogy megtudd csinálni majd a végén a küldetést, boss fightot vagy vmit, akkor az úgy oké.Szval még1x mondom a koncepció jó, a játék érdekesnek mutatkozik, csak legyen benne elég tartalom, kihívás.
-
demmer123
őstag
válasz
szallasi007 #3392 üzenetére
Nem próbáltam őket.Csak elég sok embertől olvastam hogy egy idő után unalmassá válik ez a lövöldözés meg farmolás.Illetve ha bejárod a várost,felfedezed,ki maxolod magad akkor már nincs értelme a játéknak.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szallasi007 #3397 üzenetére
ha olyan biztonságos helyet keresel ahol kimoderálják a negatív kritikát akkor fáradj ide
-
szallasi007
őstag
válasz
wjbhbdux #3396 üzenetére
Tőled is mást nem hallani hogy milyen béna a grafika meg hogy milyen unalmas játék? Ha jól emlékszem igen, nem tennéd meg hogy nem írsz ide és meghagyod nekünk hogy a béna grafikás pécés játékot unalmas játékmenetével együtt bazi drágán előrendelt verziónkkal szenvedjünk? Köszi
Ha esetleg nem te vagy de más magára ismer tegye már meg hogy megfogadja kérésem, marha unalmas 150 hozzászólásonként ugyanazt a negatív kritikát elolvasni.
Senki nem tart puskát a másik fejéhez hogy vegyen meg bármilyen játékot fogjátok már fel
-
wjbhbdux
veterán
A PC verzió grafikáját a konzolgyártókkal kötött szerződés miatt butították vissza. [link]
-
tollhegy
tag
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3381 üzenetére
Én nem rábeszélni akarlak, tőlem arra költöd a pénzed amire akarod. Diablo 3-at és társait próbáltad? A bétát próbáltad?
Ha ezekre nem a válasz akkor először Diablo 3 + a kiegészítőt vedd meg. Ha azzal el tudsz tölteni heti 8-10 órát hogy farmolsz és build-eket próbálsz ki illetve veszed a fáradtságot és utánaolvasol hogy hogyan működik a játék akkor ezek után ajánlom neked ezt a játékot.
Ha ezt nem teszed meg akkor vedd az NfS-t mert az való neked - nyomod a nyilakat és max gázon faltól falig mész 0 törésmodell mellett gépi ellenfelek ellen hogy meg tudd venni a következő festést az autóra és tök unalmas sztori (mi lesz a vége? te leszel a legügyesebb autóvezető a városba úgy hogy igazából valószínűleg még jogsid sincs vagy ha van van úgysincs fölös x millió forintod rommá tunningolt kocsikkal játszani a városba, mert akkor tuti fix hogy nem egy nfs elé fogsz leülni) végén valami de durva rap zene fog szólniHa meg az nem jön be akkor menjél CoD-ozni az mint már többen is megírták nagyon jó és alig vannak benne csalók
-
kinghaxor
aktív tag
-
demmer123
őstag
válasz
szallasi007 #3380 üzenetére
És ez mennyivel jobb mint a Siege,Battlefront?Mész lövöldözöl semmi taktika és egy kb 10 óra játék után unalmassá válik.És ráadásul ubisoft optimizálás nagy gépigény a semmiért
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3379 üzenetére
Siege-el nem játszottam de nem jött be sok embernek illetve ahogy itt sokan megírták sok gond van/volt vele valószínűleg ezért volt olcsón. Nehogy véletlen jó legyen a játék és majd 6-7-8 hónap múlva tud olcsósítva megvenni akkor meg vehetsz majd mellé DLC-t úgy meg aztán már lehet drága lesz az olcsóból.
-
demmer123
őstag
Én inkább megvárom g2a-n hogy legyen akció és megveszem olcsón!Most is volt Siege akció 45%-os.
-
RazoR
veterán
Szépen gyűlünk PC-n!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kicsimix
őstag
Persze el lehet lenni kezdőként is szó se róla... BF-COD és Division között viszont nem tudunk párhuzamot vonni ez nem volt túl jó példa.. Az én állításom szimplán annyi, hogy több befektetett idővel erősebb karaktere lehet mindenkinek és ,hogy ez nem az az 50 óra alatt befejezem típusú játék annak aki szereti ezt a stílust..Számukra sokkal több van benne és nem ér véget. Az ,hogy ki mennyit játszik majd természetesen mindenki saját dolga nyilván : )
(#3368)
Ha rám gondoltál akkor elég sok csúsztatás volt benne.. Kiegészítetted jó pár dologgal az elvárásokat..
