Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sose multiztam, így érdekelne. Hogy lehet koopban játszani, ha én mondjuk ma tudnék 1 órát játszani, majd csak mondjuk 4 nap múlva??
Hogy lesz onnan folytatva, ahol abbahagytam??? -
Csabee86
senior tag
Van két videó az alphából:
https://www.youtube.com/watch?v=SYuonYJFAzM
https://www.youtube.com/watch?v=HgEVzFOBYYw
Ugye írtátok, hogy a grafika hozni fogja az E3-as demó szintjét. Akkor itt a feltöltés minősége a rossz? Csak mert elég gyengének tűnik ez a grafika a fentebb linkelt videóm és ez között.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hja hát kooperatív cucc lesz az tény.

-
melega
őstag
Nekem is tetszik, de jövőre inkább a Mafia 3-at veszem meg, meg a legújabb Assassin'S CReedet.
Ezt majd 1-2 év múlva mikor 10 000 Ft alatt megkapom. -
modflow
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De valahol meg azt olvasom, hogy nincs benne egyjátékos mód. Akkor most mi van??
-
modflow
veterán
Ez a játék kizárólag multiplayer módot tartalmaz majd?
Vagy lesz benne single player is? -
aerosmith
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szerintem nem minket takar, inkább azt mutatja meg hogy egy járvány mennyire kivetkőzteti önmagukból az embereket és hogy csak mi, a játékosok tartjuk fenn a rendet.
-
aerosmith
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pont az a lényeg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
HOlnap 3 órát The Division alfázhatnak a korábbi teszterek:
"That’s why we will be opening the servers to all our Alpha testers this Friday, at 3 PM CET, 9 AM EDT, 6 AM PDT for a duration of 3 hours minimum (and maybe longer depending on the results we will be getting). You are all welcome to join and enjoy these extra hours of gameplay. If you know any other Alpha testers, make sure to let them know as we will need as many of you as possible.
The game version will be exactly the same as last week. Also note that since this test is still in the context of the Alpha, the NDA remains in place."" -
Motoxxx
tag
-
Motoxxx
tag
A tegnapi promo videjo elemzése.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tom Clancy’s The Division - Player Stories [EUROPE]
Vannak benne új jelenetek is. Igen jó lesz ez.
-
Motoxxx
tag
http://steamcommunity.com/groups/tctdh
Steam-n is vagyunk mostantól, akit érdekel oda is jöhet.
-
Motoxxx
tag
Vagyunk páran, akik már régóta szemzünk a játékkal, csináltunk egy face csoportot, hogy talán összefogjuk azokat akik majd tolnák kiscsoportosan is a játékot.
https://www.facebook.com/groups/555553197934301/
Akit érdekel várjuk lehet jelentkezni.
Köszi -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az új GR-t ne is mondd... na meg a For Honor... mindkettőben nagy potenciál van, ebben a Divisionban is.... remélem nem krják el.

-
westlake
félisten
Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a Destiny-vel, ugye?
MMO, meg OW, erre bolygónként (és persze a Hold) 10-15 karakterrel lehetett összeakadni. Epic fail.
Jó, azt is belátom, hogy MP-ben voltak nagyobb csaták is, de nekem a single rész ilyen szempontból óriási csalódás volt.
Tudom, tudom... megint a negatív hozzáállás. Persze hatalmas hipe után lehet hatalmasat pofára esni. -
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szintúgy, de előrendelni semmi pénzért nem akarom.

Ilyen a Wildlands-el és a For Honor-al is az esetem.

-
.45
csendes tag
Battlefield 3 óta nem vettem 10 € felett játékot, ez mégis valahogy meg tudott fogni
Bétára már nagyon kíváncsi vagyok. Továbbá: -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
én úgy tudom, hogy 1db "nagy" DZ van, ahova a város több pontjáról be lehet ugrani... tehát az az állítás nem állja meg a helyét, hogy bizonyos városrészekhez bizonyos level kell és akkor onnan mehetsz a bizonyos szintű DZ-be... (tehát pl. ha Brooklyn 20-30 lvl határos lenne akkor a Brooklyn DZ 20-30 lvl playeres)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem úgy van, hogy ugye bejárható Manhattan és azon belül vannak DZ-k, ahova akármikor bemehetsz? Tehát ugye nem összedob playerekkel hanem vagy van ott valaki, vagy nincs. Vagy máshogy működne?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Próbáltam erre rákeresni, de sehol nincs erről még infó egyelőre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kimaxoltam az alfát, DZ-be nem megyek be többet. Sok retardált. (Kórházas mission-t meg nem csinálom újra, úgyse esik ki az az áhított Legendary.
De van egy Scar-om, ami egylövéses.
) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát. szívás.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
igen, ott az offba tett mondatom

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A tabletes drónt már kivették, remélem tudod

Amúgy tetszik ez a drop-in megoldás, a többi ilyen coop-féleségben is nagyon jó, hogy nem kell külön lobbyban ba..szakodni.