-
birorichard
őstag
Kb ki fog abban merülni, h lesz 1-2 best item, amit ~100 óra körül max ki lehet farmolni, D3 összetettségű rendszert hülyeség várni... Inkább arról fog szólni a történet, hogy a szintjeiddel együtt emelkedik a chance to drop erre-arra, és maxra meglesznek azok a dolgaid, amik kellenek, és aztán ezeket a stílusodnak megfelelően variálhatod a skilljeidhez, stb.
Pont fentebb írta valaki, hogy kicsit magasak az elvárások, úgy általában. Várunk most egy játékot a gow-nál jobb játékmechanikával, egy COD-os történettel, Witcher 3 méretben, Diablo összetettségű játékmenettel, legjobb grafikán, amit évekig támogatnak majd tartalommal, abból sokat ingyenesen, legyenek benne raidek, instak, guild rendszer, stb... Jó reggelt...
Az Ubi a megjelenésig legyártja az utolsó DLC-t és nekiesnek a következő résznek, mert jól fogyott. Nincs is ezzel semmi gond, ha megéri a pénzét a játék, és eddig úgy tűnik, hogy meg, de már megint a felhők felett repülünk ezerrel...
(#3366) orichalcos: wow. annyiért az.
-
mettek
addikt
Jó kis Division háttérképek ha valaki nehezen bírja a várakozást
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na végre megvettem a GOLD-ot én is 13-ért Xbox-ra, ennyiért best buy volt.
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix #3364 üzenetére
szerintem ez egy parttalan vita, majd elválik. Egy Cod-ban vagy Battlefieldben is szépen el lehet játszani kezdő játékosként attól függetlenül hogy a játékosok 95%-nak már minden fel van oldva....oké, ezekben a sebzés ugyanaz de vannak jobb és pontosabb fegyverek, nem beszélve a játék alapvető kiismeréséről...mégis ellébecól egy full kezdő is. A Divisionbe sem lesz gond.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3344 üzenetére
Hát én meg azt tudom mondani ,hogy akárhogy csűröd csavarod a karaktered erejét akkor is a "random" itemek határozzák meg amit a mögé épített komoly rendszer dobálgat A "szerencséd" pedig növekszik a belefektetett játékidővel bármily hihetetlen. Arra tudok gondolni ,hogy nem játszottál még ilyen gyűjtögetős játékkal. Nem az ügyességről beszélgetünk amúgy meg a skillek gombjainak nyomogatásáról...
De ha már ügyesség..
Állításod szerint pl egy olyan játékos aki még nem játszott az "érzésre" letud nyomni egy olyan játékost aki nagyobb gyakorlattal rendelkezik? Ez elég sarkított példa de a lényeg átmegy remélem...
Van az a mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert tudod...
Biztos lehetsz benne, hogy gyakorlással nagyobb tapasztalattal mindenki fejlődik.. Van aki lassabban ok.Amúgy én nem mondtam ,hogy ez Diablo lenne... A rendszerek működése között attól még van hasonlóság még ha te nem is játszottál azzal esetleg és nem tudod miről beszélek...
-
EXA
aktív tag
Raid szerűség nem lesz benne, ahol például egy 8 fős csapattal kell menni és úgy irtani az elég komoly NPC-ket?
-
mettek
addikt
INFO:
A játék kreatív rendezője, Magnus Jansen a Mashable-nek adott interjút, amelyben arról beszélt, milyen endgame tartalom várja majd a játékosokat. Jelenleg a 30. szint a maximum, ezt elérve pedig teljesen átalakul majd a Dark Zone. Míg szintezés közben az egyes régiók különböző nehézségűek, 30. szinten a teljes Dark Zone átskálázódik, új NPC-k és küldetések jelennek meg.
Készülnek bőven PVE tartalommal, feladatokkal és kihívásokkal is, amelyekre egyedül és csapatban is rámehetünk. A játék megjelenésekor nem lesz minden azonnal elérhető, folyamatosan nyitják majd ki a kapukat. Természetesen DLC-k formájában is terveznek bővíteni, de nem lesznek pay-to-win mikrotranzakciók és nem vásárolhatunk Dark Zone kreditet sem.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #3353 üzenetére
Ez olyan kérdés, mint a: "Jó a játék? Mert akkor megveszem." Persze nem tudhat mindent az ember, de ezt itt feltenni mégis egyszerűbb, mint egy 12 perces összefoglaló videót megnézni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
modflow #3351 üzenetére
Azért komoly hogy te sem tudod mi fán terem a game, mi lenne ha hulyesegeken kérdezzétek helyett bírnak a keresőbe hogy division és OLVASNAL! Vagy ha ez nem megy mert miért menne ilyen komplex feladat itt olvasható a fórumon, hidd el ha mondom választ találsz a kérdésedre akármilyen bugyuta is.
-
modflow
veterán
A játékban lesz egyjátékos kampány is, vagy csak multi?
-
westlake
félisten
válasz
Ditoo0225 #3344 üzenetére
Én azt sem értem, hogy minek kell egy játékot bármilyen kategóriába is besorolni. Nézzen meg az ember néhány 20 perces gameplay-t a YT-on, aztán döntse el, hogy akar-e játszani vele, vagy sem.
Én a Division-t például nem is tudnám kategorizálni. Viszont nem is tartom fontosnak, hogy kategorizálva legyen.Én nem azért játszom egy játékkal, mert számít, hogy mennyi időt kell(ene) beleölnöm. Attól még nem lesz több időm valamivel játszani, mert kiderül róla, hogy igenis számít, hogy mennyit játszik vele valaki. És ha többen jóval magasabb szintűek lesznek? Mi van akkor? Legrosszabb esetben bárki el tud menni lövöldözni egymagában azonos szintű NPC-kre. Egyébként meg elég sokan fognak ezzel játszani ahhoz, hogy mindenki találjon magának csapattagot, függetlenül attól, hogy hanyadik szintű.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Én még mindig azt tudom mondani, hogy szerintem túlgondolod a dolgokat. Ez a játék nem mmonak készült hanem rpg-nek, nem a Diablo hanem a Division. Azért, mert van benne egy kis mmo feeling ez még nem lesz Diablo. Az pedig, hogy milyen cuccot dob valami az %. Az pedig onnantól szerencse. Tehát nem függ a játékidőtől és a bele ölt időtől. Lehet valakinek 200 óra alatt dobja ki a fegyvert még másnak pár óra alatt. Szerencse kérdése. Még mindig fenntartom azt a véleményem, hogy nem a beleölt idő ,miatt lesz valaki erős és sikeres. Azt is cáfolom, hogy valaki a sok játéktól lesz ügyes. Ez érzés kérdése. Szintén van, aki több100 óra játékidő alatt sem lesz olyen ügyes mint más 2-3-4 óra alatt. De ez minden játékban így van.
Nyilván egy mmoban ahol zongorázni kell a billentyűn annyi skill van ott számít a játékidő, hogy mennyire áll rá a kezed és tanulod meg a többi kaszt gyenge pontját. De itt ilyen nincs. Szóval hiába mondtad, hogy "ezek a játékok így működnek". Igazad van benne , de ez nem abba a kategóriába tartozik ahová te szeretnád besorolni
-
VirDan
aktív tag
Most írtam fel magam a listába. Dandeee1985 uplay nicket adtam meg.
Javítsa a szerkesztő légyszíves át ---> Daneee1985-re. Elírtam...
Köszönöm.Én voltam aki betolakodott PC-re
-
oneal1
senior tag
volt már szó esetleg a hóesésről a játékban?
én néztem félre vagy a beállításokban fordítva működik a beállítása?
wind affected snow ról van szó. Ha yes-en van a fül akkor nem fújja a hó ha pedig kikapcsolod akkor működik úgy hogy fújja a szél a havat...
-
westlake
félisten
Már miért ne lenne? Ha valaki 20. szintű küldetéshez keres csapattársakat, akkor kérdezgesse végig az összes online "barátját", hogy ki érte már el a 18. szintet?
Ha szerepel a listában a szint, akkor eleve csak azoknak az embereknek írok.#3338: Nem is tudják majd, ha csak néhány ember tudja szerkeszteni a listát. Az, hogy lusták, meg már az ő gondjuk. Az is "segítség", ha csak a fele társaság foglalkozik a dologgal.
-
Kicsimix
őstag
Igen már beszéltünk róla köszi. Majd elválik a sorsa..
Első hsz-be amúgy linkelhető külön az xbox, ps4 részleg is a saját linkjével ha nagyon profik akarunk lenni. Úgy könnyebben rátalálnak.
Szerk;
Kérdés majd milyen módon jutsz kint hozzá... Ritkábban esik stb egyéb korlátozások.. De azért jó hír. Valamivel viszont biztos beterelnek DZ-be : )Bétában pl kint nem lehetett legendary-t venni ha jól láttam..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kicsimix #3334 üzenetére
Beírtam két konzol topikba is. Amúgy szerintem a "szint" oszlopot simán lehetne törölni, nem sok értelme van szerintem.
őstag
Aki akarja az most még módosíthatja az adatait vagy beírhatja magát a listába itt legalulra. Ha úgy döntött nem játszik többet a béta után akkor ki is törölheti magát.
Jövő héttől lezárjuk a listát ,hogy ne lehessen összekuszálni. Azután csak westlake és rajtam keresztül tudtok rákerülni amennyiben pm-ben jelzitek a szándékaitokat.
Köszi a megértéseket.
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #3331 üzenetére
A PS4-nél egyedül az tetszett, hogy játéktól függetlenül lehetett csinálni szobákat, ahova a barátok közül az csatlakozott, aki akart.