-
torma1981
veterán
Most akkor ez csak multi lesz igazából vagy lesz rendes, kidolgozott single player része is? Mert ha csak multi az felejtős. Gyerek, meló mellett nincs időm. :-)
-
D4M13N
aktív tag
jaj de hülye vagyok.kihagytam a kínai livestream linket..
ment vagy fél óráig megcsinált pár sidemissiont meg ilyen event féléket amikbe belebotlott úton útfélen.
volt inventory mutogatás.tetszik hogy szét lehet szedni alkotórészekre a lootokat(egy scope-ot szedett szét 1 tools-ra)láttam hogy van amikor nem fegyvert kap reward-ként hanem weapon blueprint-et.
Meg ahogy láttam van összegyűjthető dokumentum is.gondolom ezekből derül ki mi is történt.Bár a streamben folyamatosan dobott neki valami kesztyűt vagy táskát vagy armort.remélem ennyire nem lesz gyakori a jó cucc drop. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ubisoftot ismerve szerintem nem is annyira baj, hogy nem néz ki annyira brutál jól a játék, mert úgyse optimalizálnak

-
oriic
HÁZIGAZDA
Meh, remélem jönnek majd a külföldi hsz-ek is hogy decsúnya a játéék:

BTW, úgy döntöttem hogy a Dark Zone-t egyedül hanyagolom. Sőt lehet a teljes játékban is hanyagolni fogom. Rohadt trollok a játékosok.

szerk:
-
D4M13N
aktív tag
-
aerosmith
őstag
azzal a feltétellel, hogy nem rögzítenek képeket, videót, és nem beszélnek róla az alfa fórumain kívül.
LOL biztos így lesz...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Egyelőre viszont csak a december 9-12. közöttre tervezett bétatesztet halasztották el, amit jelen állás szerint valamikor 2016 elején tartanak majd meg. Ugyanakkor 9-én, itthoni idő szerint délelőtt 11 órakor elstartol az alfa, melyben az Xbox One-os előrendelők vehetnek részt, azzal a feltétellel, hogy nem rögzítenek képeket, videót, és nem beszélnek róla az alfa fórumain kívül. A 13-án hajnali 1-ig tartó alfateszt során a PvP-s Dark Zone területek mellett mást is ki lehet próbálni, de nem részletezték, hogy mit. A kódokat ma kezdik el kiküldeni, a játék kliense 23,2 GB-ot foglal.
-
DokiBaxxi
őstag
De persze nem lehet gameplayt felrakni meg streamelni

-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok, gondoltam becsatlakozok a topikba. Mit mondjak, életemben nem voltam felhypolva vmi miatt, mint ez a játék
2 dolog aggaszt: Ubisoft, és hogy sok golyó kell az ellenbe. PlayIT-en sikerült kipróbálnom 2 haverral, eléggé tetszetős volt 
Egy szóval: VÁRÓS!
-
D4M13N
aktív tag
thevr youtube csatornán azt mondták hogy sikerült kihúzni a leader-ből,hogy pc-re januárban jön a beta teszt.
De persze mondani mindent lehet,mindenesetre örülök neki
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hivatalosan csak december van megadva, én belsős infónak azt kaptam hogy karácsony előtt jön a béta.
-
AD4MINATOR
nagyúr
2 hét múlva xboxon béta? na ezt nem is tudtam
mondjuk nem hiszem, hogy sok különbség lesz alfa és béta között, de lehet talán jobb is, ha inkább a bétáról kapunk infókat (hátha már kijavítottak pár dolgot az alfából és akkor néhány "bug" fel sem merül majd amiért aggódnánk) -
AD4MINATOR
nagyúr
Értem én, hogy rpg, meg nyilván a bossnak több HP-ja lenne, de egy sima ellenfélbe, mobba ne kelljen már 2 tár
jó, persze ha kimaxoljuk a karaktert meg a fegyvert akkor gondolom elég lesz.....fél tár is.
de ez kb. olyan mint a wow-level1 szindróma amikor meztelenül egy faággal ütögetjük a disznót amíg elég xp lesz lvl20ra -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy meg, van itt olyan aki pesti?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Alapvetően RPG-ről beszélünk, minél jobban fejlődünk, annál erősebb szintű ellenfelek jönnek majd. Ezt másképp nem lehet megoldani, mert most gondolj bele, van egy zóna boss, aki mondjuk fel van szerelve minden istennyilával, de mivel realisztikusan akarunk lenni, egy headshot és vége is...
Igen, én is tapasztalom, hogy egy mezei ellenfél iis fél tár után hal meg, de elfogadom, mert a stílus ezt megköveteli.
Hja és kimaradt, végre láttam a hiperrealisztikus kocsi ajtó bezárást.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Az egyetlen dolog ami aggaszt az ez:
Szintén furcsa, hogy habár a játékmenet alapvetően egy fedezékes shooter, vélhetően a szerepjátékos háttérmechanizmusok miatt több tárt kellett belelőni minden egyes ellenfélbe. Ami furcsa kontraszt, hiszen az egész játék próbál nagyon megfontolt, lassabb menetű és realisztikus lenni, miközben fél percig kell tunkolnunk valakit, hogy végre fűbe harapjon

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem tele lesz tartalommal és sok játékos lesz! mondjuk lehetne kicsit bonyolultabb, összetettebb

De van egy Scar-om, ami egylövéses.