Mennyivel jobb lenne, ha mondjuk éppen Division-nel játszanánk 20-an, akik közül 10 ember egy szobában tudna játék közben megosztani információt egymással, a másik 10 meg meg külön szobákban lenne, mert éppen csapatban vannak és küldetéseket csinálnak. Ha én egyedül játszom éppen, akkor maximum írkálgathatok másoknak.
És sokkal inkább preferálnám azt, hogy mindenki szoktassa rá magát a TS-re, mert sokkal használhatóbb, mint az ingame chat. Persze úgy is az lesz, hogy három ember használná a TS-t, de mégis egyvalaki miatt kell majd az ingame-nél maradni. -
szallasi007
őstag
válasz
westlake #3330 üzenetére
Na ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok, mert nekem meg azzal 15-20 emberrel akivel játszottam mindenkinek jó volt - még neked is
nekem konkrétan mindegy ts vagy beépített így is úgy is hallom ha a túloldalon anyáznak
(ui.: TS update-ek néha csinálnak más játékoknál érdekes lagokat és "fagyásokat", de személy szerint nekem még nem csinált)
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #3296 üzenetére
Miért kellene a beépített chat-et használni, ha van egy program, ami sokkal jobb? Ne legyen már annyira megerőltető feltelepíteni valamit a Windows-ban. Egyébként meg elég sokszor akadtam össze olyannal, akinek valamiért nem működött az ingame voice chat.
Egyébként meg ha valakik éppen nem csapatban játszanak, még beszélgethetnének. Erre meg nem jó az ingame vocie chat.
-
gyomorHD
tag
válasz
demmer123 #3315 üzenetére
Én mindkettővel játszottam, - igaz PS4-en - és a Division nagyon bejött. Csak a bétába ami álítólag 1-2 óra játékélményt ad én beletoltam 16 órát
Végig ismerősökkel játszottam, sose egyedül, ezis rengetegett dobhatott az élményen, de biztos vétel lesz.
NFS meg.... inkább hagyjuk kategória. Többször ba*z fel az ideg mint a Fifa UT-ben. Nem vagyok egy nagy autójáték buzi ez is hozzá tehet hogy annyira nemjön be. Béta alpján megtetszett így meg is vettem, de már bánom. "Csak azért is" miatt játszom végig már. Engem leginkább ami zavar az a fényviszonyok. Szép-szép a játék, de verseny közbe sokszor alig lehet látni merre van az út a sok csilli villi szarságtól. A fal, szegély meg inkább szögesdrót mert ha hozzáérsz egyből feltekeredsz rá. Az élő videós böszmeségeket meg egyből skippelem mert olyan erőltetett hogy fáj nézni. 1 hónapig félre is tettem mert egyik versenyt szinte lehetetlen volt megcsinálni. (Nyilván az én bénaságom miatt
)
Pozitívként hozzáteszem az autók, grafika szépen megvan csinálva. Város is helyén van, autók hangjai is nagyon tetszenek, legutobbi updatenek köszönhetően még több teljesitmény és vizuális tuning rakható a gép-be/re.EZEK MIND csak az én véleményem, lehet neked tökéletes lesz ez a játék, szóval én nem akarlak lebeszélni róla
Nah de ez eléggé off már, ha kérdésed van írj PM, mesélek még. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Xorith
tag
válasz
vegitossj7 #3324 üzenetére
Hasonlóra gondoltam, de nem akartam sértő lenni vagy ilyesmi. Te tökéletesen megfogalmaztad! -
-
demmer123
őstag
Melyik játékot vegyem meg?
Ezt a Divisiont vagy ami még mellette jön a Need For Speedet?
Olvastam hogy a Division olyan lesz mint a watch dogs unalmas rossz stb.Watch dogsot megvettem 2 küldetést csináltam meg és delete kár volt meg vennem.Ez is olyan lesz?
-
Dragovich
csendes tag
Szevasztok a The Division Gold Editiont megéri megvenni? és mit ad + ba a season passon kívül?
-
SkyS1gn
félisten
Viszont a nap átsüt a felhőn
Az ugye látszik hogy befagy kicsit jobban az úton is a víz meg felolvad, de nem lenne rossz ha több hó látszódna mikor esik, mint a techdemoban, hogy befed mindent, meg hogy szinte teljesen elolvad.The Division | Out Of Map Glitch, Walk On Water Rendes tőle hogy csak most rakta ki...
-
ada19
senior tag
-
ada19
senior tag
válasz
vegitossj7 #3298 üzenetére
Szerintem hangulatos, mi biztos csak az ingame-t fogjuk használni annak ellenére hogy nem sikerült megadnom, hogy voice speaker más legyen mint a többi hangé ami az esetemben elég szívás.
Így jópár játékossal sikerült már összebandáznom, meg azt is vicces hallgatni ahogy DZ-ben valakit betámadsz és sikoltozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest